Moto garaj yorumlar

Moto garaj yakın 71044. Cd., Kahvelipınar Mahallesi, Gaziantep, Şahinbey, Gaziantep, Southeastern Anatolia Region, 27020

  • Adres: Ulaş, 70090. Cad. No:1, 27200 Şahinbey/Gaziantep, Türkiye
  • Telefon: +90 554 584 48 39
  • Enlem, Boylam: 37.041789, 37.372183

Moto garaj, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Moto garaj yorumlar
2023-09-19 Ayşe

Motogaraj Motosiklet Mağazası'na ilk gittiğimde çok etkilendim. Mağaza alanı çok geniş ve düzenliydi. Personel çok yardımcı oldu ve herhangi bir sorunum olduğunda hemen çözüm bulmaya çalıştılar. Ürün seçenekleri de oldukça genişti ve kaliteli markaların ürünlerini bulmak mümkündü. Fiyatlar da diğer mağazalara göre oldukça uygun geldi bana. Genel olarak çok memnun kaldım ve tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

2023-09-19 Ahmet

Motogaraj Motosiklet Mağazası'nın atmosferi çok hoştu. İçeri girdiğimde sıcak bir karşılama ile karşılaştım ve çalışanlar oldukça ilgiliydi. Mağazanın dekorasyonu da çok güzeldi. Ürünleri incelediğimde kaliteli olduğunu gördüm ve fiyatları da makul düzeydeydi. Ayrıca mağazada beklemenize gerek kalmadan hızlı bir şekilde alışverişinizi yapabiliyorsunuz. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-19 Fatma

Motogaraj Motosiklet Mağazası'na gittiğimde mağazanın atmosferi beni çok etkiledi. Dekorasyonu çok güzel ve şık, çalışanlar da oldukça kibar ve yardımseverdi. Mağazada beklemek zorunda kalmamamız da çok güzeldi. Ürünlerin kalitesi de gerçekten çok iyiydi ve fiyatları da diğer mağazalara göre oldukça uygun geldi. Kesinlikle tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

2023-10-04 Mehmet

Motogaraj Motosiklet Mağazası'nda geçirdiğim deneyim mükemmeldi. Mağazaya ilk gittiğimde karşılamalarından ve hizmetlerinden etkilendim. Çalışanlar oldukça cana yakın ve yardımcı oldular. Mağazanın atmosferi de çok hoştu ve dekorasyonu da çok güzel bir şekilde yapılmıştı. Ürünlerin kalitesi de oldukça iyiydi ve fiyatları da makul düzeydeydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-09 Zeynep

Motogaraj Motosiklet Mağazası'ndaki deneyimim oldukça olumlu geçti. İçeri girdiğimde hoş bir karşılama ile karşılaştım ve çalışanlar oldukça yardımcı oldular. Mağazanın atmosferi de çok güzel ve rahattı. Ürünlerin çeşitliliği de gerçekten çok iyi ve fiyatları da uygun. Benim için önemli olan şeylerden biri de müşteri hizmetleriydi ve Motogaraj bu konuda beni kesinlikle tatmin etti. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mağaza.

2023-10-14 Serkan

Motogaraj Motosiklet Mağazası'ndaki deneyimim çok olumlu geçti. İlgili ve yardımsever çalışanlar, geniş ürün seçeneği ve kaliteli ürünlerle karşılaştım. Atmosferi de oldukça hoş ve mağazanın dekorasyonu da çok beğendiğim tarzdı. Fiyatları da oldukça uygun ve hizmet kalitesi çok iyiydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-19 Beyza

Motogaraj Motosiklet Mağazası'nda geçirdiğim deneyim oldukça olumlu oldu. İlk gittiğimde çalışanlar oldukça ilgili ve yardımseverdi. Mağazanın atmosferi de gerçekten çok hoş, dekorasyonu da çok güzel bir şekilde yapılmıştı. Ürünlerin kalitesi de oldukça iyiydi ve fiyatları da diğer mağazalara göre oldukça uygun geldi. Tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

2023-10-24 Onur

Motogaraj Motosiklet Mağazası'na ilk gittiğimde etkilendim. Mağaza alanı geniş ve düzenliydi. Personel yardımcı oldu ve herhangi bir sorunumda hemen çözüm buldu. Ürün seçenekleri fazlaydı ve kaliteli markaların ürünlerini bulmak mümkündü. Fiyatlar da uygun. Genel olarak memnun kaldım ve tekrar gideceğim.

2023-10-29 Emine

Motogaraj Motosiklet Mağazası'nın atmosferi hoştu. İçeri girince sıcak bir karşılama ile karşılaştım ve çalışanlar ilgiliydi. Mağazanın dekorasyonu da güzeldi. Ürünleri incelediğimde kaliteli olduklarını gördüm ve fiyatları da uygundu. Ayrıca beklemek zorunda kalmadan alışveriş yapabiliyorsunuz. Tavsiye ederim.

2023-11-03 Cem

Motogaraj Motosiklet Mağazası'na gittiğimde mağazanın atmosferi çok güzeldi. Dekorasyon da şık ve çalışanlar da yardımseverdi. Beklemek zorunda kalmadık. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatları da uygun. Tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-11-08 Elif

Motogaraj Motosiklet Mağazası'nda geçirdiğim deneyim olumlu oldu. İdeal hizmet aldım ve çalışanlar oldukça ilgiliydi. Ürünlerin kalitesi de oldukça uygun fiyatlıydı. Tavsiye ederim.

2023-11-13 Selim

Motogaraj Motosiklet Mağazası'ndaki deneyimim memnuniyet vericiydi. Personel çok yardımsever ve düşünceliydi. Ürünleri değerli markalardan seçme fırsatı vardı. Hizmet hızlı ve kaliteliydi. Motosikletseverlere tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Moto garaj?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?