Elmadağ Huzur Evi Yaşlı Bakım Ve Rehabilitasyon Merkezi

Elmadağ Huzur Evi Yaşlı Bakım Ve Rehabilitasyon Merkezi yakın Tatlıca, Elmadağ, Elmadağ, Ankara, Central Anatolia Region, 06780

  • Enlem, Boylam: 39.9088897, 33.2238464

Elmadağ Huzur Evi Yaşlı Bakım Ve Rehabilitasyon Merkezi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Elmadağ Huzur Evi Yaşlı Bakım Ve Rehabilitasyon Merkezi yorumlar

... ???? …

2023-09-18 Ayşe

Elmadağ Huzur Evi Yaşlı Bakım Ve Rehabilitasyon Merkezi'nde çok rahat bir ortam bulduk. Eşim burada yaşamak için karar verdi ve çok memnunuz. Personel çok dikkatli ve sevecen, her zaman yanımda hissediyorum. Tesisin iç mekanı da çok güzel ve rahat. Kesinlikle burayı tavsiye ederiz.

2023-09-18 Mehmet

Annemi Elmadağ Huzur Evi Yaşlı Bakım Ve Rehabilitasyon Merkezi'ne getirdik ve buradaki hizmetten çok memnunuz. Personel çok yardımsever ve ilgili, annem kendini evinde gibi hissediyor. Tesisin olanakları da çok iyi, her şey burada mevcut. Genel deneyimimiz çok olumluydu ve burayı kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-18 Fatma

Elmadağ Huzur Evi Yaşlı Bakım Ve Rehabilitasyon Merkezi'nde ailemiz için harika bir yer bulduk. Personel çok nazik ve yardımsever, her türlü sorunu çözmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Tesisin atmosferi de çok sıcak ve huzurlu. Çok memnunuz ve burayı herkese öneririm.

2023-10-03 Ahmet

Elmadağ Huzur Evi Yaşlı Bakım Ve Rehabilitasyon Merkezi'nde daha önce deneyim yaşadım ve gerçekten keyif aldım. Personel çok profesyonel ve dostça. Tesisin olanakları da oldukça iyiydi. Ancak biraz daha fazla düzen ve temizlik olabilir. Genel olarak iyi bir deneyimdi ve burayı tavsiye ederim.

2023-10-08 Esma

Elmadağ Huzur Evi Yaşlı Bakım Ve Rehabilitasyon Merkezi'nde çalışanlara minnettarız. Annem burada kalıyor ve çok iyi bakılıyor. Personel her türlü ihtiyaca cevap veriyor ve ilgileniyor. Tesisin dekoru çok güzel ve rahat. Kesinlikle burayı tavsiye ederiz.

2023-10-13 Kadir

Burada ailemiz için çok rahat bir ortam bulduk. Personel çok samimi ve yardımsever, her isteğimizi yerine getiriyorlar. Tesisin olanakları da oldukça iyi. Ancak dekorasyonda biraz daha iyileştirme yapılabilir. Yine de genel olarak memnunuz ve burayı tavsiye ederim.

2023-10-18 Funda

Annemi Elmadağ Huzur Evi Yaşlı Bakım Ve Rehabilitasyon Merkezi'ne getirdik ve burada çok güzel bir deneyim yaşadık. Personel çok kibar ve ilgili, annem kendini burada evinde gibi hissediyor. Tesisin atmosferi de çok huzurlu ve rahat. Kesinlikle burayı tavsiye ederim.

2023-10-23 Murat

Elmadağ Huzur Evi Yaşlı Bakım Ve Rehabilitasyon Merkezi'nde annemi ziyaret ettim ve çok memnun kaldım. Personel çok nazik ve yardımsever. Tesisin imkanları da oldukça iyi, her şey kaliteli ve temiz. Genel olarak çok güzel bir deneyimdi ve burayı tavsiye ederim.

2023-10-28 Sevim

Elmadağ Huzur Evi Yaşlı Bakım Ve Rehabilitasyon Merkezi'nin atmosferi çok güzel ve huzurlu. Personel çok ilgili ve dostça. Tesisin olanakları da oldukça iyi. Ancak bazı alanlarda daha fazla temizlik yapılabilir. Genel olarak memnunuz ve burayı tavsiye ederiz.

2023-11-02 Zeynep

Elmadağ Huzur Evi Yaşlı Bakım Ve Rehabilitasyon Merkezi'nde annem için harika bir yer bulduk. Personel çok iyi, her türlü ihtiyaca cevap veriyorlar. Tesisin atmosferi de çok sıcak ve huzurlu. Kesinlikle burayı tavsiye ederim.

2023-11-07 Özgür

Elmadağ Huzur Evi Yaşlı Bakım Ve Rehabilitasyon Merkezi'nde deneyimim olumluydu. Personel çok yardımsever ve ilgili. Tesisin olanakları da güzel. Ancak biraz daha düzenli ve temiz bir ortam olabilir. Genel olarak memnun kaldım ve burayı tavsiye ederim.

2023-11-12 Emine

Elmadağ Huzur Evi Yaşlı Bakım Ve Rehabilitasyon Merkezi'nde ailemiz için güzel bir yer bulduk. Personel çok kibar ve yardımsever, her türlü ihtiyaca cevap veriyorlar. Tesisin atmosferi de çok sıcak ve rahat. Burayı kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Elmadağ Huzur Evi Yaşlı Bakım Ve Rehabilitasyon Merkezi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?