Douzan Art and Culture yorumlar

Douzan Art and Culture yakın Eyüpoğlu Mahallesi, Gaziantep, Şahinbey, Gaziantep, Southeastern Anatolia Region, 27010

  • Adres: Eblehan Cd. No:14، Bey،، 27010 Şahinbey/Gaziantep, Türkiye
  • Telefon: +90 530 066 82 11
  • Web sitesi: douzan.org
  • Enlem, Boylam: 37.0609347, 37.3767867

Douzan Art and Culture, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Douzan Art and Culture yorumlar

Cok guzel

2023-10-02 Mehmet

Benim için harika bir deneyim oldu. İlgiyle karşılandık ve çalışanlar çok yardımcı oldular. Sergideki eserler harikaydı ve atmosferi gerçekten keyifliydi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-02 Ayşe

Douzan Art and Culture Kâr Amacı Gütmeyen Kuruluş'a ziyaret ettiğimde beklediğimden daha fazlasını buldum. Sergi alanı oldukça geniş ve düzenlemesi çok iyi yapılmıştı. Sunulan eserler son derece kaliteli ve çeşitlilik gösteriyordu. Personel samimi ve yardımseverdi. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-02 Ahmet

Bir kâr amacı gütmeyen kuruluşa beklediğimden çok daha fazla değerlendirmeler olduğunu söyleyebilirim. Eserlerin kalitesi şaşırtıcıydı ve atmosfer gerçekten etkileyiciydi. Müşteri hizmeti de mükemmeldi. Fiyatlar biraz pahalı olsa da, tamamen buna değer.

2023-10-17 Emine

Douzan Art and Culture Kâr Amacı Gütmeyen Kuruluş, ziyaretçilere büyülü bir deneyim sunuyor. Eserler çeşitli ve etkileyici, personel ise içten ve yardımsever. Atmosfer, insanı dinlendiren ve ilham veren bir şekilde döşenmiş. Orada harika zaman geçirdim ve tekrar gitmeyi dört gözle bekliyorum.

2023-10-22 Mustafa

Douzan Art and Culture Kâr Amacı Gütmeyen Kuruluş, gerçekten harika bir deneyim yaşattı. Sergideki eserlerin çeşitliliği ve kalitesi etkileyiciydi. Personel çok cana yakın ve yardımseverdi. Beklentilerimin üzerinde bir deneyim oldu ve kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-27 Fatma

Douzan Art and Culture Kâr Amacı Gütmeyen Kuruluş, şimdiye kadar gittiğim en iyi sergi alanlarından biriydi. Eserler gerçekten etkileyiciydi ve atmosfer çok huzurluydu. Fiyatlar biraz yüksek olsa da, kaliteye değer. Personel çok yardımcı oldu ve bize rehberlik etti. Çok memnun ayrıldım.

2023-11-01 Gülsüm

Douzan Art and Culture Kâr Amacı Gütmeyen Kuruluş, şehirdeki en iyi sergi alanlarından biridir. Eserlerin çeşitliliği çok etkileyici ve atmosfer gerçekten sakin bir şekilde döşenmiş. Personel içtenlikle yardımcı oluyor ve ilgi gösteriyor. Mükemmel bir deneyim için kesinlikle burayı ziyaret etmelisiniz.

2023-11-06 Mustafa

Douzan Art and Culture Kâr Amacı Gütmeyen Kuruluş'ta harika bir sergi deneyimi yaşadım. Eserler gerçekten etkileyiciydi ve personel çok dostça ve yardımcıydı. Kendimi çok rahat hissettim ve burayı diğer sanatseverlere tavsiye ederim.

2023-11-11 Zeynep

Douzan Art and Culture Kâr Amacı Gütmeyen Kuruluş, müşterilerine harika bir deneyim sunuyor. Sergideki eserler gerçekten kaliteli ve çeşitliydi. Atmosfer oldukça sakin ve huzurluydu. Personel samimi ve yardımcıydı. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-16 Mehmet

Douzan Art and Culture Kâr Amacı Gütmeyen Kuruluş, ziyaret ettiğim en iyi sergi alanlarından biridir. Sergideki eserler gerçekten etkileyiciydi ve atmosfer çok huzurlu. Personel ilgili ve yardımcıydı. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-11-21 Elif

Douzan Art and Culture Kâr Amacı Gütmeyen Kuruluş, harika bir sergi deneyimi yaşattı. Sergi alanı oldukça geniş ve düzenlemesi çok iyi yapılmıştı. Eserler yaratıcı ve kaliteliydi. Personel içtenlikle yardımcı oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-26 Ahmet

Douzan Art and Culture Kâr Amacı Gütmeyen Kuruluş, kesinlikle görülmeye değer bir yer. Sergideki eserler gerçekten etkileyici ve atmosfer çok huzurlu. Personel samimi ve yardımsever. Harika bir deneyim yaşadım ve yeniden gitmek istiyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Douzan Art and Culture?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?