Emektar Kebap yorumlar

Emektar Kebap yakın 129/7. Sokak, 4. Sanayi Sitesi, Evka 3 Mahallesi, Bornova, Izmir, Aegean Region, 35050

  • Adres: Evka 3, 129/7. Sk. 16-3, 35050 Bornova/İzmir, Türkiye
  • Telefon: +90 232 375 76 76
  • Web sitesi: emektarkebap.com
  • Enlem, Boylam: 38.4621867, 27.2504547

Emektar Kebap, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Emektar Kebap yorumlar

Emektar Kebap, İzmir’in Bornova ilçesinde yerini almış bir kebap restoranı. Mekana ilk gördüğümüzde dışarıdaki atmosferinden ev sıcaklığında olduğunu hissetmek çok zamanımızı almadı. Müşterilerine eski bir İzmir evindeymiş hissi veren … Daha fazla

Tavsiye üzerine gittim. Bu mekan uzun bir yorumu hak ediyor. Yemek öncesi mekanla ilgili şunları söyleyeyim: Karşısında kendine ait zeytinlik içinde bir otoparkı olması güzel. Daha kapıda karşılanıp kapının açılması incelik. Ortamın 70’li, … Daha fazla

Sanayi içinde ama fazlasıyla renkli ve nostaljik bi kebapçı. Fabrika binasına kurulmuş, karşısındaki zeytinlik otopark olmuş. Son derece lezzetli yemekler ve oldukça kibar çalışanlar. Bu gün masamızla hüseyin abi ilgilendi ve gerek güler … Daha fazla

2023-09-20 Ömer

İlk defa gittiğim bir restoran olmasına rağmen, personelin sıcak ve samimi davranışları sayesinde kendimi çok rahat hissettim. Yemeklerin lezzeti harikaydı, özellikle kebaplar çok başarılı. Fiyat performans açısından da çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-20 Ayşe

Emektar Kebap Restoranı'nı bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine ziyaret ettim ve çok memnun kaldım. Restoranın atmosferi gerçekten çok güzel, sanki eski bir İzmir evindeymiş gibi hissettiriyor. Yemeklerin lezzeti de harika, özellikle şiş kebaplarını çok beğendim. Çalışanlar da son derece kibar ve ilgili. Tekrar gitmek için sabırsızlanıyorum.

2023-09-20 Ahmet

Emektar Kebap Restoranı'nın bulunduğu yer biraz işlek bir sanayi bölgesi olmasına rağmen içerisi oldukça renkli ve nostaljik bir atmosfere sahip. Yemeklerin lezzeti kesinlikle beklentileri karşılıyor, özellikle lahmacun ve döner harika. Çalışanlar da son derece kibar ve ilgili. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-05 Fatma

Emektar Kebap Restoranı'na gidip lezzetli bir yemek yedik. Restoranın dekoru çok güzel ve nostaljik bir atmosfere sahip. Yemekler taze ve lezzetli, özellikle kebaplar çok başarılı. Fiyatlar da makul düzeyde. Çalışanlar da son derece kibar ve ilgili. Kesinlikle tekrar gideceğiz.

2023-10-10 Mehmet

Emektar Kebap Restoranı'nın yemekleri gerçekten muhteşem. Eski bir İzmir evindeymiş gibi hissettiren atmosferi de çok güzel. Çalışanlar da son derece ilgili ve kibar. Kesinlikle tekrar gidilecek bir yer.

2023-10-15 Zeynep

Emektar Kebap Restoranı'na ilk defa gittim ve çok memnun kaldım. Restoranın dekoru gerçekten çok güzel, içerisi sıcak ve samimi bir atmosfere sahip. Yemeklerin lezzeti de harika, özellikle kebaplar çok başarılı. Çalışanlar da son derece kibar ve ilgili. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-20 Ali

Emektar Kebap Restoranı'nın yemekleri gerçekten lezzetli. Lahmacunu ve döneri özellikle tavsiye ederim. Fiyatlar da makul düzeyde. Çalışanlar da son derece kibar ve ilgili. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-10-25 Gül

Emektar Kebap Restoranı'na gittim ve çok memnun kaldım. Restoranın atmosferi gerçekten çok güzel, eski bir İzmir evindeymiş gibi hissettiriyor. Yemeklerin lezzeti de harika, özellikle kebaplar çok başarılı. Çalışanlar da son derece kibar ve ilgili. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-30 Murat

Emektar Kebap Restoranı'na uğradık ve çok beğendik. Restoranın atmosferi gerçekten çok güzel, eski bir İzmir evindeymiş gibi hissettiriyor. Yemeklerin lezzeti de harika, özellikle kebaplar çok başarılı. Çalışanlar da son derece kibar ve ilgili. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-04 Şeyma

Emektar Kebap Restoranı'na arkadaşlarımızla gittik ve gerçekten çok güzel bir deneyim yaşadık. Mekanın dekoru nostaljik ve sıcak bir atmosfere sahip. Yemekler de çok lezzetli, özellikle kebaplar harika. Çalışanlar da son derece kibar ve ilgili. Tekrar gitmek için sabırsızlanıyorum.

2023-11-09 Büşra

Emektar Kebap Restoranı'nın yemekleri gerçekten harika. İçerisi nostaljik bir atmosfere sahip ve çok sıcak bir ortamı var. Yemekler taze ve lezzetli, özellikle kebaplar çok başarılı. Çalışanlar da son derece ilgili ve kibar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-14 Kadir

Emektar Kebap Restoranı'nda yediğim yemekler gerçekten çok lezzetliydi. Mekanın atmosferi de çok güzel, eski bir İzmir evine benziyor. Çalışanlar da son derece kibar ve ilgili. Kesinlikle tekrar gideceğim bir yer.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Emektar Kebap?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?