Eftalya Balık Restaurant yorumlar

Eftalya Balık Restaurant yakın Ören, Milas, Muğla, Aegean Region, 48220

  • Adres: Orta, Atatürk Blv., 48220 Ören/Milas/Muğla, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 37.0315209, 27.9755185

Eftalya Balık Restaurant, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Eftalya Balık Restaurant yorumlar

Bölge geneli için görece uygun fiyatları, personel tarafından oldukça iyi niyetli ve gayretli servisi ile akşam servisinde denize sıfır ambiyansı ile tavsiye edilecek bir mekan... Jumbo karidesi ve fotoğraftaki levrek dolmasını beğendim mezeleride fena değildi... Daha fazla

Hizmet, özellikle meze çeşidi, ilgi ve balıkların lezzeti çok güzeldi. Izgara çupra mezgit ve tekir yedik. Hepsinin de lezzeti çok güzeldi. Yanında yeşilliği boldu. Bizimle ilgilenen tüm personele teşekkür ederiz. Mezelerimizi atıştırırken … Daha fazla

Fiyat ortalama, servis iyi, Mezeler taze porsiyon levrek söyledim normal porsiyon boyutundan büyük. Karides güveci denemelisiniz, kalamar çok lezzetli değildi. Deniz kenarında sohbet ederek yemeğinizi içkinizi içebileceğiniz güzel mekan tavsiye ederim.

2023-09-25 Ayşe

Bölge geneli için görece uygun fiyatları, personel tarafından oldukça iyi niyetli ve gayretli servisi ile akşam servisinde denize sıfır ambiyansı ile tavsiye edilecek bir mekan... Jumbo karidesi ve fotoğraftaki levrek dolmasını beğendim mezeleride fena değildi...

2023-09-25 Mehmet

Hizmet, özellikle meze çeşidi, ilgi ve balıkların lezzeti çok güzeldi. Izgara çupra mezgit ve tekir yedik. Hepsinin de lezzeti çok güzeldi. Yanında yeşilliği boldu. Bizimle ilgilenen tüm personele teşekkür ederiz. Mezelerimizi atıştırırken ...

2023-10-10 Ahmet

Bu restorana genellikle balık yemeye gelirim. Servis kalitesi her zaman yüksek, personel çok yardımcı oluyor. Fiyatlar da makul, özellikle meze çeşitleri ve jumbo karidesi favorilerim arasında. Denize sıfır konumu da çok güzel bir atmosfer yaratıyor.

2023-10-15 Zeynep

Eftalya Balık, kaliteli hizmeti ve hoş ambiyansıyla dikkat çeken bir mekan. Lezzetli mezeler ve taze balıklar eşliğinde harika bir akşam geçirdik. Tekir balığı ve levrek dolması favorilerim oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-20 Okan

Balık Restoranı'na ailemle birlikte yemek yemeye gittik. Personel çok ilgili ve nazikti, hızlı bir şekilde siparişlerimiz alındı ve yemeklerimiz hazırlandı. Balıklar taze ve lezzetliydi, güzel bir deniz kenarı manzarası da vardı. Fiyatlar da uygun. Memnun kaldık.

2023-10-25 Melis

Yemekler lezzetliydi ve personel ilgiliydi. Deniz kenarında oturmak ve taze balık yemek harika bir deneyimdi. Özellikle jumbo karidesi ve levrek dolması favorilerim oldu. Fiyatlar biraz yüksek olsa da değer.

2023-10-30 Kemal

Eftalya Balık Restoranı, çok güzel bir deniz kenarı restoranı. Denize sıfır deneyimi ve hoş ambiyansıyla tercih edilebilecek bir mekan. Servis hızlı ve personel yardımcı. Mezeler güzeldi, fiyatlar uygun.

2023-11-04 Sevgi

Balık Restoranı'nı arkadaşlarım önerdi ve hiç pişman olmadım. Yemekler çok lezzetliydi, özellikle jumbo karidesi ve levrek dolması favorilerim oldu. Personel de çok yardımcı ve ilgiliydi. Deniz kenarında güzel bir akşam geçirdim.

2023-11-09 Fatma

Eftalya Balık Restoranı'na ailemle birlikte gittik ve harika bir akşam geçirdik. Balıklar çok taze ve lezzetliydi, servis hızlı ve personel de çok nazikti. Denize sıfır olması ve hoş ambiyansı da mutlu olmamızı sağladı. Kesinlikle tekrar gideceğiz.

2023-11-14 Berk

Eftalya Balık Restoranı'nın ambiyansı çok hoş. Deniz kenarında olması keyifli bir akşam yemeği deneyimi sunuyor. Servis iyi, personel yardımcı ve ilgili. Balıklar taze ve lezzetli. Fiyatlar da uygun. Tavsiye ederim.

2023-11-19 Gülay

Balık Restoranı'na gittik ve harika bir akşam geçirdik. Mezeler çok lezzetliydi ve balıklar taze ve lezzetli. Deniz kenarında olması da çok keyifliydi. Servis de hızlı ve personel de çok yardımcı oldu. Tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Eftalya Balık Restaurant?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?