Doğadayız yorumlar

Doğadayız yakın Rıhtım Eczanesi, Söğütlüçeşme Caddesi, Osmanağa Mahallesi, Kadıköy, Istanbul, Marmara Region, 34714

  • Adres: Osmanağa, Özkan Han, Söğütlü Çeşme Cd No:37 K:3, 34714 Kadıköy/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 850 346 8599
  • Web sitesi: dogadayiz.net
  • Enlem, Boylam: 40.9909008, 29.0276103

Doğadayız, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Doğadayız yorumlar

10 yıl önce Fethiye ve Marmaris turuna katılmış biri olarak söyleyebilirim ki bu hafta tekrar Fethiye’ye geldim ve anladım ki Güleryüz,ilgi,temizlik,hizmet,eğlence hiçbir şeyleri değişmemiş aksine kaldığımız otel,mutfak hizmeti vs daha da … Daha fazla

Fiyat performans açısından yapabileceğiniz türkiyedeki en iyi tatil. Her anınız dolu dolu geçmekte ve gerçekten profesyonelce bu işi yapıyorlar. Ancak ben yorulamam benim ayağım suya değmesin ben adrenalin ve heyecan dolu dakikalar … Daha fazla

Şikayetvarda ki yorumları görünce çok fazla tereddüt yaşadım otel odası resimleri beklentimi çok aşağı çekmişti ama ortam otel odalar görsellerin çok üzerinde. İnanılmaz bir ekip var arka planda eğlendirmek için inanılmaz çaba var hiç bir … Daha fazla

2023-09-25 Ayşe

10 yıl önce Fethiye ve Marmaris turuna katılmış biri olarak söyleyebilirim ki bu hafta tekrar Fethiye’ye geldim ve anladım ki Güleryüz, ilgi, temizlik, hizmet, eğlence hiçbir şeyleri değişmemiş aksine kaldığımız otel, mutfak hizmeti vs daha da iyileşmiş. Bu tur, iyi bir fiyat performansı sunuyor. Her an dolu dolu geçirilen bir tatil. Teşekkürler Doğadayız Seyahat Acentesi!

2023-09-25 Can

Fiyat performans açısından yapabileceğiniz Türkiye'deki en iyi tatil. Her anınız dolu dolu geçmekte ve gerçekten profesyonelce bu işi yapıyorlar. Ancak ben yorulamam, benim ayağım suya değmesin. Ben adrenalin ve heyecan dolu dakikalar istiyorum. Bu tur tam istediğim gibi bir tatile dönüştü.

2023-09-25 Ali

Şikayetvardaki yorumları görünce çok fazla tereddüt yaşadım, otel odası resimleri beklentimi çok aşağı çekmişti ama ortam ve otel odalar görsellerin çok üzerinde. İnanılmaz bir ekip var arka planda eğlendirmek için inanılmaz çaba var. Hiçbir problem yaşamadan keyifli bir tatil geçirdim.

2023-10-10 Emine

Daha önce hiç Seyahat Acentesinin turuna gitmemiştim ama arkadaşların önerisiyle Doğadayız Seyahat Acentesi'ni tercih ettim ve çok memnun kaldım. İlgili ve güler yüzlü personel, temiz ve rahat odalar, harika bir atmosfer ve güzel yemekler. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-15 Mehmet

Muhteşem bir turdu. Her şey çok profesyonelce ve düzenliydi. Gerekli güvenlik önlemleri alınmıştı ve hijyen konusunda da çok titiz davranılmıştı. Tüm personel çok yardımcı oldu ve memnuniyetimizi önemseyen bir hizmet sundu. Tekrar gitmeyi düşüneceğim bir tur.

2023-10-20 Filiz

Çok güzel bir tatil geçirdik. İlgi ve alaka için teşekkürler. Odalar temiz ve konforlu, yemekler lezzetliydi. Tur rehberi konulara hakimdi ve ilginç bilgiler verdi. Ekip çok yardımcı oldu ve her konuda destek sağladı. Harika bir deneyim!

2023-10-25 Burak

Doğadayız Seyahat Acentesi ile güzel bir tatil geçirdik. Tur sırasında herhangi bir sorun yaşamadık. Otel temiz ve konforluydu. Personel ilgiliydi. Fiyat performans açısından da oldukça başarılı bir turdu. Tavsiye ederim.

2023-10-30 Aslı

Bu tatili arkadaşlarımla birlikte yaptık ve çok eğlendik. Tur rehberi bize çok iyi bir program düzenledi ve her anını dolu dolu geçirdik. Otel konforlu ve temizdi. Yemekler de lezzetliydi. Her şey için teşekkürler.

2023-11-04 Eren

Doğadayız Seyahat Acentesi ile yaptığım tatilden memnun kaldım. Tur rehberi ilgiliydi ve güzel bir program düzenledi. Oteldeki hizmetler de iyiydi. Sadece biraz daha fazla aktivite olsaydı daha da memnun olurdum. Genel olarak güzel bir deneyimdi.

2023-11-09 Ayşegül

Harika bir tatil geçirdim. Otel temiz ve konforluydu, yemekler lezzetliydi. Personel çok yardımcı oldu. Tur rehberi anlatımıyla ve programıyla çok başarılıydı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-14 Selim

Fethiye turunda Doğadayız Seyahat Acentesi'yle geçirdiğim zamanı çok beğendim. Otelin konumu harikaydı ve güzel bir manzaraya sahipti. Personel güler yüzlüydü ve her zaman yardımcı oldu. Tekrar gelmek isterim.

2023-11-19 Derya

Tatil boyunca Doğadayız Seyahat Acentesi'nin hizmetlerinden memnun kaldım. Otel temizdi ve personel ilgiliydi. Program da güzeldi, her gün farklı bir etkinlik yapıldı. Genel olarak başarılı bir tatildi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Doğadayız?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?