EFON TEKNOLOJİ yorumlar

EFON TEKNOLOJİ yakın 64, Olgunlar Caddesi, Tınaztepe Mahallesi, Ankara, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06420

  • Adres: Küçükesat, TINAZTEPE MH, Olgunlar Cd. 64 B, 06105 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 539 293 71 71
  • Web sitesi: efonteknoloji.business.site
  • Enlem, Boylam: 39.9151423, 32.8633412

EFON TEKNOLOJİ, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
EFON TEKNOLOJİ yorumlar

Şirket sahibi Bülent Bey ve çalışanı Ali Bey iş yerimizin kamera sistemini gelip kurdular. Emeklerine sağlık. Tavsiye eder, hayırlı işler dilerim.

2023-09-21 Emre

Şirket sahibi Bülent Bey ve çalışanı Ali Bey iş yerimizin kamera sistemini gelip kurdular. Emeklerine sağlık. Tavsiye eder, hayırlı işler dilerim.

2023-09-21 Ayşe

EFON TEKNOLOJİ Güvenlik Sistemi Tedarikçisi ile çalışmak gerçekten harika bir deneyimdi. Müşteri hizmetleri oldukça yardımcı oldular ve iş yeri için en uygun güvenlik sistemi seçiminde bize rehberlik ettiler. Kurulum süreci oldukça hızlı ve sorunsuzdu. Sonuçtan gerçekten memnun kaldık. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-09-21 Mustafa

EFON TEKNOLOJİ Güvenlik Sistemi Tedarikçisi ile kamera sistemini hızlı bir şekilde kurduk. Personel oldukça deneyimli ve profesyoneldi. İşlerini hızlı ve titizlikle yaptılar. Bize başarılı bir güvenlik çözümü sağladılar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-06 Nesrin

EFON TEKNOLOJİ Güvenlik Sistemi Tedarikçisi ile çalışırken tam zamanında ve müşteri odaklı hizmet aldım. Personel çok nazik ve profesyoneldi. Genel deneyimim çok olumlu oldu ve şirketi kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-11 Mehmet

EFON TEKNOLOJİ Güvenlik Sistemi Tedarikçisi ile iş yeri için kamera sistemini tedarik ettik. Kurulum süreci oldukça düzgün ve sorunsuzdu. Şirket sahibi ve çalışanları son derece profesyonel ve anlayışlıydı. Kesinlikle tavsiye!

2023-10-16 Fatma

EFON TEKNOLOJİ Güvenlik Sistemi Tedarikçisi ile iletişim kurmak oldukça kolaydı. Müşteri hizmetleri personeli tatmin edici cevaplar verdi. Yaptıkları işten memnun kaldık. İş yerimize kurdukları güvenlik sistemi sorunsuz çalışıyor. Teşekkürler!

2023-10-21 Ahmet

EFON TEKNOLOJİ Güvenlik Sistemi Tedarikçisi ile çalıştık ve oldukça memnun kaldık. Personel profesyonel ve işlerini hızlı bir şekilde tamamladı. İş yerimizdeki güvenlik sistemimizin kalitesinden çok memnunuz.

2023-10-26 Zeynep

EFON TEKNOLOJİ Güvenlik Sistemi Tedarikçisi ile çalışmak harikaydı. İletişimleri hızlı ve etkiliydi. Kameranın işleyişi harika. Kaliteli bir hizmet sundular. Teşekkürler!

2023-10-31 Ali

EFON TEKNOLOJİ Güvenlik Sistemi Tedarikçisi, iş yerimize güvenlik hizmetleri sağlamada etkili oldu. Personel profesyonel ve işlerini hızlı bir şekilde yaptılar. Memnuniyetle tavsiye ediyorum.

2023-11-05 Esra

EFON TEKNOLOJİ Güvenlik Sistemi Tedarikçisi ile çalıştım ve iş yerime güvenlik sistemi konusunda harika bir katkıda bulundular. Kurulum süreci hızlı ve sorunsuzdu. İşlerini ciddiyetle yapan bir şirket.

2023-11-10 Gökhan

EFON TEKNOLOJİ Güvenlik Sistemi Tedarikçisi ile iletişimimiz oldukça iyiydi. Personel profesyonel ve işlerine zamanında başladılar. Güvenlik çözümü tam olarak beklentilerimize uydu. Kesinlikle tekrar çalışırız.

2023-11-15 Deniz

EFON TEKNOLOJİ Güvenlik Sistemi Tedarikçisi ile çalışmak oldukça memnuniyet vericiydi. Personel hızlı ve profesyonel bir şekilde hizmet sağladı. Genel deneyimimiz çok olumlu oldu ve kesinlikle tavsiye ederiz.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? EFON TEKNOLOJİ?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?