Dumantepe Mahalle Camisi yorumlar

Dumantepe Mahalle Camisi yakın Ünye - Niksar yolu, Çamalan Mahallesi, Akkuş, Ordu, Black Sea Region

  • Adres: Muratlı, D850, 52950 Akkuş/Ordu, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 40.8728837, 37.0370757

Dumantepe Mahalle Camisi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Dumantepe Mahalle Camisi yorumlar

Caminin içi mis gibi ahşap kokuyor, namazınızı kılarken huzur doluyorsunuz.. Avlu ve bahçesi güzel temiz, lakin tuvaletlerin elden geçmesi lazım, hocamızın gayretli olması lazım..

Huzurlu

2023-09-21 Kemal

Caminin içi mis gibi ahşap kokuyor, namazınızı kılarken huzur doluyorsunuz.. Avlu ve bahçesi güzel temiz, lakin tuvaletlerin elden geçmesi lazım, hocamızın gayretli olması lazım..

2023-09-21 Ayşe

Çok huzurlu bir cami, namaz kılmak için tercih edilmeli. Avlu ve bahçesi temiz ve düzenli. Tek sıkıntı tuvaletlerin bakıma ihtiyacı var.

2023-09-21 Mustafa

Cami içindeki ahşap koku çok hoş. Namaz kılarken gerçekten huzur buluyorsunuz. Avlu ve bahçe de temiz. Sadece tuvaletlerin biraz bakıma ihtiyacı var. Hocamız daha gayretli olmalı.

2023-10-06 Emine

Huzurlu bir cami. Ahşap kokusu çok hoşuma gitti. Namaz kılarken gerçekten huzur doluyorsunuz. Avlu ve bahçe de temiz. Tuvaletlerin biraz elden geçmesi gerekiyor. Hocamızın daha dikkatli olması lazım.

2023-10-11 Ali

Caminin içerisindeki ahşap koku çok güzel. Namaz kılan biri olarak büyük bir huzur veriyor. Avlu ve bahçe düzenli ve temiz. Sadece tuvaletler biraz daha temizlenmeli ve hocamız daha gayretli olmalı.

2023-10-16 Zeynep

Çok huzurlu bir cami. İçerisi ahşap kokuyor. Namaz kılarken gerçekten huzur buluyorum. Avlu ve bahçesi güzel, temiz. Sadece tuvaletlerin biraz daha temizlenmesi ve hocamızın daha gayretli olması lazım.

2023-10-21 Mehmet

Caminin atmosferi çok huzurlu. Ahşap kokusu da mis gibi. Namaz kılarken gerçekten huzur doluyorsunuz. Avlu ve bahçe temiz, düzenli. Sadece tuvaletlerin biraz daha temizlenmesi gerekiyor ve hocamız gayretli olmalı.

2023-10-26 Fatma

Huzur veren bir cami. Ahşap kokusu nefisti. Namaz kılarken gerçekten huzur buluyorsunuz. Avlu ve bahçesi düzenli ve temiz. Sadece tuvaletlerin bakıma ihtiyacı var, hocamız daha dikkatli olmalı.

2023-10-31 Ahmet

Caminin içi ahşap kokuyor, namaz kılarken huzur buluyorum. Avlu ve bahçesi güzel, temiz. Sadece tuvaletlerin biraz daha temizlenmesi lazım ve hocamız daha gayretli olmalı.

2023-11-05 Hatice

Cami içi mis gibi ahşap kokuyor. Namaz kılmak gerçekten huzur veriyor. Avlu ve bahçe düzenli ve temiz. Sadece tuvaletlerin biraz daha temizlenmesi ve hocamızın daha dikkatli olması gerekiyor.

2023-11-10 Halil

Caminin ortamı gerçekten huzurlu. Ahşap kokusu da hoş. Namaz kılarken huzur buluyorsunuz. Avlu ve bahçe temiz. Sadece tuvaletlerin elden geçirilmesi lazım ve hocamızın daha gayretli olması gerekiyor.

2023-11-15 Ayhan

Huzurlu bir cami. İçerisi ahşap kokulu ve temiz. Namaz kılarken gerçekten huzur buluyorsunuz. Avlu ve bahçesi düzenli. Sadece tuvaletlerin bakıma ihtiyacı var, hocamızın daha gayretli olması lazım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Dumantepe Mahalle Camisi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?