Tekkeköy Gençlik Merkezi yorumlar

Tekkeköy Gençlik Merkezi yakın Baki Esen Caddesi, Kurtuluş, Kurtuluş Mahallesi, Tekkeköy, Samsun, Black Sea Region, 55330

  • Adres: Kurtuluş, Esen Sk. No:51, 55300 Tekkeköy/Samsun, Türkiye
  • Telefon: +90 362 228 68 98
  • Enlem, Boylam: 41.2203899, 36.450351

Tekkeköy Gençlik Merkezi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Tekkeköy Gençlik Merkezi yorumlar
2023-10-01 Ayşe

Buraya gitmek için oldukça uzun bir süre beklemek zorunda kaldım. Gençlik Merkezi'ne gittiğimde, personel çok yardımcı oldu ve bana içerideki olanaklar hakkında detaylı bir tur attı. Atmosfer oldukça rahatlatıcı ve huzurluydu. Genel deneyimim çok olumluydu.

2023-10-01 Mustafa

Bu Gençlik Merkezi'ne çocuklarımı getirmek için birkaç kez geldim. Personel her zaman çok sıcakkanlı ve misafirperverdi ve çocuklarımı güvende hissettirdiler. Merkezdeki olanaklar da oldukça iyi ve kaliteli. Genel olarak, burada geçirdiğim süre boyunca memnun kaldım.

2023-10-01 Fatma

Tekkeköy Gençlik Merkezi'nde verilen hizmetin kalitesi oldukça yüksek. Personel her zaman güleryüzlü ve yardımsever. Gençlik Merkezi'nin atmosferi de oldukça hoş ve rahatlatıcı. Merkezi kesinlikle başkalarına tavsiye ederim.

2023-10-16 Mehmet

Gençlik Merkezi'ni ziyaret ettiğimde beklemek zorunda kalmadım. Personel çok hızlı bir şekilde hizmet verdi ve beni yönlendirdi. İçerideki atmosfer oldukça etkileyiciydi. Genel olarak, bu Gençlik Merkezi'nden çok memnun kaldım.

2023-10-21 İbrahim

Bu Gençlik Merkezi'ndeki birkaç etkinliğe katıldım ve her birinden keyif aldım. İşletmenin işleyişi oldukça düzgün ve yönlendirici. Personel de oldukça yardımsever ve samimi. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir yer.

2023-10-31 Ali

Bu Gençlik Merkezi'nde birkaç kez arkadaşlarımla buluştum ve her seferinde harika bir zaman geçirdik. Personel her zaman güler yüzlü ve yardımseverdi. Merkezin atmosferi de canlı ve enerjik. Genel olarak oldukça memnun kaldım.

2023-11-05 Ayhan

Tekkeköy Gençlik Merkezi, hizmetin kalitesi nedeniyle sık sık ziyaret ettiğim bir yer. Personel her zaman profesyonel ve yardımsever. Merkezdeki olanaklar da oldukça iyi ve makul fiyatlarla sunuluyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-10 Zeynep

Bu Gençlik Merkezi'ni arkadaşlarımla birlikte ziyaret ettim ve oldukça memnun kaldım. Personel çok misafirperver ve yardımseverdi. Atmosfer oldukça sıcak ve samimiydi. Burada harika bir deneyim yaşadım.

2023-11-15 Ahmet

Tekkeköy Gençlik Merkezi'ne gittiğimde bekleme sürem oldukça kısaydı. Personel çok yardımcı oldu ve bana gereken her şeyi sağladı. Merkezdeki atmosfer oldukça rahatlatıcı ve huzurlu. Genel olarak, burada harika bir deneyim yaşadım.

2023-11-20 Derya

Bu Gençlik Merkezi'ni ailemle birlikte ziyaret ettim ve oldukça memnun kaldık. Personel her zaman çok yardımcı oldu ve bize gereken her şeyi sağladı. Merkezdeki atmosfer de oldukça hoştu. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek isteyeceğimiz bir yer.

2023-11-25 Cem

Tekkeköy Gençlik Merkezi'nde verilen hizmet oldukça kaliteli ve profesyonel. Personel her zaman yardımsever ve samimi. Merkezin atmosferi de oldukça rahatlatıcı ve huzurlu. Genel olarak, burada harika bir deneyim yaşadım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Tekkeköy Gençlik Merkezi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?