CESA Kozmetik Medikal Teknolojileri yorumlar

CESA Kozmetik Medikal Teknolojileri yakın İvedik Organize Sanayi Bölgesi, Serhat Mahallesi, Yenimahalle, Ankara, Central Anatolia Region, 06375

  • Adres: Serhat Mahallesi, İvedik Organize Sanayi Bölgesi & 1387. Sokak No:15, 06378 Yenimahalle/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 395 29 20
  • Web sitesi: cesakozmetik.com.tr
  • Enlem, Boylam: 39.9887549, 32.752024

CESA Kozmetik Medikal Teknolojileri, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
CESA Kozmetik Medikal Teknolojileri yorumlar

Sabri Bey , ekibi ve ürünleri 10 numara 5 yıldız:) iyi ki sizlerle tanışmışız ve yollarımız kesişmiş. Salonunda gözü kapalı tüm ürünlerini kullanıyorum. Ben ve müşterilerim çok … Daha fazla

Ankara’nın en eski en köklü kozmetik firması, satmış olduğu ürün kalitesi, verdikleri danışmanlık ve daha sonrasında her türlü teknik servis desteği ile güzellik salonlarına hizmet veriyor. Cesa kozmetik sahibi Sabri Özdemir ve ekip arkadaşları sıcak kanlı ve nazikler. Bütün ekibe teşekkürler..

Sürekli tırnak ürünlerimi Cesa kozmetikten alıyorum. Gerçekten çok kaliteli ürünleri var. Renkleri ve yapısı aşırı iyi. Gönül rahatlığıyla alışveriş yaptığım bir firma. Ayrıca Sedat bey'e teşekkür ederim çok ilgili ve güler yüzlü. Teşekkür ederiz ???????? …

2023-10-08 Sabri Bey

ekibi ve ürünleri 10 numara 5 yıldız:) iyi ki sizlerle tanışmışız ve yollarımız kesişmiş. Salonunda gözü kapalı tüm ürünlerini kullanıyorum. Ben ve müşterilerim çok memnunuz.

2023-10-08 Anonymous

Ankara’nın en eski en köklü kozmetik firması, satmış olduğu ürün kalitesi, verdikleri danışmanlık ve daha sonrasında her türlü teknik servis desteği ile güzellik salonlarına hizmet veriyor. Cesa kozmetik sahibi Sabri Özdemir ve ekip arkadaşları sıcak kanlı ve nazikler. Bütün ekibe teşekkürler.

2023-10-08 Sedat Bey

Sürekli tırnak ürünlerimi Cesa kozmetikten alıyorum. Gerçekten çok kaliteli ürünleri var. Renkleri ve yapısı aşırı iyi. Gönül rahatlığıyla alışveriş yaptığım bir firma. Ayrıca Sedat bey'e teşekkür ederim çok ilgili ve güler yüzlü. Teşekkür ederiz.

2023-10-20 Ankara'nın en eski en köklü kozmetik firması

satmış olduğu ürün kalitesi, verdikleri danışmanlık ve daha sonrasında her türlü teknik servis desteği ile güzellik salonlarına hizmet veriyor. Cesa kozmetik sahibi Sabri Özdemir ve ekip arkadaşları sıcak kanlı ve nazikler. Bütün ekibe teşekkürler..

2023-10-20 Sürekli tırnak ürünlerimi Cesa kozmetikten alıyorum

Gerçekten çok kaliteli ürünleri var. Renkleri ve yapısı aşırı iyi. Gönül rahatlığıyla alışveriş yaptığım bir firma. Ayrıca Sedat bey'e teşekkür ederim çok ilgili ve güler yüzlü. Teşekkür ederiz

2023-11-09 Ankara'nın en eski en köklü kozmetik firması

satmış olduğu ürün kalitesi, verdikleri danışmanlık ve daha sonrasında her türlü teknik servis desteği ile güzellik salonlarına hizmet veriyor. Cesa kozmetik sahibi Sabri Özdemir ve ekip arkadaşları sıcak kanlı ve nazikler. Bütün ekibe teşekkürler.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? CESA Kozmetik Medikal Teknolojileri?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?