Doktor Sadettin Sezer Çocuk Kardiyoloji Uzmanı yorumlar

Doktor Sadettin Sezer Çocuk Kardiyoloji Uzmanı yakın Sarıgüllük Mahallesi, Emek Mahallesi, Şehitkamil, Gaziantep, Southeastern Anatolia Region, 27200

  • Adres: Sarıgüllük, Mareşal, Fevzi Çakmak Blv. No:57/A, 27060 Şehitkamil/Gaziantep, Türkiye
  • Telefon: +90 542 342 62 70
  • Web sitesi: gaziantepcocukkardiyoloji.com
  • Enlem, Boylam: 37.0721575, 37.3578645

Doktor Sadettin Sezer Çocuk Kardiyoloji Uzmanı, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Doktor Sadettin Sezer Çocuk Kardiyoloji Uzmanı yorumlar

Sadettin Bey Gaziantepteki en iyi çocuk kardiyoloji uzmanıdır. Birçok ünlü özel hastane kendisi ile çalışmaktadır. Hem güler yüzlü, kibar hem de alanında uzman birisidir. Kesinlikle tavsiye ederim çok memnun kaldık.

Çok kibar bir beyefendi. Çocugumuzla iletişimi çok iyiydi. Muayene esnasında her safhada bizi bilgilendirdi. Açıklamaları anlaşılırdı. Çok memnun kaldık. Yıllık rutin kontrollerimizi inş hep Saadettin beyle yapma kararı aldık. Herşey için teşekkür ederiz

Dr sadettin beye cocugumun rutin muayene icin goturdum. Cok ilgili, tesekkur ederiz kendisine. Calisma ekibi de cok iyiydi. Etik anlayisi icinde ayrice tesekkur ederiz. Gonlunuz rahat olsun gidebileceginiz bi yer

2023-09-23 Ayşe

Gaziantepteki en iyi çocuk kardiyoloji uzmanıdır. Birçok ünlü özel hastane kendisi ile çalışmaktadır. Hem güler yüzlü, kibar hem de alanında uzman birisidir. Kesinlikle tavsiye ederim çok memnun kaldık.

2023-09-23 Mustafa

Çok kibar bir beyefendi. Çocuğumuzla iletişimi çok iyiydi. Muayene esnasında her safhada bizi bilgilendirdi. Açıklamaları anlaşılırdı. Çok memnun kaldık. Yıllık rutin kontrollerimizi inş hep Sadettin beyle yapma kararı aldık. Herşey için teşekkür ederiz.

2023-09-23 Ahmet

Dr Sadettin beye çocuğumun rutin muayene için götürdüm. Çok ilgili, teşekkür ederiz kendisine. Çalışma ekibi de çok iyiydi. Etik anlayışı içinde ayrıca teşekkür ederiz. Gönlünüz rahat olsun gidebileceğiniz bir yer.

2023-10-08 Hülya

Çok başarılı bir doktor. Çocuğumun sağlığına olan ilgisi ve profesyonelliği sayesinde kendisine güvenip muayene ettiriyorum. Şimdiye kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-13 Mehmet

Çok memnun kaldım. Kendisi bilgili ve tecrübeli bir doktor. Hastalarına karşı ilgili ve sabırlı. Çocuğumuzun sağlığı için en doğru teşhisi koydu ve tedavi sürecini başarılı bir şekilde yönetti. Teşekkürler doktor bey.

2023-10-18 Zeynep

Bir dosttan öneri üzerine gittim. İyi ki de gitmişim. Hem doktor hem insan olarak güven veren biri. Muayene sürecinde her aşamada bizi bilgilendirerek rahatlatıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-23 Tayfun

Çocuğumuza yapılan muayene son derece titizlikle yapılmıştı. Doktor, anne babayla çocuğunu olan ilişkisini de çok iyi yönetti ve rahatlattı. Alanında uzman ve tecrübeli bir doktor. Kesinlikle memnun kaldık.

2023-10-28 Sibel

Çocuğumun kalp rahatsızlığı için kendisiyle tanıştık. Kendisi alanında uzman ve tecrübeli bir doktor. İlgisi ve bilgisi ile bizi çok rahatlattı. Tedavi süreci de başarılı bir şekilde devam ediyor. Teşekkürler.

2023-11-02 Hakan

Dr Sadettin bey muayene esnasında bizi çok iyi bilgilendirdi. Çok ilgili ve alanında uzman bir doktor. İşinde gerçekten profesyonel biri olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

2023-11-07 Fatma

Çocuğumun kalp sağlığı için muayene olduk. Kendisi bilgili ve tecrübeli bir doktor. Muayene sürecinde bizi sürekli bilgilendirdi ve rahatlattı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-12 Ali

Sadettin Bey bir profesyonel. Çocuğumuzun kalp rahatsızlığı için kendisiyle tanıştık ve çok memnun kaldık. İlgisi ve bilgisiyle bizi rahatlattı. Tedavi sürecini de başarıyla yönetti. Teşekkürler.

2023-11-17 Seda

Sadettin Bey ile yıllık rutin kontrol için gitmiştik. Kendisi çok ilgili ve güler yüzlü bir doktor. Bizi her konuda bilgilendirdi ve rahatlattı. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Doktor Sadettin Sezer Çocuk Kardiyoloji Uzmanı?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?