Easy Book Tours - Bodrum Tekne Turu - Bodrum Tekne Kiralama yorumlar

Easy Book Tours - Bodrum Tekne Turu - Bodrum Tekne Kiralama yakın Yrb. Sabri Ergüden Sokak, Gümbet, Bodrum, Muğla, Aegean Region, 48440

  • Adres: Gümbet, Yarbay Sabri Ergüden Sk. No:12/A, 48400 Bodrum/Muğla, Türkiye
  • Telefon: +90 506 105 22 15
  • Web sitesi: easybooktours.com.tr
  • Enlem, Boylam: 37.0336828, 27.4014097

Easy Book Tours - Bodrum Tekne Turu - Bodrum Tekne Kiralama, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Easy Book Tours - Bodrum Tekne Turu - Bodrum Tekne Kiralama yorumlar

Wow‼️ If you’re looking to do a day on a boat look no further than @Easy Book Tours @Jayne Carter! We had the most magnificent day on The Unicorn, lolling about on really comfy sun beds in the shade (we could also have chosen full sun on … Daha fazla

Orak Adası turuna Zağlı teknesi ile gittik. Memnun kaldık. Sabah 11:00-18:30 arası olan tur, 130 TL fiyata bir öğün yemek (4 parça tavuk, BOL makarna ve salata), çay servisi, karpuz dahil. Kutu içecekler 15 TL, yemekte içecek dahil değil. … Daha fazla

If you are doing a bit of homework to see if these guys are legit, they are, in a big way. If you are whatsapping Hayley then you will be in for something special! My wife and I booked a private boat tour, really easy, honest and upfront. … Daha fazla

2023-09-23 Wow

If you’re looking to do a day on a boat look no further than @Easy Book Tours @Jayne Carter! We had the most magnificent day on The Unicorn, lolling about on really comfy sun beds in the shade (we could also have chosen full sun on …

2023-09-23 Zağlı

Orak Adası turuna Zağlı teknesi ile gittik. Memnun kaldık. Sabah 11:00-18:30 arası olan tur, 130 TL fiyata bir öğün yemek (4 parça tavuk, BOL makarna ve salata), çay servisi, karpuz dahil. Kutu içecekler 15 TL, yemekte içecek dahil değil.

2023-09-23 Anonymous

If you are doing a bit of homework to see if these guys are legit, they are, in a big way. If you are whatsapping Hayley then you will be in for something special! My wife and I booked a private boat tour, really easy, honest and upfront.

2023-09-29 Sinem

Bodrum Tekne Kiralama turu için Easy Book Tours şirketinden rezervasyon yaptık. Tekne turu çok keyifliydi. Personel çok yardımcı oldu ve tur boyunca ihtiyacımız olan her şeyi sağladılar. Tekne temiz ve konforluydu. Yemekler lezzetliydi ve servis hızlıydı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-29 Emre

Easy Book Tours ile Orak Adası tekne turuna katıldım ve harika bir deneyim oldu. Tur sabah 11:00-18:30 arasında sürdü ve içinde bir öğün yemek, çay servisi ve karpuz dahil olarak 130 TL'ye sunuldu. Tekne temiz ve güvenliydi. Rehberler bilgilendi ve tura çok değer kattılar. Kesinlikle tekrar katılmak istiyorum.

2023-09-29 Ayşe

Easy Book Tours şirketi ile Bodrum Tekne Turu yaptım ve çok memnun kaldım. Tekne temiz ve konforluydu. Personel çok dostça ve yardımcı oldu. Ücret karşılığında içecekler ve yiyecekler sunuldu. Tur boyunca hoş vakit geçirdim ve güzel anılar biriktirdim. Tavsiye ederim.

2023-10-14 Kerem

Easy Book Tours şirketi ile Bodrum Tekne Kiralama turu yaptım ve harika bir deneyim oldu. Tur sırasında Orak Adası'na gittik ve muhteşem bir manzara eşliğinde yüzdük. Tekne temiz ve konforluydu, personel ise çok profesyonel ve yardımseverdi. Kesinlikle tekrar yapmak istiyorum.

2023-10-19 Ceren

Easy Book Tours şirketi ile Bodrum Tekne Turu yaptım ve çok mutlu ayrıldım. Tekne temiz ve rahattı. Personel çok yardımcı oldu ve her şeyi düzenli tuttu. Tur boyunca harika fotoğraflar çektik ve hoş vakit geçirdik. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-24 Mehmet

Easy Book Tours şirketine rezervasyon yaparak Orak Adası turuna katıldık. Tur boyunca harika bir deneyim yaşadık. Yemekler lezzetliydi ve hizmet mükemmeldi. Personel güler yüzlü ve yardımseverdi. Tekne temiz ve konforluydu. Kesinlikle tekrar gitmek istiyoruz.

2023-10-29 Beyza

Easy Book Tours şirketiyle Bodrum Tekne Kiralama turu yaptık ve çok memnun kaldık. Tekne temiz ve konforluydu. Personel çok yardımcı oldu ve tur boyunca ihtiyaç duyduğumuz her şeyi sağladılar. Yemekler lezzetliydi ve servis hızlıydı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-03 Cihan

Easy Book Tours şirketiyle Orak Adası tekne turuna katıldım ve çok beğendim. Tur süresince muhteşem bir deneyim yaşadım. Tekne temiz ve konforluydu. Rehberler bilgilendirici ve ilgiliydi. Yemekler lezzetliydi ve hizmet mükemmeldi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-08 Büşra

Easy Book Tours şirketi ile Bodrum Tekne Turu yaptık ve çok memnun kaldık. Tekne temiz ve rahattı. Personel çok yardımcı oldu ve tur boyunca ihtiyacımız olan her şeyi sağladılar. Yemekler lezzetliydi ve servis hızlıydı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-13 Uğur

Easy Book Tours şirketi ile Orak Adası tekne turuna katıldım ve harika bir deneyim yaşadım. Tur süresince her şey düzenli ve profesyonelce yapıldı. Tekne temiz ve güvenliydi. Personel çok yardımcı oldu ve tur boyunca ihtiyacımız olan her şeyi sağladılar. Kesinlikle tekrar katılmak istiyorum.

2023-11-18 Melisa

Easy Book Tours şirketi ile Bodrum Tekne Kiralama turu yaptım ve çok memnun kaldım. Tekne temiz ve konforluydu. Personel çok yardımcı oldu ve tur boyunca ihtiyacımız olan her şeyi sağladılar. Yemekler lezzetliydi ve servis hızlıydı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-23 Ali

Easy Book Tours şirketiyle Bodrum Tekne Turu yaptım ve çok mutlu ayrıldım. Tekne temiz ve rahattı. Personel çok yardımcı oldu ve her şeyi düzenli tuttu. Tur boyunca harika fotoğraflar çektik ve hoş vakit geçirdik. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Easy Book Tours - Bodrum Tekne Turu - Bodrum Tekne Kiralama?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?