Accolink yorumlar

Accolink yakın Villa Caddesi, Emekli Subay Evleri, Esentepe Mahallesi, Şişli, Istanbul, Marmara Region, 34394

  • Adres: Esentepe, Esentepe Mahallesi Villa Caddesi 5B Seba, 34394 Şişli/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 217 72 17
  • Web sitesi: accolink.com
  • Enlem, Boylam: 41.0662599, 29.0097002

Accolink, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Accolink yorumlar

Kalitenin ve sonsuz düşüncelerinizin tek adresi. Özellikle Selim ve Berkay beyler işin Ehilleri sonsuz güvenebilirsiniz.Çözüm ortağınız...

2023-09-23 Ayşe

Kesinlikle tavsiye ediyorum. Ürünlerin kalitesi çok iyi. İlgili ve güler yüzlü bir hizmet alıyorsunuz. Selim bey ve Berkay bey işlerinde gerçekten uzmanlar. Her konuda size yardımcı oluyorlar. Kesinlikle güvenebilirsiniz.

2023-09-23 Fatih

Accolink Otel Malzemeleri Mağazası'na ilk gittiğimde çok etkilendim. Mağaza atmosferi çok güzel ve profesyonel bir görüntüsü var. Ürünlerin kalitesi de çok yüksek. İlgili personel sayesinde alışveriş deneyimi çok olumlu oldu. Kesinlikle değerli bir hizmet alıyorsunuz.

2023-09-23 Emel

Accolink Otel Malzemeleri Mağazası'nda birkaç kez alışveriş yaptım ve her seferinde memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi gerçekten çok iyi ve fiyatları da uygun. Ayrıca personel çok yardımcı ve güler yüzlü. Tavsiye ederim.

2023-10-08 Ahmet

Accolink Otel Malzemeleri Mağazası işlerinde gerçekten uzman bir kadroya sahip. Ürünlerin kalitesi çok yüksek ve fiyatları da uygun. Personel de çok yardımcı ve ilgili. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-13 Ayşegül

Accolink Otel Malzemeleri Mağazası'na ilk defa gittim ve çok memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi gerçekten çok iyi ve fiyatları da uygun. Personel de yardımcı ve güler yüzlü. Alışveriş deneyimi çok olumlu oldu.

2023-10-18 Mehmet

Accolink Otel Malzemeleri Mağazası'nda alışveriş yapmak gerçekten keyifli bir deneyim. Ürünlerin kalitesi çok yüksek ve fiyatları da uygun. Personel de çok yardımcı ve ilgili. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-23 Ceren

Accolink Otel Malzemeleri Mağazası'ndan aldığım ürünlerden çok memnunum. Kaliteleri gerçekten çok iyi ve fiyatları da uygun. Ayrıca personel de çok yardımcı ve ilgili. Kesinlikle güvenebilirsiniz.

2023-10-28 Ömer

Accolink Otel Malzemeleri Mağazası'na gittiğimde çok etkilendim. Mağaza atmosferi çok şık ve profesyonel bir görüntüsü var. Ürünlerin kalitesi gerçekten çok yüksek. Ayrıca personel de çok ilgili ve yardımcı. Memnun kaldım.

2023-11-02 Elif

Accolink Otel Malzemeleri Mağazası gerçekten kaliteli ürünler sunuyor. Personel de çok ilgili ve yardımcı. Alışveriş deneyimi çok olumlu oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-12 Bilge

Accolink Otel Malzemeleri Mağazası'ndan aldığım ürünlerden çok memnunum. Ürünlerin kalitesi gerçekten çok yüksek ve fiyatları da uygun. Personel de yardımcı ve güler yüzlü. Tavsiye ederim.

2023-11-17 Cem

Accolink Otel Malzemeleri Mağazası'ndan alışveriş yapmak gerçekten keyifli bir deneyim. Ürünlerin kalitesi çok yüksek ve fiyatları da uygun. Personel de yardımcı ve ilgili. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Accolink?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?