E Smokin I Kayseri Damatlık, Kayseri Takım Elbise, Kayseri Smokin yorumlar

E Smokin I Kayseri Damatlık, Kayseri Takım Elbise, Kayseri Smokin yakın Vatan Caddesi, Cumhuriyet Mahallesi, Kayseri, TR-38, Melikgazi, Kayseri, Central Anatolia Region, 38110

  • Enlem, Boylam: 38.7198597, 35.4893405

E Smokin I Kayseri Damatlık, Kayseri Takım Elbise, Kayseri Smokin, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
E Smokin I Kayseri Damatlık, Kayseri Takım Elbise, Kayseri Smokin yorumlar

Relevant personnel. We looked at my friend. He had it renovated. We tried it again, it was as good. Health to yo …

Their prices seem a bit expensive, competing with the gold star. There are a lot of staff, they are helpful, but it is not clear in the market, unfortunately, w …

Interest and relevance is good, apart from that, there is a lot of variety, you think a lot about which one I can buy, I say don't buy …

2023-09-22 Ahmet

Çok güzel bir mağaza, kaliteli ürünler var. Çalışanlar da yardımcı oluyor. Fiyatları biraz pahalı gibi ama değer. Alışveriş deneyimi çok iyiydi.

2023-09-22 Mehmet

E Smokin'de takım elbise aldık. Çalışanlar ilgili ve yardımcı oldular. Fiyatlar biraz yüksek ama kalitenin karşılığını alıyorsunuz. Mağaza temiz ve düzenli.

2023-09-22 Ayşe

Damatlık almak için E Smokin'e gittim. Çok çeşitli ürünler vardı ve personel çok yardımcı oldu. Fiyatlar biraz pahalı ama kaliteye değer.

2023-10-07 Fatma

E Smokin'den smokin aldık. Çalışanlar çok yardımcı oldu ve sağladıkları hizmetten memnun kaldık. Mağaza da hoş bir atmosfere sahip.

2023-10-12 Ahmet

E Smokin'den takım elbise aldım. Çalışanlar ilgili ve yardımcı oldular. Fiyatlar biraz yüksek ama kalite iyiydi. Mağaza temiz ve düzenli.

2023-10-27 Fatma

E Smokin'i yenilediler, yeniden denedik, güzel oldu. Sağlık olsun.

2023-11-11 Ayşe

Mağazanın atmosferi ve dekorasyonu güzel, ilk izlenim ve atmosfer iyi, personel ve müşteri hizmetleri de iyiydi. Ürünlerin kalitesi yüksekti. Genel deneyimim memnuniyet vericiydi.

2023-11-16 Fatma

Mağazanın atmosferi ve dekorasyonu güzel, ilk izlenim ve atmosfer iyi, personel ve müşteri hizmetleri de iyiydi. Ürünlerin kalitesi yüksekti. Genel deneyimim memnuniyet vericiydi. Fiyatlar biraz yüksek ama beklemeye değerdi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? E Smokin I Kayseri Damatlık, Kayseri Takım Elbise, Kayseri Smokin?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?