Edusa international yorumlar

Edusa international yakın Bargello, Yüksel Caddesi, Meşrutiyet Mahallesi, Ankara, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06420

  • Adres: Meşrutiyet, Yüksel Cd. no:5/6, 06420 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 417 70 01
  • Enlem, Boylam: 39.9195323, 32.8554254

Edusa international, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Edusa international yorumlar

BEKİR beye alakaların dan dolayı çok teşekkür ederim

2023-09-27 Muhammed

Harika bir deneyimdi. Değişim programı sırasında edindiğim arkadaşlarımı hayatım boyunca unutmayacağım. Edusa International sayesinde yeni kültürler, yeni insanlar tanıdım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-27 Fatma

Yabancı öğrenci değişim programı süresince Edusa International Kurumu'nun sağladığı hizmetten çok memnun kaldım. Öğrencilere çok iyi bir ev sahipliği yapıyorlar ve her konuda yardımcı oluyorlar. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

2023-09-27 Cem

Edusa International, yabancı öğrencilere harika bir deneyim sunuyor. Ben değişim programı kapsamında bu kurumu tercih ettim ve hiç pişman olmadım. Sürekli iletişim halinde oluyorlar ve her türlü sorunu çözmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Çok memnun kaldım.

2023-10-12 Ayşe

Değişim programı sırasında Edusa International ile çalışmak harika bir deneyim oldu. Öğrencilere çok iyi bir destek sağlıyorlar ve her türlü ihtiyaçlarıyla ilgileniyorlar. Ayrıca, farklı etkinlikler düzenleyerek öğrencilerin sosyal hayatlarını da canlı tutuyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-17 Berk

Edusa International ile yabancı öğrenci değişim programına katıldım ve çok memnun kaldım. Eğitim kalitesi yüksek olduğu gibi, öğrencilere sağladıkları kolaylıklar da bir o kadar iyiydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-22 İpek

Yabancı bir öğrenci olarak Edusa International Kurumu'nda eğitim almak benim için büyük bir deneyimdi. Kurumun sunduğu eğitim kalitesi yüksek ve öğrenci merkezli bir yaklaşımı var. Çok memnun kaldım.

2023-10-27 Ali

Edusa International ile yaptığım iletişim oldukça olumlu geçti. Hızlı bir şekilde yanıt alıyor ve sorunlarım çözülüyordu. Yabancı öğrenci değişim programı için tercih edebileceğiniz bir kurum.

2023-11-01 Selin

Edusa International Kurumu'ndaki yabancı öğrenci değişim programına katıldım ve çok keyifli bir deneyim oldu. Kurumun personelleri her konuda yardımcı oldular ve bütün ihtiyaçlarımızla ilgilendiler. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-06 Emre

Edusa International ile yaptığım yabancı öğrenci değişim programı süresince çok memnun kaldım. Çok güzel bir deneyim oldu ve yeni arkadaşlar edindim. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-11 Zeynep

Yabancı öğrenci değişim programı süresince Edusa International ile çalışmak harika bir deneyim oldu. Kurumun personelleri çok yardımcı oldular ve her konuda destek verdiler. Kesinlikle tercih edebilirsiniz.

2023-11-16 Ömer

Edusa International Kurumu'ndaki yabancı öğrenci değişim programına katıldım ve çok memnun kaldım. Hem eğitimden hem de sosyal etkinliklerden oldukça keyif aldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-21 Sibel

Edusa International Kurumu'ndaki yabancı öğrenci değişim programı süresince çok keyifli bir deneyim yaşadım. Kurumun personelleri çok yardımcı oldular ve bütün ihtiyaçlarımızla ilgilendiler. Tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Edusa international?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?