Sabri şenevi sinema evi yorumlar

Sabri şenevi sinema evi yakın Alidede, Alidede Mahallesi, Seyhan, Adana, Mediterranean Region, 01010

  • Adres: Alidede, 29005. Sk. No:41, 01020 Seyhan/Adana, Türkiye
  • Web sitesi: evrensel.net
  • Enlem, Boylam: 36.9819915, 35.3258101

Sabri şenevi sinema evi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Sabri şenevi sinema evi yorumlar

Truly a gem. What Sabri is doing for his neighborhood is amazing. I do not speak any Turkish and I still had to stop and watch one of his evening movies. I was hosted as if I was part of the community and not just a stranger passing through. Please stop by and visit to support this man’s passion. He is one of a kind! Daha fazla

Tarihe yolculuk yapılacak, eski güzel sinema günlerini yad edeceğiniz sıcacık bir yer. Sabri abi tam bir sinema aşığı ve dünya tatlısı bir insan. Adanaya yolunuz dülerse mutlaka uğrayın.

Yolda tesadüfen karşılaşıp içine girdik. Eski sinema emekçisi Sabri Senevi arşivini burda segiliyor. Yazlık sinama ve film gosterimleri de oluyormuş.

2023-10-13 Ezgi

Tarihe yolculuk yapılacak, eski güzel sinema günlerini yad edeceğiniz sıcacık bir yer. Sabri abi tam bir sinema aşığı ve dünya tatlısı bir insan. Adanaya yolunuz düşerse mutlaka uğrayın.

2023-10-13 Serkan

Yolda tesadüfen karşılaşıp içine girdik. Eski sinema emekçisi Sabri Şenevi arşivini burada sergiliyor. Yazlık sinema ve film gösterimleri de oluyormuş.

2023-10-13 Elif

Truly a gem. What Sabri is doing for his neighborhood is amazing. I do not speak any Turkish and I still had to stop and watch one of his evening movies. I was hosted as if I was part of the community and not just a stranger passing through. Please stop by and visit to support this man’s passion. He is one of a kind!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Sabri şenevi sinema evi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?