Electrowoody (Tamir Atölyesi) yorumlar

Electrowoody (Tamir Atölyesi) yakın Yukarıkirazca, Arifiye, Sakarya, Marmara Region, 54580

  • Adres: Yukarıkirazca, 1007 Sok No : 5, 54580 Arifiye/Sakarya, Türkiye
  • Web sitesi: electro-woody.business.site
  • Enlem, Boylam: 40.6852302, 30.3678829

Electrowoody (Tamir Atölyesi), bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Electrowoody (Tamir Atölyesi) yorumlar

Firma ile iletişim kurmak çok kolaydı. Müşteriyle gerçekten ilgileniyorlar ve sorunları dinledikten sonra çözümleri anlatıyorlar. Çok hızlı bir şekilde amfimi tamir ettiler. Çok memnun kaldım, buradan da electrowoody'e teşekkür ediyorum

Arabamın teypinin soketi arızalı oldugundan kedisinde verdim ve tüm detaylarıyla bilgi vererek arızayı yaptı kendilerine teşekür ediyorum

Bilgisayarım açılmıyordu arızının güç kaynagında oldugunu tespit eti ve kısa sürede arızayı yaptı ve şuanlık çok iyi çalışıyor

2023-09-26 Ahmet

Firma ile iletişim kurmak çok kolaydı. Müşteriyle gerçekten ilgileniyorlar ve sorunları dinledikten sonra çözümleri anlatıyorlar. Çok hızlı bir şekilde amfimi tamir ettiler. Çok memnun kaldım, buradan da electrowoody'e teşekkür ediyorum.

2023-09-26 Ayşe

Arabamın teypinin soketi arızalı oldugundan kedisinde verdim ve tüm detaylarıyla bilgi vererek arızayı yaptı kendilerine teşekür ediyorum.

2023-09-26 Mehmet

Bilgisayarım açılmıyordu arızının güç kaynagında oldugunu tespit eti ve kısa sürede arızayı yaptı ve şuanlık çok iyi çalışıyor.

2023-10-11 Derya

Çok başarılı bir tamir dükkanı. Cihazımın bataryası ile ilgili sorun yaşıyordum. Elektronik Tamir Dükkanı bunu hızlı bir şekilde düzeltti ve batarya performansım iyileşti. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-16 Ömer

Elektronik Tamir Dükkanı personeli çok yardımcı ve profesyonel. Sorunumu hızlı bir şekilde çözdüler ve beni düzenli olarak bilgilendirdiler. Çok memnun kaldım.

2023-10-21 Zeynep

Elektronik Tamir Dükkanı'ndan çok memnun kaldım. Müşteri hizmetleri mükemmel ve tamirat süreci çok hızlıydı. Kesinlikle tekrar tercih ederim.

2023-10-26 Emre

Bu dükkan, herşeyi tamir edecek kadar bilgi ve beceriye sahip. Arıza tespiti oldukça hızlı yapıldı ve cihazım şimdi daha iyi çalışıyor.

2023-10-31 Sevgi

Elektronik Tamir Dükkanı oldukça profesyonel bir hizmet sunuyor. Cihazımın arızasını hızlı bir şekilde giderdiler ve müşteri memnuniyeti konusunda çok özenliydiler.

2023-11-05 Ali

Çok hızlı ve etkili bir hizmet aldım. Sorunum çözüldü ve müşteri hizmetleri benimle sürekli iletişim halindeydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-10 Gizem

Elektronik Tamir Dükkanı, cihazımı hızlı bir şekilde tamir etti ve sorunum çözüldü. Çalışanlar çok yardımcı oldu ve her adımda bilgilendirdi.

2023-11-15 Hakan

Elektronik Tamir Dükkanı'ndan oldukça memnun kaldım. Personel çok profesyonel ve sorunumu hızlı bir şekilde çözdüler. Müşteri memnuniyeti konusunda çok özenli davrandılar.

2023-11-20 Deniz

Daha önce başka tamir dükkanlarında yaşadığım kötü deneyimlerden sonra, Electrowoody beni memnun etti. Sorunumu hızlı bir şekilde çözdüler ve cihazım şu anda çok iyi çalışıyor.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Electrowoody (Tamir Atölyesi)?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?