Elit fitness Emek yorumlar

Elit fitness Emek yakın Emek Mahallesi, Şehitkamil, Gaziantep, Southeastern Anatolia Region, 27060

  • Adres: Emek, 19020. Sk. No:12 D:12, 27060 Şehitkamil/Gaziantep, Türkiye
  • Telefon: +90 342 321 12 21
  • Enlem, Boylam: 37.0747763, 37.3466541

Elit fitness Emek, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Elit fitness Emek yorumlar

Selamlar, Ben Elit fitness salonuna tesadüfen denk geldim. Oğlumun deneme sınavı için Fi19 dershanesine gidecekken yanyana oldukları için … Daha fazla

Şuan da çok önemli olduğunu söyledi mi unuttun mu diye sordu kimin diye konuştu yine de cevap vermiştim ama bu şekilde kamera karşısında konuşma yapan arkadaşlar algoritmayı bu kadar uzun sürdüğünü söyledi ve Gökhan Özen ne zaman emekli … Daha fazla

Ferah, temiz, bircok spor etkinligi icin arac ve personel bulunan, elemanlari ilgili ve kaliteli spor merkezi. Belirli saatlerde ekipmanli ve ekipmansiz ozel spor seanslari vardir. Uyelik gerektirir ve farkli uyelik seceneklerinden secim yapabilirsiniz.

2023-09-29 Ahmet

Elit fitness salonunu bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine denemek için ziyaret ettim. İlk izlenimim çok olumlu oldu. Salon ferah ve temizdi ve personel çok ilgiliydi. Daha sonra farklı spor etkinliklerine katılmak için tekrar gittim ve her seferinde aynı kaliteli hizmeti aldım. Bu spor salonunda geçirdiğim süre boyunca çok mutlu oldum. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-29 Kadir

Elit fitness salonuna üyeliğim başladığından beri her hafta düzenli olarak gidiyorum. Çalışanlar çok profesyonel ve ekipmanlar kaliteli. Salonun genel atmosferi hoş ve rahatlatıcı. Kesinlikle para değerinde bir deneyim.

2023-10-14 Fatma

Salona ilk kez gittiğimde personel beni sıcak bir şekilde karşıladı ve tüm olanakları detaylı bir şekilde anlattı. Salonun atmosferi oldukça sakin ve rahattı. Sadece bazen beklemek zorunda kalıyorum çünkü önceden rezervasyon yapmıyorum. Genel olarak memnunum.

2023-10-19 Mehmet

Ferah bir spor salonu arıyordum ve Elit fitness Emek Spor salonunu denemeye karar verdim. Girişteki personel sıcak ve samimiydi. Salon oldukça temiz ve düzenliydi. Üyelik fiyatları biraz yüksek olsa da hizmet kalitesi buna değer. Şimdiye kadar memnun kaldım.

2023-10-29 Hakan

Salonun ambiyansı çok güzel. İçeri girer girmez rahatladım. Ekipmanlar oldukça yeni ve kaliteli. Personel çok yardımsever. Sabahları erken saatlerde gittiğim için beklemek zorunda kalmıyorum. Genel olarak harika bir deneyim.

2023-11-03 Cansu

Elit fitness salonunda birkaç aydır üyeyim ve hizmetten oldukça memnunum. Personel her zaman yardımcı oluyor ve ekipmanlar kaliteli. Fiyatlarının diğer spor salonlarına göre biraz yüksek olduğunu düşünüyorum, ancak hizmet kalitesi buna değer.

2023-11-13 Esra

Elit fitness Emek Spor salonunun dekorasyonu oldukça hoş. İçeri girdiğimde kendimi rahat hissediyorum. Personal trainer'lar çok profesyonel ve aktiviteler oldukça çeşitli. Ancak bazen beklemek zorunda kalabiliyorum çünkü açıkçası salon çok popüler.

2023-11-18 Cem

Elit fitness salonunda birkaç haftadır düzenli olarak spor yapıyorum. Salon oldukça temiz ve düzenli. Personel çok yardımcı ve ilgili. Ancak bazen beklemek zorunda kalıyorum çünkü salon yoğun olabiliyor. Genel olarak memnun kaldım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Elit fitness Emek?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?