Divers Delight dalış merkezi yorumlar

Divers Delight dalış merkezi yakın 207. Sokak, Siteler, Marmaris, Muğla, Aegean Region, 48706

  • Telefon: +90 532 427 00 26
  • Enlem, Boylam: 36.848085, 28.2614455

Divers Delight dalış merkezi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Divers Delight dalış merkezi yorumlar

Hayatımda ilk defa dalış yaptım . Harika bir deneyimdi. Dalış hocam fırtına idi. 2 kere kendisi ile daldık. 10 sn de bir iyimisin diye sordu ve İlk defa dalış yapmama rağmen tek başıma derinde biraz ilerleme izin verdi kendisine buradan teşekkür etmek isterim. Eşimi cesaretlendiren Ali beye de selamlar.

2023-09-27 Ayşe

Hayatımda ilk defa dalış yaptım. Harika bir deneyimdi. Dalış hocam fırtına idi. 2 kere kendisi ile daldık. 10 sn de bir iyimisin diye sordu ve İlk defa dalış yapmama rağmen tek başıma derinde biraz ilerleme izin verdi kendisine buradan teşekkür etmek isterim. Eşimi cesaretlendiren Ali beye de selamlar.

2023-09-27 Ali

Muhteşem bir deneyimdi. Tam anlamıyla farklı bir dünyaya adım attım. Dalış eğitmenimiz harika bir iş çıkardı. Çok sabırlı ve dikkatliydi. Her adımda bize rehberlik etti ve güvende hissetmemizi sağladı. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-09-27 Mehmet

Dalış yapmak benim için tam anlamıyla bir macera idi. İlk defa deneyimledim ve çok etkilendim. Dalış eğitmenimiz sürekli kontrol etti ve güvende hissettirdi. Harika anılar biriktirdik. Teşekkürler Divers Delight dalış merkezi!

2023-10-12 Aylin

Dalış eğitmenleri harika bir ekibe sahip. Çok profesyonel ve deneyimli. İlk defa dalış yaptım ve çok keyif aldım. Eşimle birlikte güzel bir deneyim yaşadık. Kesinlikle tekrar gidip deneyimlemek istiyoruz.

2023-10-17 Emre

Dalış merkezi çok temiz ve düzenli. Ekipmanlar çok iyi bakımlı ve güvenli. Eğitmenler de çok yardımcı ve bilgili. İlk dalışımı burada yaptım ve tam anlamıyla bir macera idi. Tavsiye ederim!

2023-10-22 Ece

Harika bir dalış deneyimi yaşadım. Eğitmenimiz sabırlı ve profesyoneldi. Her adımda bize güven verdi ve kendimizi rahat hissettirdi. Sürekli kontrol etti ve yardımcı oldu. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-10-27 Burak

Dalış merkezi çok profesyonel bir hizmet sunuyor. İlk defa dalış yaptım ve çok etkilendim. Ekipmanlar çok iyi ve güvenli. Eğitmenler de çok yardımcı ve bilgili. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-01 Gizem

Dalış eğitmenlerimiz çok deneyimli ve profesyonel. İlk defa dalış yapmama rağmen kendimi çok rahat hissettim. İyi bir eğitim aldım ve harika anılar biriktirdim. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-06 Can

Dalış merkezi çok temiz ve düzenli. Personel çok yardımcı ve ilgili. İlk defa dalış yaptım ve çok keyif aldım. Eğitmenler çok profesyonel. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-11-11 Aslı

Harika bir dalış deneyimi yaşadım. Eğitmenimiz her adımda bize rehberlik etti ve güven verdi. İlk dalışım olduğu için biraz tedirgindim ama kendimi çok rahat hissettim. Tavsiye ederim!

2023-11-16 Hakan

Dalış yaptığımız merkez çok güzel ve temizdi. Eğitmenler güler yüzlü ve yardımcı. İlk defa dalış yapmama rağmen güvende hissettim. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-21 Selin

Dalış eğitmenimiz harika bir iş çıkardı. İlk defa dalış yaptım ve kesinlikle tekrar yapmak istiyorum. Ekipmanlar çok güvenli ve kaliteli. Teşekkürler Divers Delight dalış merkezi!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Divers Delight dalış merkezi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?