Teknik Saat Elektronik Hi-Fi yorumlar

Teknik Saat Elektronik Hi-Fi yakın Eğitimsen İstanbul 2 Nolu Şube, 22, Tellalzade Sokağı, Bahariye, Caferağa Mahallesi, Kadıköy, Istanbul, Marmara Region, 34710

  • Adres: Caferağa, Tellalzade Sk. No:20/B, 34710 Kadıköy/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 850 304 4434
  • Web sitesi: tekniksaat.com
  • Enlem, Boylam: 40.989309, 29.025911

Teknik Saat Elektronik Hi-Fi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Teknik Saat Elektronik Hi-Fi yorumlar

Hi-Fi sistem tutkunu biri olarak mükemmel bir sisteme sahibim. Sahipleri detay, teknik bilgi ve tamirat bakım konusunda müthiş,mağazaları ve arşivleri olağanüstü.Klipsch hoparlörlerimi kendilerinden aldım.Önerileri sonucu çok … Daha fazla

Uzun zamandır hasret kaldığımız dürüst esnaflık ve profesyonellik. Meramımızı dinledikten sonra son derece hızlı geri dönüş yapıldı ve Emre Bey tarafından sorun çözüldü. Kazancınız daim olsun.

Gerek satış ve gerekse tamir konusunda daha iyisi yok diye düşünüyorum. Her konuda yardımcı olan müşteri memnuniyeti odaklı hizmetleri var. İstanbul'da ender kalmış esnaflardan

2023-10-17 Ayşe

Hi-Fi sistem tutkunu biri olarak mükemmel bir sisteme sahibim. Sahipleri detay, teknik bilgi ve tamirat bakım konusunda müthiş, mağazaları ve arşivleri olağanüstü. Klipsch hoparlörlerimi kendilerinden aldım. Önerileri sonucu çok memnun kaldım.

2023-10-17 Mustafa

Uzun zamandır hasret kaldığımız dürüst esnaflık ve profesyonellik. Meramımızı dinledikten sonra son derece hızlı geri dönüş yapıldı ve Emre Bey tarafından sorun çözüldü. Kazancınız daim olsun.

2023-10-17 Ahmet

Gerek satış ve gerekse tamir konusunda daha iyisi yok diye düşünüyorum. Her konuda yardımcı olan müşteri memnuniyeti odaklı hizmetleri var. İstanbul'da ender kalmış esnaflardan.

2023-10-21 Ahmet

Teknik Saat Elektronik mağazasından Klipsch hoparlörlerimi aldım ve çok memnun kaldım. Sahipleri çok bilgili ve detaylara dikkat ediyorlar. Tamirat ve bakım konularında da çok yardımcı oluyorlar.

2023-10-21 Mehmet

Çok uzun zamandır böyle dürüst ve profesyonel bir hizmet almadım. Meramımızı anlattıktan sonra sorunumuz hızlı bir şekilde çözüldü. Emre Bey'e teşekkür ediyorum.

2023-10-21 Ayşe

Bu kadar yardımcı ve müşteri memnuniyetine önem veren bir satış ve tamirat hizmeti daha görmedim. İstanbul'da ender kalan esnaflardan.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Teknik Saat Elektronik Hi-Fi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?