Arada Endülüs yorumlar

Arada Endülüs yakın MOC Coffee Roastery, Kemeraltı Caddesi, Hacımimi, Hacımimi Mahallesi, Beyoğlu, Istanbul, Marmara Region, 34425

  • Adres: Hacımimi, Kemeraltı Cd. No:31 D:b, 34425 Beyoğlu/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 544 170 00 50
  • Web sitesi: menu.aradalebanese.com
  • Enlem, Boylam: 41.0261731, 28.9786261

Arada Endülüs, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Arada Endülüs yorumlar

Lübnan mutfağı ve Türk mutfağının mükemmel bir sentezi. Reçeller harikulade. Servis son derece hızlı. Personel çok ilgili. Atmosfer de çok iddialı. Lübnan da bile bu kadar kaliteli bir Lübnan restoranı bulamazsınız.

Yemeklerin tadı ve atmosfer başarılı. Sipariş alınırken yaşadığımız bir sıkıntıdan dolayı yemeklerimiz eksik geldi. Yemeklerde baharat dengesi fena değildi. Soğanlı yoğurt diye umduğumuz sos baya başarılı, patates kızartması ile birlikte güzel oldu. Daha fazla

2023-09-21 Ayşe

Lübnan mutfağı ve Türk mutfağının mükemmel bir sentezi. Reçeller harikulade. Servis son derece hızlı. Personel çok ilgili. Atmosfer de çok iddialı. Lübnan da bile bu kadar kaliteli bir Lübnan restoranı bulamazsınız.

2023-09-21 Mehmet

Özgün bir mekan, Lübnan’a özel seçme lezzetler var ve oldukça kaliteliler. İç dizayn eğlenceli ama çok sıkışık. Tuvaletleri pek uygun bir yerde değil, oturulan kısma koku geliyor. Kapıda çok kuyruk oluşuyor.

2023-09-29 Mehmet

Lübnan restoranı göz alıcı bir atmosfere sahip. Her detayın düşünüldüğü bu mekanda Lübnan mutfağının en özgün lezzetlerini bulabilirsiniz. Yemeklerin servisi hızlı ve personel çok ilgili. Burada yemek yemek gerçek bir keyif.

2023-09-29 Ayşe

Lübnan restoranının dekorasyonu çok hoşuma gitti. Lezzetli yemeklerin ardından tatlı olarak reçelleri denedim ve gerçekten harikaydı. Ancak mekan biraz sıkışık ve tuvaletler uygun bir yerde değil. Bunun dışında her şey çok iyiydi.

2023-09-29 Ali

Lübnan mutfağına farklı bir yaklaşım sunan bu restoran gerçekten özgün bir mekan. Lezzet seçenekleri kaliteli ve farklı. Ancak restorana girişte çoğu zaman kuyruk oluşabiliyor. Yine de yemeklerin tadı ve atmosfer başarılıdır.

2023-10-14 Fatma

Lübnan restoranında yemek yedik ve genel olarak beğendik. Sipariş alırken yaşadığımız ufak bir sıkıntıdan dolayı yemeklerimiz eksik geldi, ancak personel hemen ilgilendi ve eksikleri tamamladı. Baharat dengesi de fena değildi.

2023-10-19 Hüseyin

Lübnan restoranı gerçekten çok iddialı bir atmosfere sahip. Hem Lübnan hem de Türk mutfağının en güzel lezzetlerini burada bulabilirsiniz. Reçellerin harikulade olduğunu söyleyebilirim. Servis çok hızlı ve personel ilgili.

2023-10-24 Zeynep

Lübnan restoranında yemek yedim ve gerçekten beğendim. İç dizaynı eğlenceli ve farklı. Ancak mekan biraz sıkışık olduğu için rahat yemek yemek biraz zor olabilir. Tuvaletler de oturulan kısma yakın olduğu için biraz rahatsız edici olabiliyor.

2023-10-29 Ahmet

Lübnan restoranında yemeklerin lezzeti gerçekten başarılı. Ancak sipariş alırken yaşadığımız bir sıkıntıdan dolayı yemeklerimiz eksik geldi. Neyse ki personel hemen ilgilendi ve eksikleri tamamladı. Özellikle soğanlı yoğurt sosu çok başarılıydı.

2023-11-03 Sema

Lübnan restoranı gerçekten özgün bir mekan. Lübnan mutfağına ait seçme lezzetleri burada bulabilirsiniz ve hepsi oldukça kaliteli. İç dizaynı da eğlenceli ve farklı. Ancak mekan biraz sıkışık olduğu için rahat yemek yemek biraz zor olabilir.

2023-11-08 Murat

Lübnan restoranında yemek yedik ve genel olarak beğendik. Ancak sipariş alırken ufak bir sıkıntı yaşadık ve yemeklerimiz eksik geldi. Baharat dengesi ise fena değildi. Soğanlı yoğurt sosu gerçekten başarılıydı, patates kızartmasıyla birlikte harikaydı.

2023-11-13 Aysel

Lübnan mutfağı ve Türk mutfağının eşsiz bir senteziyle karşılaştık bu restoranda. Gerçekten çok özgün ve kaliteli lezzetler sunuyorlar. Servis son derece hızlı ve personel ilgili. Atmosfer de gerçekten iddialı ve etkileyici.

2023-11-18 Hasan

Lübnan restoranı oldukça özgün bir mekan. Lübnan'a özel seçme lezzetler sunuyorlar ve hepsi gerçekten kaliteliler. İç dizaynı da eğlenceli ancak mekan biraz sıkışık olduğu için rahat bir şekilde yemek yemek biraz zor olabilir. Tuvaletler ise uygun bir yerde değil ve oturulan kısma koku geliyor.

2023-11-23 Pınar

Lübnan restoranının yemekleri gerçekten başarılı. Ancak sipariş alırken ufak bir sıkıntı yaşadığımız için yemeklerimiz eksik geldi. Yine de baharat dengesi fena değildi. Özellikle soğanlı yoğurt sosuyla birlikte patates kızartması çok lezzetli oldu.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Arada Endülüs?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?