Dr. Dt. Akın Pişiren - Eskişehir Ortodonti Uzmanı yorumlar

Dr. Dt. Akın Pişiren - Eskişehir Ortodonti Uzmanı yakın 108, Atatürk Bulvarı, Vişnelik Mahallesi, Eskisehir, Odunpazarı, Eskişehir, Central Anatolia Region, 26020

  • Enlem, Boylam: 39.7650642, 30.5021759

Dr. Dt. Akın Pişiren - Eskişehir Ortodonti Uzmanı, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Dr. Dt. Akın Pişiren - Eskişehir Ortodonti Uzmanı yorumlar

I would like to express my endless thanks to my teacher Akın, but at first I was not sure about getting a wire fitted, but after meeting my teacher Akın, my opinion changed completely. He was always caring and smiling throughout the tre …

My teacher Akın is the true expression of the saying “business is the mirror of people”. Throughout my treatment process, he is very friendly, sincere, confident, clean, very stable in the treatment following his patient, there is an inc …

My daughter had a wonderful treatment process. In the treatment of ordontia, Dt. To Akın, Dt. We would like to thank Mr. Aybars and all the staff who regularly perform their duties in the clinic. The only …

2023-10-03 Selen

Hocamız Akın’a sonsuz teşekkürlerimi sunmak istiyorum ilk başta telli tedavi olmak hakkında çok emin olmasam da hocamı tanıdıktan sonra fikrim tamamen değişti. Tedavi boyunca her daim ilgili ve güleryüzlüydü.

2023-10-18 Yağmur

Benim kızım yandaydı hocam iyiki tanımışız sizi. Hersey için teşekkürler.

2023-10-28 Meltem

Kızımın ortodontik tedavisi Dr. Dt. Akın Pişiren ve Dt. Aybars'a yaptırdığımız tedavi süreci oldukça başarılı oldu. İkisine ayrı ayrı teşekkür ederiz.

2023-11-02 Ceylan

Eskişehir'in en iyi ortodontisti diyebilirim. Dr. Dt. Akın Pişiren gerçekten alanında çok profesyonel ve içtendir. Çene gelişimini, diş sıralamasını inceleyip en uygun tedavi yöntemini seçiyor ve çocuğunuza özel ve özenli bir tedavi planlıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-07 Emre

Öğrenci olduğum için erken saatlerde gelmek zorundayım ve doktorum bu konuda gerçekten anlayışlı. Beş yıldızı hakediyor.

2023-11-12 Gamze

Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Eskişehir Ortodonti Uzmanı Dt. Akın Pişiren'i ziyaret ettim ve çok memnun kaldım. Çok profesyonel ve bilgi sahibi bir doktor, tedavi sürecim çok rahat ve sorunsuz geçti. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-17 Deniz

Tedavi sürecim boyunca Dr. Dt. Akın Pişiren, çok ilgili, güleryüzlü ve sabırlıydı. Tedavim tamamlandı ve sonuçtan çok memnunum. Tüm kliniğe teşekkür ederim.

2023-11-22 Ayşe

Eşimin ve benim ortodonti tedavisi için Dt. Akın'i tercih ettik ve sonuçtan çok mutluyuz. Tedavi planımız çok iyi hazırlandı ve her aşama açıklandı. Dt. Akın, son derece profesyonel ve samimi ve tedavi sürecimizle ilgili herhangi bir soruya açık. Tavsiye ederim.

2023-11-27 Faruk

Dt. Akın hastalarıyla gerçekten çok ilgileniyor, muhteşem bir tedavi deneyimi yaşadım. Ortodonti tedavi süreci biraz sıkıntılı olabilir, ancak Dr. Dt. Akın size güvence verir ve süreci kolaylaştırır. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Dr. Dt. Akın Pişiren - Eskişehir Ortodonti Uzmanı?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?