Dragon Boat Ölüdeniz Tekne Turu Fethiye yorumlar

Dragon Boat Ölüdeniz Tekne Turu Fethiye yakın Ölüdeniz Caddesi, Belceğiz, Ölüdeniz, Fethiye, Muğla, Aegean Region, 48340

  • Adres: Ölüdeniz Caddesi, Belceğiz Plajı, 48340 Fethiye/Muğla, Türkiye
  • Telefon: +90 535 843 04 46
  • Web sitesi: dragonoludeniz.com
  • Enlem, Boylam: 36.5474509, 29.1207791

Dragon Boat Ölüdeniz Tekne Turu Fethiye, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Dragon Boat Ölüdeniz Tekne Turu Fethiye yorumlar

İşini tam anlamıyla yapan bir tur teknesi personel ilgili ve eğlenceli sizleri tüm gezilmesi gereken koylara berrak denizlere götürüp misafirperverliği laikiyle yaparak emanet olan insanları sorunsuz tekrar sahile geri bırakıyor tekne … Daha fazla

Harika bir gün geçirdik özellikle çok tatlı dilay hanım enes bey ve diğer ekip 10 numara eğlendiriyorlar güler yüzlü olmaları herşeyden daha önemli ailecek katıldık teknede hiç bir olumsuz durumla karşılaşmadık aksine çok keyif aldık … Daha fazla

Harika vakit geçirdik. Hem gittiği sahiller, sahillere yanaşması(yüzmeyi çok iyi bilmeyenler icin cok güzel), hem eğlenceli dj ve etkinlikler, güleryüzlü çalışanlar. Gerçekten güzel bir tekne turuydu. Başta Turhan bey ve eşi İlknur … Daha fazla

2023-10-21 Hilal

İşini tam anlamıyla yapan bir tur teknesi personel ilgili ve eğlenceli sizleri tüm gezilmesi gereken koylara berrak denizlere götürüp misafirperverliği laikiyle yaparak emanet olan insanları sorunsuz tekrar sahile geri bırakıyor tekne.

2023-10-21 Can

Harika bir gün geçirdik özellikle çok tatlı Dilay Hanım, Enes Bey ve diğer ekip 10 numara eğlendiriyorlar. Güler yüzlü olmaları her şeyden daha önemli. Ailecek katıldık teknede hiçbir olumsuz durumla karşılaşmadık, aksine çok keyif aldık.

2023-10-21 Ayşe

Harika vakit geçirdik. Hem gittiği sahiller, sahillere yanaşması (yüzmeyi çok iyi bilmeyenler için çok güzel), hem eğlenceli DJ ve etkinlikler, güleryüzlü çalışanlar. Gerçekten güzel bir tekne turuydu. Başta Turhan Bey ve eşi İlknur...

2023-11-05 Mehmet

Çok eğlenceli bir tekne turuydu. Personel çok misafirperver ve ilgiliydi. Keyifli bir gün geçirdik ve güzel denizlere gittik. Tekne temiz ve düzenliydi. Tekrar geleceğim.

2023-11-10 Gizem

Eşimle keyifli bir tekne turu geçirdik. Tekne personeli çok güler yüzlü ve yardımseverdi. Gittiğimiz koylar ve denizler muhteşemdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-15 Ömer

Mükemmel bir gün geçirdik. Tekne personeli çok iyi eğlence sağladı ve bize inanılmaz bir deneyim yaşattı. Tur süresince tüm ihtiyaçlarımızla ilgilendiler ve bize harika bir servis sunuldu.

2023-11-20 Ceren

Tekne turu harikaydı. Sahillere yanaşmaları ve yüzmek için mükemmel noktalar seçmeleri çok güzeldi. Personel çok yardımsever ve güler yüzlüydü. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-11-25 Ahmet

Çok keyifli bir tekne turu deneyimi oldu. Personel çok profesyonel ve misafirperverdi. Tekne temiz ve rahattı. Gittiğimiz yerlerin manzarası muhteşemdi. Kısacası harika bir gün geçirdik.

2023-11-30 Selin

Tekne turunda çok eğlendik. Personel gerçekten çok ilgili ve yardımseverdi. Denizlerin berrak ve temiz olması da cabası. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-12-05 Yağmur

Tekne turu süresince çok eğlendik. Sahiller harikaydı ve personel gerçekten güzel bir atmosfer yaratıyordu. Tekne de oldukça temiz ve rahattı. Kesinlikle tekrar gitmek istiyorum.

2023-12-10 Kerem

Tekne turu için mükemmel bir seçim. Personel çok profesyonel ve güleryüzlüydü. Tekne temiz ve konforlu. Tüm beklentilerimizi karşıladılar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-12-15 Aylin

Muhteşem bir gün geçirdim. Teknenin personeli gerçekten çok ilgili ve misafirperverdi. Tur süresince eğlence ve dinlenme fırsatı bulduk. Tekne temiz ve düzenli. Kesinlikle tekrar gideceğim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Dragon Boat Ölüdeniz Tekne Turu Fethiye?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?