Ekin Döner İskender yorumlar

Ekin Döner İskender yakın 200. Sokak, Sunay, Sunay Mahallesi, Muş Merkez, Muş, Eastern Anatolia Region, 49001

  • Adres: Sunay Mah. Atatürk Bulvarı Tapu Kadastro Altı, No:192/A, 49100 Merkez/Muş, Türkiye
  • Telefon: +90 436 212 02 05
  • Enlem, Boylam: 38.7442448, 41.4995092

Ekin Döner İskender, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Ekin Döner İskender yorumlar

Gayet basarili bulduğum bir mekan, karisik kebap soyledim ( 2kalem pirzola, 2 sis et, 1 sis ciger, 1 sis tavuk ve 3 parca kanat). Tavuk sis bugune kadar yediğimin en iyisi diyebilirim sulu ve lezzetliydi. Pizrola bir tık kuru geldi ama … Daha fazla

Mekan hijyen olarak çok temiz. Ferah bir alana sahip. Biz iskender yedik gayet başarılıydı. Çalışanlar güleryüzlü. Daha fazla

Ekin Ocakbaşı veteriner Muş Merkez'de yeni yapılan caminin tam karşısında yer alıyor yanında salon Erzin ve mavi bulunmaktadır Ekin Hoca başı döner adıyla Ocakbaşı üzerinde döner ve kebap çeşitleri sunmaktadır Lezzet olarak çok bir şey … Daha fazla

2023-10-22 Özcan

Gayet basarili bulduğum bir mekan, karisik kebap soyledim ( 2kalem pirzola, 2 sis et, 1 sis ciger, 1 sis tavuk ve 3 parca kanat). Tavuk sis bugune kadar yediğimin en iyisi diyebilirim sulu ve lezzetliydi. Pizrola bir tık kuru geldi ama yinede gayet lezzetliydi. Yaninda yayik ayranla birlikte geldi. Çalışanlar ilgili. Tekrar gelip yemek yiyeceğim bir mekan, tavsiye ederim.

2023-10-22 Ayşe

Mekan hijyen olarak çok temiz. Ferah bir alana sahip. Biz iskender yedik gayet başarılıydı. Patates kızartması yanında lezzetliydi. Çalışanlar güleryüzlü ve hızlı hizmet verdiler. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-10-22 Ali

Ekin Döner İskender Dönerci'ye dün akşam gittim. İç mekan oldukça ferah ve temizdi. Biz döner yedik ve gerçekten çok lezzetliydi. Hem döner hem de mezeler taze ve kaliteliydi. Personel de çok ilgili ve güler yüzlüydü. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-11-06 Hatice

Ekin Döner İskender Dönerci'ye arkadaşlarımla birlikte gittik. Mekanın atmosferi çok hoştu ve çalışanlar da çok ilgiliydi. İskender kebap yedik ve çok beğendik. Etler taze ve lezzetliydi. Fiyatlar da uygun. Tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-11-11 Murat

Ekin Döner İskender Dönerci'ye ailemle gittim ve iyi ki gitmişiz. Hem döner hem de kebap çeşitleri çok lezzetliydi. Servis hızlı ve personel çok ilgiliydi. Fiyatlar da uygun. Tekrar gideceğimiz bir mekan.

2023-11-16 Emine

Ekin Döner İskender Dönerci'yi geçen hafta keşfettim ve şimdiye kadar yediğim en iyi dönerlerden birini burada yedim. Hem döner hem de mezeler çok lezzetliydi. Mekanın atmosferi de çok hoştu. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-11-21 Hasan

Ekin Döner İskender Dönerci'ye dün arkadaşlarla birlikte gittik. İskender kebap ve pide söyledik. Her şey çok lezzetliydi. Mekan temiz ve ferah bir atmosfere sahip. Çalışanlar da çok ilgiliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-26 Meltem

Ekin Döner İskender Dönerci önerisi üzerine gittik ve çok memnun kaldık. Hem döner hem de kebaplar çok lezzetliydi. Mekan temiz ve ferah bir ortama sahip. Çalışanlar da çok ilgiliydi. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-12-01 Mustafa

Ekin Döner İskender Dönerci'ye bugün ailemle gittik. Hem döner hem de kebaplar çok lezzetliydi. Mekan temiz ve ferah bir ortama sahip. Çalışanlar da çok ilgili ve güler yüzlüydü. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-12-06 Gül

Ekin Döner İskender Dönerci'ye eşimle birlikte gittik ve çok beğendik. İskender kebap ve döner çok lezzetliydi. Servis hızlı ve personel çok ilgiliydi. Mekan da temiz ve ferah bir ortama sahip. Güzel bir deneyim yaşadık.

2023-12-11 Serdar

Ekin Döner İskender Dönerci'ye arkadaşlarımla gittik. İskender kebap çok lezzetliydi. Mekanın atmosferi de hoştu. Çalışanlar da ilgiliydi. Fiyatlar da uygun. Tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-12-16 Derya

Ekin Döner İskender Dönerci'ye dün gece gittik. İsmini öneri üzerine duymuştuk. Hem döner hem de kebaplar çok lezzetliydi. Mekan temiz ve ferah bir ortama sahip. Çalışanlar da çok ilgiliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Ekin Döner İskender?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?