Dr. Deniz Noyun - Diş Eti Hastalıkları Uzmanı Bursa yorumlar

Dr. Deniz Noyun - Diş Eti Hastalıkları Uzmanı Bursa yakın Hasat Sokak, Ahmet Yesevi, Ahmet Yesevi Mahallesi, Nilüfer, Bursa, Marmara Region, 16085

  • Adres: Üründül Plaza, Piknik Caddesi, Hasat Sk. No:4, 16140 Nilüfer/Bursa, Türkiye
  • Telefon: +90 224 404 00 97
  • Web sitesi: deniznoyun.com.tr
  • Enlem, Boylam: 40.2688468, 28.9463499

Dr. Deniz Noyun - Diş Eti Hastalıkları Uzmanı Bursa, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Dr. Deniz Noyun - Diş Eti Hastalıkları Uzmanı Bursa yorumlar

Diş eti ile ilgili ileri seviye bir rahatsızlığım vardı. Araştırmalar sonucu Deniz Hocam ile tanıştım. Kesinlikle her aşamada bana çok yardımcı oldu. Mükemmel güler yüzlü bir insan. Cerrahi operasyonlarda zaten çok başarılı. Eşi Fuat bey de … Daha fazla

Daha önce yaptırmış olduğum kaplamalarımı değiştirmek için ve impilant yaptırmak için gittiğim kliniklerinden çok memnun kaldım. Deniz hanım ve eşi Fuat beyin yapmış olduğu tedaviyle şuan kusursuz dişlere sahibim. Çok teşekkür ederim. … Daha fazla

Diş hekimi fobisi olan bir insanım. Ne zaman dişle ilgili problemim olsa korkudan gidemiyordum. Öneri üzerine Deniz hanıma gittim. Dünyanın en tatlı insanı ve ekibi de kendisi gibi tatlı insanlardan oluşuyor. Sohbet ederek beni rahatlatıp … Daha fazla

2023-09-28 Berna

Diş eti tedavisi için Deniz Hocamı tercih ettim ve çok memnun kaldım. Tedavi sürecinde her adımda bana detaylı bilgiler verdi ve rahatlatıcı bir yaklaşımı vardı. Cerrahi operasyonu da başarılı şekilde gerçekleştirdi. Çok teşekkür ederim.

2023-09-28 Murat

Kaplama ve impilant tedavisi için Deniz Hanım ve Fuat Bey'in kliniğine gittim. Tedavi sürecinde çok memnun kaldım ve şu an kusursuz dişlere sahibim. İlgileri için teşekkür ederim.

2023-09-28 Ayşe

Benim diş hekimi korkum olduğu için dişle ilgili problemlerimde çekiniyordum. Deniz Hanım'ı öneri üzerine ziyaret ettim ve çok tatlı ve rahatlatıcı bir insan olduğunu gördüm. Ekibi de aynı şekilde nazik ve yardımseverdi. Çok memnun kaldım.

2023-10-13 Ahmet

Diş eti rahatsızlığım için Deniz Hocamı tercih ettim ve son derece memnun kaldım. Bana gereken tüm tedavi süreci hakkında detaylı bilgiler verdi ve operasyonu başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Tavsiye ederim.

2023-10-18 Gül

Diş kliniğine gitmeden önce çok endişeliydim, ama Deniz Hanım'ın güler yüzlü ve rahatlatıcı yaklaşımı sayesinde rahatladım. Tedavi sürecinde her adımda beni bilgilendirdi ve sonuçtan memnun kaldım.

2023-10-23 Ali

Doktor Deniz Noyun'un kliniğini öneriler üzerine ziyaret ettim ve çok iyi bir deneyim yaşadım. Tedavi sürecinde beklemem gereken süreyi bildirdi ve rezervasyonlarımı düzenli bir şekilde takip etti. Personel çok yardımsever ve profesyoneldi.

2023-10-28 Selin

Deniz Hocam diş eti hastalığı tedavisi için tercih ettiğim bir doktor. Tedavi sürecinde bana detaylı bilgi ve tavsiyeler verdi. Cerrahi operasyonu da başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Çok memnunum.

2023-11-02 Emre

Kaplama ve impilant tedavisi için Deniz Hanım ve Fuat Bey'in kliniğini tercih ettim. İlgilerinden ve tedavi sürecinden çok memnun kaldım. Şu an görünüm açısından kusursuz bir gülüşe sahibim. Teşekkürler.

2023-11-07 Fatma

Diş hekiminden endişe duyan biriydim, ama Deniz Hanım'ın sıcak ve rahatlatıcı yaklaşımı sayesinde rahatladım. Tedavi sürecinde bana açıklamalar ve tavsiyeler yaparak işlem hakkında bilgi verdi. Sonuçtan memnun kaldım.

2023-11-12 Halil

Diş eti rahatsızlığım için Deniz Hocam ile tanıştım ve son derece memnun kaldım. Her adımda beni bilgilendirdi ve ne yapılacağı hakkında detaylı bilgiler verdi. Cerrahi operasyonu başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Tavsiye ederim.

2023-11-17 Ceyda

Diş kliniğine gitmeden önce endişeliydim, ama Deniz Hanım'ın güler yüzlü ve samimi yaklaşımı beni rahatlattı. Tedavi sürecinde beklentilerimi karşılayacak şekilde hizmet aldım ve sonuçtan memnun kaldım.

2023-11-22 Hakan

Doktor Deniz Noyun'un kliniğine gitmeden önce araştırmalar yaptım ve tercih ettim. Çok yardımcı oldu ve beni her aşamada destekledi. Cerrahi operasyonlar konusunda da başarılı. Eşi Fuat bey de çok profesyonel. Tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Dr. Deniz Noyun - Diş Eti Hastalıkları Uzmanı Bursa?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?