Doç. Dr. Burhan Özalp - Plastik ve Estetik Cerrahi Uzmanı yorumlar

Doç. Dr. Burhan Özalp - Plastik ve Estetik Cerrahi Uzmanı yakın Cendere Caddesi, Seyrantepe Mahallesi, Kâğıthane, Istanbul, Marmara Region, 34418

  • Enlem, Boylam: 41.0952404, 28.9823509

Doç. Dr. Burhan Özalp - Plastik ve Estetik Cerrahi Uzmanı, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Doç. Dr. Burhan Özalp - Plastik ve Estetik Cerrahi Uzmanı yorumlar

I had a breast reduction procedure with Dr. Burhan. He is a fantastic doctor and his wider team echoes his patient-centric philosophy. Prior to my surgery, i had researched many surgeons and I am very satisfied with my choice to select Dr …

Would highly recommend. I have had two separate procedures done over the space of three yrs. Very happy with the outcome.

After long research and observations i stood on because the nose surgery it mean face changing that's why i decided to do it with Mr ozalp. I’ve also seen results of closed rhinoplasty on my friend. When I came for my consultation with Dr. …

2023-09-24 Sevgi

Dr. Burhan ile meme küçültme ameliyatı oldum. Harika bir doktor ve onun daha geniş ekibi de onun hasta odaklı felsefesini yansıtıyor. Ameliyatımdan önce birçok cerraha araştırma yaptım ve Dr. Burhan'ı seçme tercihimden çok memnunum.

2023-09-24 Ayşe

Kesinlikle tavsiye ederim. Üç yıl içinde iki ayrı işlem yaptırdım. Sonuçtan çok memnunum.

2023-09-24 Elif

Uzun araştırmalar ve gözlemlerden sonra burada karar kıldım çünkü burun ameliyatı yüz değiştirmek demektir, bu yüzden sayın özalp ile yaptım. Kendisiyle konsültasyonum sırasında kapalı rinoplasti sonuçlarını da gördüm. … Daha fazla

2023-10-09 Emre

Estetik ve plastik cerrahi alanında uzman bir doktor olan Burhan bey ile meme büyütme operasyonu yaptırdım. Ameliyat öncesi ve sonrası süreçte harika bir ekiple çalıştım. Çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-14 Sevinç

Dr. Burhan bey ve ekibi gerçekten işlerinde uzman, hepsi birbirinden değerli insanlar. Yaptıkları çalışmaları takip ediyorum ve her zaman güvenebileceğim bir doktor buldum diyebilirim. mükemmel bir iş çıkardılar..

2023-10-19 Hande

Meme küçültme ameliyatı oldum burada. Sonuçtan çok memnunum. Doktorum Levent Bey harika bir doktor, çok başarılı bir operasyon geçirdim. Kendisine teşekkür ederim.

2023-10-24 Can

Dr. Burhan ve ekibinin samimiyeti ve profesyonelliğinden çok memnunum. Meme küçültme operasyonu geçirdim ve sonuçtan çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-29 Nur

Yaptığım araştırmalar sonrasında meme küçültme ameliyatı için Doç. Dr. Burhan Özalp'i seçerek çok doğru bir karar vermişim. Kendisi çok başarılı bir hekim ve ameliyat sonrası süreçte de benimle ilgilenerek takibini yaptı. Tüm ekibe teşekkürler.

2023-11-03 Murat

Levent Hocam ve tüm ekibine gerçekten teşekkür etmek istiyorum.Bana yardımcı oldular.Beni sorduklarım ve tedavim konusunda ikna ettiler.Tüm endişelerimi gidermeme yardımcı oldular.Teşekkür ederim.

2023-11-08 Leyla

Doç. Dr. Burhan beyin ofisinde meme küçültme ameliyatı oldum. Ameliyat öncesinde açıklayıcı bilgiler verdi ve operasyon sonrası da ilgi, alaka devam etti. Kendisine ve ekibine güvenebilirsiniz. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-13 Emin

Burun estetiği ameliyatı oldum. Ameliyat süreci oldukça rahat geçti, sonuçtan çok memnunum. Dr. Burhan bey ve ekibi mükemmel bir iş çıkardı. Teşekkürler.

2023-11-18 Gaye

Meme küçültme operasyonu için Doç. Dr. Burhan beyi tercih ettim ve son derece memnun kaldım. Ameliyat öncesi ve sonrası süreçlerde yapılanlar gerçekten takdire şayan. Çok teşekkür ediyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Doç. Dr. Burhan Özalp - Plastik ve Estetik Cerrahi Uzmanı?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?