Doğa Country yorumlar

Doğa Country yakın Yuva, Pursaklar, Ankara, Central Anatolia Region, 06145

  • Adres: Yuva, no:78, 06420 Pursaklar/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 542 662 96 83
  • Web sitesi: dogacountry.com
  • Enlem, Boylam: 40.1721017, 32.8532257

Doğa Country, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Doğa Country yorumlar

Kahvaltı için bu kadar yol gidilir mi diye düşündük ama içeri girdiğimiz gibi değermiş dedik. Ortam çok güzel. Güler yüzle karşılaşıyorsunuz öncelikle. Tuvalete giderken kümesi ve yeşilliklerin yetiştiği alanı görüyorsunuz. Önünüze gelen … Daha fazla

2023-09-21 Ayşe

Kahvaltı için bu kadar yol gidilir mi diye düşündük ama içeri girdiğimiz gibi değermiş dedik. Ortam çok güzel. Güler yüzle karşılaşıyorsunuz öncelikle. Tuvalete giderken kümesi ve yeşilliklerin yetiştiği alanı görüyorsunuz. Önünüze gelen

2023-09-21 Ali

Mekan gerçekten muhteşem diyecek bişey hiçbir laf yok. Yemyeşil bir alan tertemiz bir hava.

2023-10-06 Levent

İstanbul'da eşsiz mekanlar arasında yer alan Doğa Country Organik Çiftçilik, organik üretilen ürünlerini tüketicilerle buluşturmayı hedefleyen bir çiftlik. Öncelikle ürünlerin kalitesi gerçekten çok iyi, organik ve doğal yöntemlerle üretiliyorlar. Ayrıca çiftlik alanı hem çok büyük, hem de düzenli olarak bakımları yapılıyor. Çok hoş bir atmosferi var ve gerçekten organik bir ortamda kahvaltı yapıyormuşsunuz gibi hissediyorsunuz.

2023-10-11 Zeynep

Personel çok ilgili ve yardımsever. Biz kahvaltı için geldik ve masamızı hemen hazırladılar. Servis hızlı ve düzenliydi. Kahvaltı tabağı ise çok çeşitli ve lezzetliydi. Organik ürünlerin tazeliği hissediliyor. Fiyatlar da makul düzeydeydi. Çok memnun kaldık ve tekrar gitmeyi düşünüyoruz.

2023-10-16 Mehmet

Çalışanlar samimi ve güler yüzlü. İlk gittiğinizde size güler yüzle karşılanıyor ve içeriye nasıl geçeceğiniz anlatılıyor. Masanızı kendiniz seçebiliyorsunuz ve garsonlar hemen yanınıza gelerek sipariş alıyor. Kahvaltı tabağında organik ürünlerin tazeliğini hissediyorsunuz. Tüm detaylar düşünülerek düzenlenmiş bir ortam. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-21 Merve

Doğa Country Organik Çiftçilik büyüleyici bir atmosfere sahip. Doğanın bozkırda muhteşemliğini hissedebileceğiniz yerlerden biri. Çiftlikte yer alan organik ürünler gerçekten sağlıklı ve taze. Kahvaltı yaptığınızda tüm lezzetleri tek tek hissedebilirsiniz. Biraz pahalı olsa da hakediyor.

2023-10-26 Hakan

Doğa Country Organik Çiftçilik'te kahvaltı yaptık ve gerçekten çok güzeldi. Masamızı önceden rezervasyon yaptırarak ayırtmıştık ve yerleşmemiz çok hızlı bir şekilde sağlandı. Organik ve doğal ürünlerin bulunduğu zengin bir kahvaltı tabağı hazırlanmıştı. Tüm ürünlerin tazeliği de göz önüne alındığında, fiyatlar oldukça makul ve uygun seviyede. Kahvaltı sonrası çiftlikte gezebilme imkanı da bulunuyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-31 Gül

Doğa Country Organik Çiftçilik'te kahvaltı yaptık ve çok memnun kaldık. Öncelikle mekanın dekoru ve atmosferi çok hoş. Kahvaltı tabağındaki ürünlerin hepsi organik ve taze. Personel çok ilgili ve güler yüzlüydü. Fiyatları da gerçekten uygun. Kahvaltı sonrası çiftlikte gezme imkanı da sunuluyor. Kesinlikle tekrar gideceğiz.

2023-11-05 Murat

Doğa Country Organik Çiftçilik'te gerçekten kaliteli bir kahvaltı deneyimi yaşadım. Mekanın atmosferi çok hoş ve huzurlu. Organik ürünlerin tazeliğini hissedebilirsiniz. Çalışan personel çok yardımsever ve ilgili. Fiyatlar da oldukça uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-10 Selin

Doğa Country Organik Çiftçilik'te kahvaltı yaptık ve çok memnun kaldık. Mekanın atmosferi harika, doğayla iç içe bir ortam var. Kahvaltı tabağındaki ürünlerin tazeliği hissediliyor. Personel çok ilgili ve güler yüzlüydü. Fiyatlar da makul düzeyde. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-11-15 Fatma

Kahvaltı arayışımızda ünlü bir blogda Doğa Country Organik Çiftçilik'i gördük ve denemeye karar verdik. Yolculuğumuz oldukça keyifliydi ve mekanın atmosferi bizi büyüledi. Kahvaltı tabağında yer alan organik ürünler gerçekten taze ve lezzetliydi. Servis hızlı ve düzenliydi. Personel çok ilgiliydi. Fiyatlar da makul düzeyde. Tekrar gitmeyi düşünüyoruz.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Doğa Country?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?