Taka Rafting yorumlar

Taka Rafting yakın 53-05, Ortaköy, Elmalık Mah., Hoşdere, Ardeşen, Rize, Black Sea Region, 53480

  • Adres: Akkaya ( pelegivat) Köyü Fırtına Vadısı Ayder yolu Üzeri, Rize, 53400 Ardeşen/Rize, Türkiye
  • Telefon: +90 532 616 78 67
  • Web sitesi: macaheltur.com
  • Enlem, Boylam: 41.1414661, 41.0133165

Taka Rafting, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Taka Rafting yorumlar

Taka Rafting ailesi ile bu sene Temmuz ayında tanıştım. Çok keyifli bir rafting macerası yaşadım. Taka Rafting’in konumu, misafirlere sunduğu hizmetleri (kıyafet, duş, fotoğraf ve video çekimi) harikaydı. Başta sahipleri Serdar Bey olmak … Daha fazla

Biz taka raftingi çok sevdik gencecik bir ekibi var bize ailece çok keyifli dakikalar yaşattılar fiyatları da makul en azından fiyat konusunda yardımcı oluyorlar, restorant bölümünde yemek yedik gayet memnun ayrıldık kısacası taka raftingi gelmenizi tavsiye edebilirim.

2023-09-21 Mehmet

Taka Rafting ailesi ile bu sene Temmuz ayında tanıştım. Çok keyifli bir rafting macerası yaşadım. Taka Rafting’in konumu, misafirlere sunduğu hizmetleri (kıyafet, duş, fotoğraf ve video çekimi) harikaydı. Başta sahipleri Serdar Bey olmak …

2023-09-21 Ayşe

Biz taka raftingi çok sevdik gencecik bir ekibi var bize ailece çok keyifli dakikalar yaşattılar fiyatları da makul en azından fiyat konusunda yardımcı oluyorlar, restorant bölümünde yemek yedik gayet memnun ayrıldık kısacası taka raftingi gelmenizi tavsiye edebilirim.

2023-10-06 Cemile

Taka Rafting fiyatlarını diğer tesislerle karşılaştırdığımda oldukça uygun olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca personelin yardımsever ve profesyonel olduğunu da belirtmeliyim. Benim için mükemmel bir deneyimdi.

2023-10-11 Selim

Taka Rafting'deki hizmetler mükemmel. Çalışanlar çok ilgili ve her ihtiyacımızla ilgileniyorlar. Ayrıca tesisin konumu da harika, doğayla iç içe bir ortamda rafting yapmak gerçekten harika bir deneyim.

2023-10-16 Gamze

Taka Rafting'de yaptığım rafting turundan çok memnun kaldım. Rehberler çok deneyimli ve güven vericiydi. Ayrıca fotoğraf ve video çekimleri de çok kaliteliydi. Kesinlikle tekrar gitmek istiyorum.

2023-10-21 Murat

Taka Rafting'in restoran bölümünde yemek yedik ve gerçekten çok memnun kaldık. Yemekler lezzetli ve fiyatlar da uygun. Tesisin genel atmosferi de çok hoştu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-26 Fatma

Taka Rafting'de geçirdiğimiz zaman gerçekten harikaydı. Personel çok yardımcı oldu ve bize her konuda destek verdi. Tesisin temizliği de dikkat çekiciydi. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-10-31 Gündüz

Taka Rafting'in konumu oldukça güzel. Doğanın içinde olmak harika bir deneyimdi. Ayrıca tesisin imkanları da beklentilerimi karşıladı. Fiyatlar da makul düzeydeydi. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-11-05 Nesrin

Taka Rafting'de yaptığım turdan çok memnun kaldım. Rehberler çok bilgili ve güven vericiydi. Tesisin fotoğraf ve video hizmetlerinden de faydalandım ve sonuçtan çok memnun kaldım. Harika bir deneyimdi.

2023-11-10 Yusuf

Taka Rafting'in hizmet kalitesi mükemmel. Rehberler çok profesyonel ve güven vericiydi. Tur sırasında herhangi bir sorun yaşamadık ve her şey planlandığı gibi ilerledi. Teşekkürler Taka Rafting!

2023-11-15 Hande

Taka Rafting'de yaptığım turdan çok memnun kaldım. Rehberler çok ilgiliydi ve bize her konuda yardımcı oldular. Tesisin imkanları da harikaydı, her şey düşünülmüş. Tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Taka Rafting?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?