Kahve Dünyası - Forum Trabzon yorumlar

Kahve Dünyası - Forum Trabzon yakın Forum Trabzon, Devlet Karayolu Caddesi, Kalkınma, Kalkınma Mahallesi, Ortahisar, Trabzon, Black Sea Region, 61200

  • Adres: Devlet Sahil Yolu cad. 100. Yıl Parkı Yanı Değirmendere, Forum Trabzon Alışveriş Merkezi, 61100 Trabzon, Türkiye
  • Telefon: +90 462 330 06 33
  • Web sitesi: kahvedunyasi.com
  • Enlem, Boylam: 40.9999146, 39.7601533

Kahve Dünyası - Forum Trabzon, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Kahve Dünyası - Forum Trabzon yorumlar

If you are a coffee lover, then you need to forget about Starbucks and try this place. The drinks are waaaayyyy better than Starbucks coffee. The desserts are delicious. Plus, it's a Turkish brand, so all the ingredients are local. Daha fazla

Genelde bir AVM de kahve dünyası var ise başka bir yere giymeyi tercih etmem ortamından ziyade tadlari hoşuma gidiyor.Her işletmede farklı elemanlar ve mizaclari var bu normal, benim için önemli olanlardan biri verdikleri hizmetdeki kalite ve müşterilerine olan yaklaşımları. Daha fazla

Sabah saatlerinde sakin oluyor, masaların yanında priz yok maalesef. Kahveler ideal.

2023-10-02 Ayşe

Starbucks'tan çok daha iyi. İçecekler çok güzel. Tatlılar lezzetli. Üstelik Türk markası olduğu için tüm malzemeler yerli.

2023-10-02 Mehmet

Genellikle bir AVM'de Kahve Dünyası varsa başka bir yere gitmeyi tercih etmem. Ortamından ziyade tatları hoşuma gidiyor. Her işletmede farklı elemanlar ve mizacları var, bu normal. Benim için önemli olanlardan biri verdikleri hizmetdeki kalite ve müşterilerine olan yaklaşımları.

2023-10-02 Fatma

Sabah saatlerinde sakin oluyor, masaların yanında priz yok maalesef. Kahveler ideal.

2023-10-17 Ahmet

Çalışanlar ilgili ve güler yüzlüydü. Ürünlerin kalitesi de iyiydi. Fiyatlara gelirsek, beklentimin üzerinde değillerdi fakat yine de fiyat performans açısından memnun kaldım. Genel olarak iyi bir deneyimdi.

2023-10-22 Kemal

Kahve Dünyası'nda kahve içmeye bayılıyorum. İçecekler mükemmel ve lezzetli. Personel de çok nazik ve yardımcı oluyor. Fiyatlar biraz yüksek olsa da bence değer.

2023-10-27 Ayşegül

Kahve Dünyası'nda profesyonel bir hizmet aldık. Çalışanlar mükemmel ve kahve lezzetliydi. Atmosfer ve dekor da hoşuma gitti. Tek olumsuz nokta, bazen kalabalık olabiliyor ve beklememiz gerekiyor.

2023-11-01 Mustafa

Kahve Dünyası'ndayken harika bir deneyim yaşadım. Kahveler enfes ve tatlılar lezzetliydi. Personel çok dostça ve yardımcıydı. Ücretler de uygundu. Herkese tavsiye ederim!

2023-11-06 Selin

Kahve Dünyası'nın özellikle sütlü içecekleri çok iyi. Buranın kendi kahve çekirdeklerini kullandıkları için tat ve aroma harika. Ayrıca tatlıları da muhteşem!

2023-11-11 Emre

Kahve Dünyası'na yeni gittim ve kesinlikle tekrar gideceğim. İçecekler çok güzeldi ve personel çok yardımcıydı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-16 Zeynep

Kahve Dünyası'ndan çok memnun kaldım. Ortam sakin ve rahatlatıcı, hizmet hızlı ve personel güler yüzlü. Fiyatlar da makul. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-21 Can

Kahve Dünyası'nda harika bir deneyim yaşadım. İçecekler mükemmeldi ve personel çok profesyoneldi. Ayrıca, mekân da çok güzel ve rahattı. Herkese tavsiye ederim!

2023-11-26 Melisa

Kahve Dünyası'ndaki kahveler gerçekten lezzetli. Farklı çeşitler deneyebilirsiniz ve hepsi harika. Bir de tatlılarına bayılıyorum. Kesinlikle gitmelisiniz!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Kahve Dünyası - Forum Trabzon?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?