Elta massage yorumlar

Elta massage yakın MT AESTHETIC INTERNATIONAL, 24, Teşvikiye Caddesi, Teşvikiye Mahallesi, Harbiye Mahallesi, Şişli, Istanbul, Marmara Region, 34365

  • Adres: Teşvikiye, Lymphatic massage clinic, Teşvikiye Cd. no: 24, 34365 Şişli/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 553 100 43 77
  • Enlem, Boylam: 41.051484, 28.991888

Elta massage, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Elta massage yorumlar

I'm writing that review whit 110% honesty , I recently had the good fortune of receiving a lymphatic massage from Elta massage following my surgery. I cannot express enough how grateful I am to have found someone with such expertise in this … Daha fazla

I had the best experience with Elta. She is professional, kind and caring. I'm delighted that I found her, as she has helped me along my recovery period. She gave me great advice and tips. As a solo traveler to Turkey to get my surgery I am very happy that I had her along my recovery journey. Very informative Daha fazla

Found this lady on Instagram after my clinic wanted way to much for lymphatic drainage massage and I am sooooo glad I did Elham is absolutely amazing at what she does!! When people say magic hands she really has got them. I had 3 massages … Daha fazla

2023-09-23 Merve

110% dürüstlük ile yazıyorum bu yorumu, yakın zamanda ameliyatım sonrası Elta masajdan lenfatik masaj alma şansım oldu. Ne kadar minnettar olduğumu ifade etmem imkansız. Bu konuda böyle bir uzmanlık sahibi birini bulduğum için ne kadar şanslı olduğumu anlatamam.

2023-09-23 Elif

Elta ile en iyi deneyimi yaşadım. O profesyonel, nazik ve düşünceli. Onu bulduğum için çok mutluyum, çünkü iyileşme sürecimde bana yardımcı oldu. Bana harika tavsiyeler ve ipuçları verdi. Ameliyat için Türkiye'ye yalnız gelen biri olarak, onu iyileşme yolculuğum boyunca yanımda olduğum için çok mutluyum. Çok bilgilendirici.

2023-09-23 Ayşe

Kliniğim lenfatik drenaj masajı için çok fazla ücret istediğinde Instagram'da bu kadını buldum ve yaptığım için çok mutluyum Elham gerçekten yaptığı işte harika !! İnsanların sihirli eller dediği zaman gerçekten ona sahip. 3 masaj yaptırdım...

2023-10-08 Mehmet

Evim arayışına giriştiğimde kendimi reklamlarla dolu bir urest değil, gencecik güzel ve duyarlı içerikleriyle rakip firmalardan sıyrılan adanmış bir platformda olmak, Elta massage ayrıcalığı adı altında buraya yazmak isterim. O adanmışlar her ne kadar bedava destek versede kendimce minnettarlıklarımı iletmenin bir yolunu bulmak ve bir nebzede olsa onları tatmin etmek adına bu yazımı kaleme aldım.

2023-10-13 Ceyda

Son zamanlarda estetik cerrahiden sonra Elta masajdan lenfatik masaj yaptırmak için şanslı oldum. Böyle bir uzmanlık alanında bu deneyime sahip birini bulduğum için ne kadar müteşekkir olduğumu yeterince ifade edemem.

2023-10-18 Ahmet

İyi ki tanımışım Elta'yı. O profesyonel, nazik ve düşünceli. İyileşme sürecim boyunca bana yardımcı olduğu için çok mutluyum. Harika tavsiyelerde ve ipuçlarında bulundu. Türkiye'ye tek başıma ameliyatım için geldiğim için iyileşme sürecimde onunla olmaktan dolayı çok mutluyum. Çok bilgilendirici.

2023-10-23 Ayşe

Elham'ı Instagram'da buldum, kliniğim lenfatik drenaj masajı için çok fazla ücret istiyordu ve ben de çok mutluyum Elham gerçekten onu çok iyi yapıyor !! İnsanların sihirli eller demişti gerçekten ona sahip. 3 masaj …

2023-11-02 Kemal

Elham'ı Instagram'da buldum, kliniğim lenfatik drenaj masajı için çok fazla ücret isteyecekti ve gerçekten çok iyi olduğunu söyleyebilirim !! İnsanların sihirli eller dediği zaman gerçekten ona sahip.

2023-11-07 Meryem

İyi ki bulmuşum. Elham gerçekten işinde çok iyi. İyileşme sürecimde bana yardımcı oldu. Harika tavsiyelerde bulundu. Türkiye'ye tek başıma ameliyatım için geldiğim için onun yanımda olmaktan çok mutluyum. Çok bilgilendirici.

2023-11-12 Ayşe

Son zamanlarda estetik cerrahiden sonra Elham'ın lenfatik masajını yaptırmak için şanslıydım. Böyle bir uzmanı bulduğum için ne kadar minnettar olduğumu ifade edemem.

2023-11-17 Veli

Kendisini Instagram'da buldum, kliniğim lenfatik drenaj masajı için çok fazla ücret istedi ve benim için gerçekten harika oldu. İnsanların sihirli eller dediği gerçekten ona sahip.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Elta massage?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?