Babam Restaurant yorumlar

Babam Restaurant yakın Gezi Yolu Caddesi, Icmeler, Marmaris, Muğla, Aegean Region, 48720

  • Adres: İçmeler, 48720 Marmaris/Muğla, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 36.8031435, 28.2334967

Babam Restaurant, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Babam Restaurant yorumlar

Babam Restaurant&Beach e İçmeler sahilde güzel bir plaj ararken denk geldik. Oradaki ilgilenen abiler çok yardımcı olmaya çalıştılar. Açıkçası diğer şezlong+ şemsiyeye ödediğimiz para yerine burada limit fiyat 250 tl uygulaması ile (yani … Daha fazla

We chose this restaurant when we visited the beach. Reason being we were actually staying at their family members hotel (Club Tokmak). Also it came recommended on the tourist groups. The sun loungers were fine, can't really complain as I … Daha fazla

2023-09-21 Mehmet

Babam Restoran ve Beach'i İçmeler plajında keşfettim. Oradaki çalışanlar çok yardımcı oldular. Şezlong ve şemsiye bedeli olarak sadece 250 TL ödedik. Fiyat olarak çok makul bir seçenekti.

2023-09-21 Ayşe

Babam Restoran'a İçmeler plajında rastladık. Zaten ailemizin oteli olan Club Tokmak otelde konaklıyorduk. Turist gruplarından da tavsiye gelmişti. Şezlonglar gayet iyiydi, şikayet edecek bir şey yok. Yemekler de lezzetliydi.

2023-10-16 Zeynep

Babam Restoran ve Beach'a gittiğimde güzel bir plaj ve iyi bir hizmet için orayı tercih ettik. Şezlonglar ve şemsiyeler iyiydi ve fiyat olarak da makuldi. Personel çok yardımcı oldu ve hızlı servis sağladılar.

2023-10-21 Murat

Babam Restoran ve Beach'te çay içmeye gittim. İlk izlenimim çok olumlu oldu. Atmosfer ve dekorasyon çok hoştu. Personel de çok yardımcı ve içten davrandı. Genel olarak memnun kaldım.

2023-10-26 Fatma

Babam Restoran'da yemek yedik. Yemeklerin kalitesi çok iyiydi. Ayrıca restoranın konumu ve manzarası da güzeldi. Fiyatlar da uygundu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-31 Merve

Babam Restoran'da ailemle birlikte vakit geçirdik. Restoranın plaja yakın olması çok güzeldi. Şezlongları rahattı ve personel dostça davrandı. Yemekler de lezzetliydi. Genel olarak memnun kaldık.

2023-11-05 Kadir

Babam Restoran'da yemek yedik. Yemeklerin lezzeti harikaydı. Restoranın atmosferi ve dekorasyonu da çok hoştu. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-10 Aysun

Babam Restoran'ın plajındaki şezlonglarda güzel bir gün geçirdik. Şemsiyeler ve şezlonglar gayet iyiydi. Ayrıca fiyatlar da uygundu. Personel de çok yardımcı oldu.

2023-11-15 Gökhan

Babam Restoran ve Beach, İçmeler plajında keşfettiğimiz güzel bir yer. Oradaki çalışanlar çok yardımcı oldular. Şezlong ücreti olarak sadece 250 TL ödedik, bu da diğer yerlere göre çok uygun bir fiyat.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Babam Restaurant?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?