Doç.Dr.Erhan Bayram, Çocuk Nöroloji Muayenehanesi, Çocuk EEG Merkezi yorumlar

Doç.Dr.Erhan Bayram, Çocuk Nöroloji Muayenehanesi, Çocuk EEG Merkezi yakın Lider Centrio A-blok, 2, 1593/1, Mansuroğlu Mahallesi, Bayraklı, Izmir, Aegean Region

  • Adres: Mansuroğlu mah.1593/1 sok. No:2, Lider Centrio, A Blok, Kat:7, Daire:76, 35535 Bayraklı/İzmir, Türkiye
  • Telefon: +90 552 458 50 35
  • Web sitesi: doktortakvimi.com
  • Enlem, Boylam: 38.4516276, 27.1804966

Doç.Dr.Erhan Bayram, Çocuk Nöroloji Muayenehanesi, Çocuk EEG Merkezi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Doç.Dr.Erhan Bayram, Çocuk Nöroloji Muayenehanesi, Çocuk EEG Merkezi yorumlar

Bugün 3 yaşında ki kızım için kendisine gittik ve gerçekten iyi ki dediğim parmakla sayabilecegim doktorlar arasında. İlgisi , bilgisi , kızıma ve bize karşı yaklaşımı o kadar güzel o kadar samimiydi ki .gönul rahatligiyla tavsiye … Daha fazla

Yakınlığı ve ilgisi için teşekkür ederiz. West sendromunu hemen gördü ve sayesinde Behçet Uz Hastanesi'ne yatırdık çocuğumuzu. Tespiti ve yardımlarından dolayı müteşekkiriz.

Doktor bey çok açıklayıcı ve sabırlı bi anlatımla çoçuğumuz için gerekli bilgileri bize aktardı çok şükür sorunumuzun olmadığı öğrendik o kadar tatlı ve cana yakın ki çekinmeden her istediğimizi sorduk üstelik bize mini bi aile terapisi de … Daha fazla

2023-09-23 Emine

Bugün 3 yaşında ki kızım için kendisine gittik ve gerçekten iyi ki dediğim parmakla sayabilecegim doktorlar arasında. İlgisi , bilgisi , kızıma ve bize karşı yaklaşımı o kadar güzel o kadar samimiydi ki .gönul rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

2023-09-23 Burçin

Yakınlığı ve ilgisi için teşekkür ederiz. West sendromunu hemen gördü ve sayesinde Behçet Uz Hastanesi'ne yatırdık çocuğumuzu. Tespiti ve yardımlarından dolayı müteşekkiriz.

2023-09-23 İrem

Doktor bey çok açıklayıcı ve sabırlı bir anlatımla çoçuğumuz için gerekli bilgileri bize aktardı. Çok şükür sorunumuzun olmadığı öğrendik. O kadar tatlı ve cana yakın ki çekinmeden her istediğimizi sorduk. Üstelik bize mini bir aile terapisi de sağladı.

2023-10-08 Ayşe

Çocuğumuzun rahatsızlığıyla ilgili olarak Doç Dr. Erhan Bayram bey'e muayene olmak için gittik. İlgisi, bilgisi, deneyimi bize çok güven verdi. Detaylı bir şekilde durumu anlattı, tatmin ettik ve çıkışta gerekli tedavileri aldık. İyi ki böyle doktorlarımız var.

2023-10-13 Ali

İlgisi ile güven verdi. Biz de babaanne ve dede olarak huzurlu ve güvende hissetik. Yavrumuzun her hastalığı olduğunda gitmek isteyeceğimiz bir doktor.

2023-10-18 Fatma

Doktor Erhan Bey gayet ilgiliydi. Kendisine çocuğumuzla ilgili başvurduk ve problemimizi çözdük. Çok memnun kaldık. Teşekkür ederiz.

2023-10-23 Mehmet

Doktor bey sinirli olarak geldigimizde bizi güler yüzü ile sakinleştirip güven verdi. İçimiz rahat oldu. Çok teşekkür ederiz.

2023-10-28 Gül

Muayenemizi Doç Dr. Erhan Bayram yapmıştır. Kendisinden çok memnun kaldık. Çocuğumuza yaklaşımı çok sıcak. İlgi alakası gayet iyi. Bize detaylı şekilde bilgi verdi. Kendisine teşekkür ederiz.

2023-11-02 Selin

Doktor beyin ilgisi, güleryüzü ve açıklamaları bizleri çok memnun etti. Çocuğumuzun tedavisine başladık. Kendisine teşekkür ederiz.

2023-11-07 Ebru

Rahatsızlığımızla ilgili olarak gittiğimiz doktor bey içten, ilgili ve bilgisiyle bize güven verdi. İyi ki onu bulduk. Buradan da teşekkürlerimi sunuyorum.

2023-11-12 Sevgi

Doktor beye doğru bir yönlendirme sonucu gittik ve yardımlarını aldık. Gayet memnun kaldık. Kendisine çok teşekkür ederiz.

2023-11-17 Hilal

Doktor bey çocuklarla ilgilenmede, bilgisinde üstüne yok. Kendisi gerçekten ilgili, güler yüzlü birisi. Biz hastası olanların hep bir sıcaklığını gören görüşen ve yardım eden, iyi ki böyle doktorlarımız var.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Doç.Dr.Erhan Bayram, Çocuk Nöroloji Muayenehanesi, Çocuk EEG Merkezi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?