Ney'le Mey'le Meyhane yorumlar

Ney'le Mey'le Meyhane yakın Nevizade Sokağı, Hüseyinağa, Hüseyinağa Mahallesi, Beyoğlu, Istanbul, Marmara Region, 34435

  • Adres: Hüseyinağa, Nevizade Sk. No:8, 34435 Beyoğlu/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 539 840 09 01
  • Web sitesi: neylemeyle.com
  • Enlem, Boylam: 41.0347816, 28.9777439

Ney'le Mey'le Meyhane, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Ney'le Mey'le Meyhane yorumlar

If you're in the neighborhood you have to try this place, especially in the evening when there's a great vibe to the area. I had the most perfect calamari on earth and some fresh prawns. Top if off with seasoned fries and anchovies. You cannot get better than this!

We spent New Year's Eve (Persian Nowruz) in this pub with our Turkish friends. Good restaurant, good food, wine and chatty companions, next to the traffic of the street at night. Daha fazla

Nevizadede ortamı güzel ilgili personeli güzel mezeleri ve yiyecekleri sayesinde iyi ve sohbet dolu bir akşam geçirdik. Hesap performans açısından uygundu. Daha fazla

2023-10-01 Ali

Çok güzel bir mekan. Hizmet harika, personel çok ilgili ve güler yüzlü. Yemekler lezzetli ve taze. Özellikle kalamar ve taze karides harikaydı. Üstüne baharatlı patates kızartması ve hamsili ekmek deneyin. Bundan daha iyisini bulamazsınız!

2023-10-01 Ayşe

Yeni Yıl (Pers Nowruz) akşamını Türk arkadaşlarımızla bu mekanda geçirdik. İyi bir restoran, iyi yemekler, şarap ve sohbet dolu arkadaşlar. Trafik akşam saatlerinde baya yoğundu.

2023-10-01 Mehmet

Nevizadede ortamı güzel ilgili personeli güzel mezeleri ve yiyecekleri sayesinde iyi ve sohbet dolu bir akşam geçirdik. Hesap performans açısından uygundu.

2023-10-16 Fatma

Harika bir Türk restoranı. Yemekler lezzetli ve doğru dürüst servis yapıyorlar. Personel cana yakın ve yardımsever. Mezeler özellikle çok lezzetli. Fiyatları da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-21 Erdem

Müthiş bir yer! Gerçekten lezzetli yemekler ve harika bir atmosfer. Özellikle akşam saatlerinde gidin, atmosfer başka bir seviyede oluyor. Garsonlar da çok ilgili. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-10-31 Murat

Çok güzel bir restoran. Mekan dekorasyonu çok şık. Yemekler harika. Personel de çok ilgili. Tek sıkıntı rezervasyon yapmanız gerekiyor, aksi halde masa bulamayabilirsiniz.

2023-11-05 Gizem

Bu mekanda harika bir akşam geçirdik. Yemekler lezzetliydi ve atmosfer çok güzeldi. Personel de çok yardımcı oldu. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.

2023-11-15 Elif

Burası harika bir yer! Ortamı çok güzel ve yemekler de çok lezzetli. Garsonlar çok cana yakın ve yardımsever. Lezzetli yemekler yemek için kesinlikle buraya gelmelisiniz!

2023-11-20 Kadir

Ortam güzel, yemekler de güzel ancak servis biraz yavaş. Yine de denemeye değer.

2023-11-25 Ceren

Çok güzel bir restoran. Fiyatları da uygun. Yemekler lezzetli ve servis hızlı. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Ney'le Mey'le Meyhane?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?