Ege Mantı Restaurant yorumlar

Ege Mantı Restaurant yakın Ali İhsan Kalmaz Cadde, Ulucami Mahallesi, Köyceğiz, Muğla, Aegean Region, 48804

  • Adres: Ulucami, Ali İhsan Kalmaz Cd. No:20/C, 48800 Köyceğiz/Muğla, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 36.9580597, 28.6879735

Ege Mantı Restaurant, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Ege Mantı Restaurant yorumlar

Enginar, arnavut ciğeri ve mantı(yapılışını izleme şansımız oldu.) denedik ve hepsi çok güzeldi. Hijyen açısından da içiniz rahat edecektir. Bir daha gelişimizde mutlaka uğrayacağımız bir yer. Tüm çalışan arkadaşlara teşekkür ederiz. … Daha fazla

ben dünyanın ve üllkemozin birçok yerinde yemek yerim. kendim bu bölgenin insanıyım.arkadaşlarım ve eşim benim gurme olduğumu söylerler.bu restorantta çocukluğumun doğal lezzetlerini tattım. mükemmel temiz ve doğâl. lüks bir yer değil. … Daha fazla

Şahane bir mekân :) mantılar el yapımı, ayrıca ev yemekleri de satılıyor. Biz birer porsiyon mantı aldık, tadına doyamayıp ertesi gün tekrar gittik. İkinci gidişimizde yoğurtlu kızartmasını da denedik, o da gayet lezzetliydi. Porsiyonlar … Daha fazla

2023-09-28 Enginar

Enginar, arnavut ciğeri ve mantı(yapılışını izleme şansımız oldu.) denedik ve hepsi çok güzeldi. Hijyen açısından da içiniz rahat edecektir. Bir daha gelişimizde mutlaka uğrayacağımız bir yer. Tüm çalışan arkadaşlara teşekkür ederiz.

2023-09-28 Mehmet

ben dünyanın ve üllkemozin birçok yerinde yemek yerim. kendim bu bölgenin insanıyım.arkadaşlarım ve eşim benim gurme olduğumu söylerler.bu restorantta çocukluğumun doğal lezzetlerini tattım. mükemmel temiz ve doğâl. lüks bir yer değil.

2023-09-28 Ayşe

Şahane bir mekân :) mantılar el yapımı, ayrıca ev yemekleri de satılıyor. Biz birer porsiyon mantı aldık, tadına doyamayıp ertesi gün tekrar gittik. İkinci gidişimizde yoğurtlu kızartmasını da denedik, o da gayet lezzetliydi. Porsiyonlar

2023-10-29 Esra

Great place to have traditional Turkish food. The enginar and arnavut ciğeri were delicious. The staff was friendly and the place was clean. Will definitely come again!

2023-11-03 Alper

This restaurant has the most authentic Turkish food I have ever tasted. The flavors took me back to my childhood. The place is not fancy but it is clean and natural.

2023-11-08 Aslı

Amazing homemade mantı! We also tried the yoğurtlu kızartma and it was delicious too. We couldn't get enough and went back the next day. The portions were generous.

2023-11-18 Arda

The ambiance of the restaurant was nice and cozy. The staff was friendly and attentive. The prices were reasonable and the food was delicious. Overall, a great experience.

2023-11-28 Tolga

The quality of the food was excellent. The flavors were authentic and the ingredients were fresh. The portions were big and the prices were reasonable. Will definitely recommend to others.

2023-12-03 Ayça

The restaurant had a nice atmosphere with traditional decor. The staff was friendly and the service was good. The prices were reasonable. Overall, a good experience.

2023-12-08 Ozan

We had a great time at this restaurant. The food was delicious and the service was excellent. The staff was friendly and attentive. Will definitely come back.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Ege Mantı Restaurant?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?