Batard istanbul yorumlar

Batard istanbul yakın Batard, Lala Şahin Sokağı, Cumhuriyet, Cumhuriyet Mahallesi, Şişli, Istanbul, Marmara Region, 34380

  • Adres: Cumhuriyet Mahallesi, Gökkuşağı Sok, Silahşör Cd. 15D, 34380 Şişli, Türkiye
  • Telefon: +90 212 955 08 88
  • Web sitesi: batardistanbul.com
  • Enlem, Boylam: 41.0563974, 28.9811711

Batard istanbul, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Batard istanbul yorumlar

I just had a meal there. The restaurant’s design was beautiful, great service, I enjoyed watching the chefs cooking. First I was served with the Bread and Olive Oil. Honestly the bread was tough … Daha fazla

We visited the place back in March. We ordered pastrami and pulled beef. Both sandwiches were fabulous! Crunchy toast with savory sauces like sauerkraut, Russian sauce and coleslaw honored with juicy and tender meat. The presentation was so … Daha fazla

This place was recommended to us. Lovely ambiance. We went there for brunch so we tried the pastrami sandwich and egg benedict. Beautiful presentation. The french toast is super delicious. A bit pricey though. Daha fazla

2023-09-18 Ayşe

Restoranın tasarımı güzeldi, harika hizmet, aşçıları izlemekten keyif aldım. İlk olarak ekmek ve zeytinyağı ile ikram edildim. İşten havalıydı …

2023-09-18 Mehmet

Mart ayında mekanı ziyaret ettik. Pastrami ve çekilmiş biftek siparişi verdik. Her iki sandviç de harikaydı! Sert soslarla (lahana turşusu, Rus sos ve lahana salatası) kırılgan tost, suyuna ve yumuşak ete onurdu. Sunum da …

2023-09-18 Fatma

Bize önerildiği için bu yere gittik. Sevimli bir ortam. Brunch için oraya gittik, bu yüzden pastrami sandviçi ve yumurta benedict'ini denedik. Harika bir sunum. Fransız tostu muhteşem lezzetli. Biraz pahalı ama.

2023-11-04 Ali

Restoranın tasarımı güzeldi, ancak ekmek biraz sertti. Çalışanlar çok yardımcı oldu ve aşçılarının performansını izlemek keyifliydi. Genel deneyimim iyiydi.

2023-11-09 Fatma

Mart ayında gittim ve pastrami sandviçini denedim. Hem sunum hem de lezzet mükemmeldi. Ama fiyat biraz pahalıydı. Yine de genel olarak iyi bir deneyimdi.

2023-11-14 Burak

Bu restoranı bir arkadaşım önerdi. Orada brunch için gittim ve yumurta benedict ve fransız tostu denedim. Sunumu güzeldi ve yemekler lezzetliydi. Ancak fiyat biraz yüksekti. Servis de iyiydi.

2023-11-19 Gizem

Restoranı çok beğendim. Etkileyici bir tasarıma sahip ve personel çok yardımcı oldu. Aşçıların performansını izlemek de keyifliydi. Yiyecekler lezzetliydi ve sunumları güzeldi. Tek eksik, biraz pahalı olması.

2023-11-24 Mehmet

Batard istanbul Restoran'a gittim ve pastrami sandviçini denedim. Hem sunumu hem de tadı harikaydı. Servis de iyiydi. Tek sorun, fiyatının biraz yüksek olması.

2023-11-29 Selin

Restoranın atmosferini çok beğendim. Tasarımı harika ve hizmet mükemmeldi. Aşçıları izlemek benim için ilginçti. Sadece ekmek biraz sertti. Yine de genel olarak iyi bir deneyimdi.

2023-12-04 Ahmet

Restoranın tasarımı çok güzeldi ve personel çok yardımcı oldu. Pastrami sandviçi ve fransız tostu denedim ve ikisi de lezzetliydi. Tek dezavantajı, biraz pahalı olması.

2023-12-09 Yasemin

Batard istanbul Restoran'a gittim ve pastrami sandviçi denedim. Hem sunumu hem de tadı harikaydı. Ancak servis biraz yavaştı. Yine de genel olarak iyi bir deneyimdi.

2023-12-14 Levent

Restoranın atmosferi harikaydı ve personel çok dostça ve yardımseverdi. Yemeklerin sunumu çok güzeldi ve lezzetleri harikaydı. Sadece fiyat biraz yüksekti.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Batard istanbul?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?