Hakan Akan Sürücü Kursu yorumlar

Hakan Akan Sürücü Kursu yakın Ayanoğlu Mahallesi, Kepez, Antalya, Mediterranean Region, 07020

  • Adres: Ayanoğlu, 6269. Sk., 07210 Kepez/Antalya, Türkiye
  • Telefon: +90 541 557 11 13
  • Enlem, Boylam: 36.9481728, 30.7087812

Hakan Akan Sürücü Kursu, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Hakan Akan Sürücü Kursu yorumlar

Hakan akan sürücü kursu ve Değerli hocamız Ramazan beye teşekkür ediyorum ilk sınavımı sorunsuz bir şekilde geçtim yeni adaylarda kesinlikle tavsiye ediyorum.

Aldığım en keyifli eğitim süreci idi. Hakan hocam, Ramazan hocam, Mesut hocam, Berrin hocamın ilgisi çok manidardı. Bir daha sürücü belgesi alma şansım olsaydı,yine Hakan Akan sürücü kursunu seçerdim.Tüm çalışanlara daimi sevgiyle selamlar ???? …

Hakan Akan sürücü kursu ailesine tesekkürler..Ramazan hocaya saygılarla...

2023-09-22 Ayşe

Hakan Akan sürücü kursu ve Değerli hocamız Ramazan beye teşekkür ediyorum ilk sınavımı sorunsuz bir şekilde geçtim yeni adaylarda kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-09-22 Ali

Aldığım en keyifli eğitim süreci idi. Hakan hocam, Ramazan hocam, Mesut hocam, Berrin hocamın ilgisi çok manidardı. Bir daha sürücü belgesi alma şansım olsaydı,yine Hakan Akan sürücü kursunu seçerdim.Tüm çalışanlara daimi sevgiyle selamlar ????

2023-09-22 Emre

Hakan Akan sürücü kursu ailesine tesekkürler..Ramazan hocaya saygılarla...

2023-09-28 Berkay

Hakan akan sürücü kursu ve Değerli hocamız Ramazan beye teşekkür ediyorum ilk sınavımı sorunsuz bir şekilde geçtim yeni adaylarda kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-09-28 Ayşe

Aldığım en keyifli eğitim süreci idi. Hakan hocam, Ramazan hocam, Mesut hocam, Berrin hocamın ilgisi çok manidardı. Bir daha sürücü belgesi alma şansım olsaydı, yine Hakan Akan sürücü kursunu seçerdim. Tüm çalışanlara daimi sevgiyle selamlar ????

2023-11-16 Ali Demir

Hakan akan sürücü kursu ve Değerli hocamız Ramazan beye teşekkür ediyorum ilk sınavımı sorunsuz bir şekilde geçtim yeni adaylarda kesinlikle tavsiye ediyorum.Kurs bana sürüş becerisi kattı.

2023-10-03 Ali

Aldığım en keyifli eğitim süreci idi. Hakan hocam, Ramazan hocam, Mesut hocam, Berrin hocamın ilgisi çok manidardı. Bir daha sürücü belgesi alma şansım olsaydı,yine Hakan Akan sürücü kursunu seçerdim.Tüm çalışanlara daimi sevgiyle selamlar.

2023-10-23 Hakan Akan

Aldığım en keyifli eğitim süreci idi. Hakan hocam, Ramazan hocam, Mesut hocam, Berrin hocamın ilgisi çok manidardı. Bir daha sürücü belgesi alma şansım olsaydı, yine Hakan Akan sürücü kursunu seçerdim. Tüm çalışanlara daimi sevgiyle selamlar.

2023-11-17 Fatma

Hakan Akan sürücü kursu ve Değerli hocamız Ramazan beye teşekkür ediyorum ilk sınavımı sorunsuz bir şekilde geçtim yeni adaylarda kesinlikle tavsiye ediyorum.Kurs bana sürüş becerisi kattı.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Hakan Akan Sürücü Kursu?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?