ENERSE ENERJI yorumlar

ENERSE ENERJI yakın Ulumak Sokak, Mutlukent Mah., Mutlukent Mahallesi, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06800

  • Adres: Mutlukent, Uluırmak Sk. No:18, 06810 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 491 40 16
  • Web sitesi: enerseenerji.com.tr
  • Enlem, Boylam: 39.8977968, 32.7230553

ENERSE ENERJI, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
ENERSE ENERJI yorumlar
2023-10-02 Emre

Enerji santralinden aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Elektrik kesintilerinin olmaması ve enerji verimliliğinin yüksek olması beni çok mutlu etti. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-02 Ayşe

Enerse Enerji Elektrik Santrali'ne birkaç kez gittim ve her seferinde çok memnun kaldım. İlk izlenimim güzel ve temiz bir tesis olduğu yönündeydi. Personel çok yardımcı ve profesyonel. Elektrik kesintilerinin olmaması benim için büyük bir artı. Değerlendirmemde 5 yıldızı fazlasıyla hak ediyorlar.

2023-10-02 Mehmet

Enerse Enerji Elektrik Santrali'nden çoğu zaman memnun ayrılıyorum. Elektrik kesintileri oldukça az ve hızlı bir şekilde çözülüyor. Ancak bazen personelin ilgisi yetersiz gelebiliyor. Yine de genel olarak iyi bir deneyim sağladıklarını söyleyebilirim.

2023-10-17 Fatma

Enerse Enerji Elektrik Santrali'nin müşteri hizmetleri oldukça iyi. Sorularımıza hızlı ve açıklayıcı şekilde yanıt verdiler. Elektrik kesintilerinin olmaması da sıkıntı yaşamamamızı sağlıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-22 Ahmet

İlk izlenimim Enerse Enerji Elektrik Santrali'nin oldukça modern ve güzel bir tesis olduğu yönündeydi. Personel de profesyonel ve yardımcı. Ancak bazen bekleme süresi biraz uzayabiliyor. Genel olarak iyi bir deneyim yaşadığımı söyleyebilirim.

2023-10-27 Ayhan

Enerse Enerji Elektrik Santrali'nden aldığım hizmetten memnun kaldım. Elektrik kesintisi yaşamıyoruz ve enerji verimliliği yüksek. Ancak bazen rezervasyon yaptırmak biraz zor olabiliyor. Yine de genel olarak keyifli bir deneyim yaşadım.

2023-11-01 Hasan

Enerse Enerji Elektrik Santrali'nin tesisleri oldukça temiz ve modern. Elektrik kesintileri hiç yaşamadık ve enerji verimliliği de yüksek. Personel de yardımcı ve profesyonel. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-06 Murat

Enerse Enerji Elektrik Santrali'ni ziyaret ettiğimde çok memnun kaldım. İlk izlenimim oldukça temiz ve düzenli bir tesis olduğu yönündeydi. Enerji verimliliği de oldukça yüksek. Personel de yardımcı ve ilgili. Tek sorun beklememiz gereken zamanda rezervasyon yapmamış olmamızdı.

2023-11-11 Zeynep

Enerse Enerji Elektrik Santrali'nden aldığım hizmetten oldukça memnun kaldım. Elektrik kesintisi yaşamıyoruz ve enerji verimliliği de oldukça yüksek. Personel de yardımcı ve ilgili. Tek sorun rezervasyon yaptıramamamızdı.

2023-11-21 Ali

Enerse Enerji Elektrik Santrali'nde aldığım hizmetten memnun kaldım. Elektrik kesintileri hiç yaşamıyoruz ve enerji verimliliği yüksek. Ancak bekleme süresi uzun olabiliyor. Genel olarak iyi bir deneyim yaşadım.

2023-11-26 Sevgi

Enerse Enerji Elektrik Santrali'nin dekoru oldukça güzel ve modern. Personeller de yardımcı ve profesyonel. Ancak bekleme süresi biraz fazla uzuyor. Elektrik kesintisi yaşamadığımız için memnunuz. Genel olarak iyi bir deneyimdi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? ENERSE ENERJI?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?