Elba Grup - Rattan Ankara - Bahçe Mobilyaları yorumlar

Elba Grup - Rattan Ankara - Bahçe Mobilyaları yakın Valter, No: 12, 1357. Sk., İvedik Organize Sanayi Bölgesi, Serhat Mahallesi, Yenimahalle, Ankara, Central Anatolia Region, 06374

  • Adres: İvedik Organize Sanayi Bölgesi Ağaç İşleri Koop. 1333. Cad. No:26, Ostim, 06370 Yenimahalle/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 532 453 33 39
  • Web sitesi: rattankara.com
  • Enlem, Boylam: 39.9899159, 32.7570125

Elba Grup - Rattan Ankara - Bahçe Mobilyaları, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Elba Grup - Rattan Ankara - Bahçe Mobilyaları yorumlar

Ellerinize emeğinize sağlık şahane bir işçilik ve müşteri memnuniyeti odaklı bir firma ???? Tereddüt ederek sipariş verdiğim koltuklarım Ankara'dan İzmir'e en özenli şekilde teslim edildi.Rattan Ankara firmasına ve özellikle Ali bey'e çokk teşekkür ederim ???? Gözünüz kapalı güvenilebilir satıcı.Çevremize memnuniyetle Önerebiliyoruz …

Paketleme güzel ve özenliydi, kesinlikle güvenebilirsiniz ve gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Biz çok beğendik çok sevdik. Teşekkür ederiz ellerinize emeğinize sağlık

Rattan takımım az önce geldi bayıldım.Çok düzgün çalışan bir firma söz verdikleri gibi ve zamanında getirdiler. Fiyatları cok uygun.Ödemede de taksit kolaylığı sagladilar.Ben karar … Daha fazla

2023-09-29 Aslı

Ellerinize emeğinize sağlık şahane bir işçilik ve müşteri memnuniyeti odaklı bir firma. Tereddüt ederek sipariş verdiğim koltuklarım Ankara'dan İzmir'e en özenli şekilde teslim edildi.Rattan Ankara firmasına ve özellikle Ali bey'e çok teşekkür ederim. Gözünüz kapalı güvenilebilir satıcı.Çevremize memnuniyetle önerebiliyoruz.

2023-09-29 Ayşe

Paketleme güzel ve özenliydi, kesinlikle güvenebilirsiniz ve gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Biz çok beğendik çok sevdik. Teşekkür ederiz ellerinize emeğinize sağlık.

2023-09-29 Mehmet

Rattan takımım az önce geldi bayıldım. Çok düzgün çalışan bir firma söz verdikleri gibi ve zamanında getirdiler. Fiyatları cok uygun.Ödemede de taksit kolaylığı sağladilar.Ben karar.

2023-10-14 Fatma

Bahçe ürünleri satış merkezi arıyordum ve Rattan Ankara'yı tercih ettim. Çok memnun kaldım. Ürünler kaliteli ve fiyatları uygun. Müşteri hizmetleri de çok ilgili ve yardımcı oldu. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-19 Kadir

Rattan Ankara'dan aldığım bahçe mobilyalarından çok memnunum. Hem ürünlerin kalitesi hem de hizmetleri çok iyi. Fiyatları da diğer yerlere göre çok makul. Herkese öneririm.

2023-10-24 Güler

Rattan ankara ' nın bahçe ürünlerini yakın zamanda aldık Parmaklarınıza sağlık adet ve taktik çok memnun kaldık ürünlerin sağlamlığı � ılışları .. bahçemin güzelleştiğini � zl erek duyuyorum .. teşekkür ederim İzmir'den sevgilerle .

2023-10-29 Sevgi

Rattan Ankara'dan yaptığım alışverişten çok memnunum. Ürünler kaliteli ve fiyatları da çok uygun. Teslimat süreci de oldukça hızlıydı. Teşekkür ederim.

2023-11-03 Selen

Rattan Ankara, bahçe ürünleri konusunda çok geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Ürünlerin kalitesi gerçekten çok iyi. Ayrıca müşteri hizmetleri de çok ilgili ve yardımcı oluyor.

2023-11-08 Ahmet

Rattan Ankara'dan bahçe mobilyaları aldım. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve fiyatları da uygun. Teslimat süresi de oldukça kısa oldu. Teşekkür ederim.

2023-11-13 Gamze

Rattan Ankara'dan bahçe mobilyaları satın aldım ve çok memnun kaldım. Ürünler kaliteli ve fiyatları uygun. Ayrıca personel de çok yardımcı oldu. Tavsiye ederim.

2023-11-18 Murat

Rattan Ankara'dan aldığım bahçe mobilyaları çok kaliteli ve şık. Fiyatları da uygun. Ürünlerin teslimatı da hızlıydı. Teşekkür ederim.

2023-11-23 Zeynep

Rattan Ankara'dan bahçe mobilyaları aldım ve çok memnun kaldım. Ürünler kaliteli ve fiyatları uygun. Ayrıca müşteri hizmetleri de ilgili ve yardımcı oldu. Teşekkür ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Elba Grup - Rattan Ankara - Bahçe Mobilyaları?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?