DİŞ - ÖZEL İHSANİYE AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ - DİŞ DOKTORU yorumlar

DİŞ - ÖZEL İHSANİYE AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ - DİŞ DOKTORU yakın Erdoğan Binyücel Caddesi, Odunluk, Odunluk Mahallesi, Nilüfer, Bursa, Marmara Region, 16265

  • Adres: Odunluk, Lefkoşe Cd. NO:13-14, 16110 Nilüfer/Bursa, Türkiye
  • Telefon: +90 224 249 13 47
  • Web sitesi: ozelihsaniyedis.com.tr
  • Enlem, Boylam: 40.2063255, 28.9931163

DİŞ - ÖZEL İHSANİYE AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ - DİŞ DOKTORU, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
DİŞ - ÖZEL İHSANİYE AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ - DİŞ DOKTORU yorumlar

I would like to share my exceptional experience Ihsaniye dental clinic Doctors in the clinic are amazing, highly professional, precise, kind, carrying and dedicated to their work! I am so happy to be in their professional hands! Each and … Daha fazla

Bu zamana kadar bir çok Dişçiye ve Diş kliniğine gittim ama buradaki işe gösterilen saygı, personelin güler yüzlülüğü, işe gösterilen saygı harika bir klinik ????Kanal tedavim hala devam ediyor bu arada hekimlerin başarısına ve çıkardıkları işler mükemmel . Emeklerine sağlık . …

Çalıştığım Coats Türkiye fabrikasında sendikamız Disk tekstil işçileri sendikasının anlaşmalı olduğu İhsaniye ağız ve diş sağlığı merkezine çok acil olarak diş dolgusu için gittim hem tedavi hem ücret hemde ilgi alakaları için çok teşekkür ediyorum.

2023-09-20 Ayşe

Harika bir deneyimi paylaşmak istiyorum. Klinikteki doktorlar inanılmaz, çok profesyonel, hassas, nazik, ilgili ve işlerine adanmışlar! Bu profesyonel ellerde olmaktan çok mutluyum! Her biriyle çok güvenli ve huzurlu bir şekilde çalışıyorum.

2023-09-20 Mehmet

Bu zamana kadar birçok Dişçiye ve Diş kliniğine gittim ama buradaki işe gösterilen saygı, personelin güler yüzlülüğü, işe gösterilen saygı harika bir klinik. Kanal tedavim hala devam ediyor bu arada hekimlerin başarısına ve çıkardıkları işler mükemmel. Emeklerine sağlık.

2023-09-20 Özlem

İnanılmaz ilgi ve alaka için teşekkür ediyorum. Her yönüyle harika bir deneyim yaşadım. Klinikteki doktorlar son derece profesyonel ve hizmet kalitesi mükemmel. İşlerine olan bağlılıkları gerçekten takdire değer.

2023-10-05 Ayhan

Çok memnun kaldım. Doktorlar güler yüzlü ve işlerinde çok başarılı. Tedavi sürecim harika ilerliyor. Gösterdiğiniz emek için teşekkür ederim.

2023-10-10 Seda

Muhteşem bir klinik! Doktorlar harika bir iş çıkarıyor. Tedavi sırasında sürekli bilgilendiriliyorum ve emin ellerde olduğumu hissediyorum. Çalışanlar nazik ve ilgili. Çok memnunum.

2023-10-15 Ercan

Klinikteki doktorlar gerçekten çok iyiler. İşlerinde uzmanlar ve çok dikkatliler. İşlerine olan sadakatlerini ve özverilerini takdir ediyorum. Çok memnun kaldım.

2023-10-20 Fatma

Klinikteki personel gerçekten harika. İlgi ve alakaları çok güzel. Tedavi sürecim boyunca her adımda beni bilgilendirdiler ve her zaman sorularımı yanıtladılar. Çok teşekkür ederim.

2023-10-25 Ahmet

Klinik çok temiz ve düzenli. Çalışanlar çok yardımcı olmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Tedavi sürecim sorunsuz ilerliyor ve her adımda dikkatlice takip ediliyorum. Çok memnunum.

2023-10-30 Deniz

İnanılmaz bir deneyimdi. Doktorlar işlerinde uzman ve çok profesyonel. Tedavim harik bir şekilde ilerliyor ve sonuçlardan memnunum. Klinikteki atmosfer de çok rahatlatıcı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-04 Merve

Klinikteki doktorlar gerçekten özenli ve dikkatli. Tedavim boyunca her adımda beni bilgilendirdiler ve rahat hissetmemi sağladılar. Sonuçlar harika oldu, çok teşekkür ederim.

2023-11-09 Cem

Daha önce birçok Diş kliniğine gittim ama hiçbiri buradaki gibi değildi. Personel gerçekten çok güler yüzlü ve ilgili. Tedavim çok iyi ilerliyor ve sonuçlardan memnunum. Teşekkür ederim.

2023-11-14 Nur

Harika bir deneyimdi. Doktorlar son derece profesyonel ve işlerini gerçekten iyi yapıyorlar. Tedavim hala devam ediyor, ama şimdiden sonuçlardan memnunum. Tüm emeği geçenlere teşekkür ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? DİŞ - ÖZEL İHSANİYE AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ - DİŞ DOKTORU?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?