İstanbul Açık Emar yorumlar

İstanbul Açık Emar yakın 100/B, Sarayardı Caddesi, Hasanpaşa Mahallesi, Kadıköy, Istanbul, Marmara Region, 34720

  • Adres: Hasanpaşa, Sarayardı Cd. No:98, 34722 Kadıköy/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 530 382 99 38
  • Web sitesi: istanbulgoruntuleme.com
  • Enlem, Boylam: 40.995233, 29.038071

İstanbul Açık Emar, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
İstanbul Açık Emar yorumlar
2023-09-20 Ayşe

İstanbul Açık Emar Tıbbi Tanı Amaçlı Görüntüleme Merkezi'ne gittim ve genel deneyimim oldukça olumluydu. Hastalar için rahat bir ortam sağlanmıştı ve personel çok yardımcıydı. Hizmetleri kaliteli ve bekleme süresi oldukça kısaydı. Ayrıca fiyatları da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-20 Mehmet

İstanbul Açık Emar Tıbbi Tanı Amaçlı Görüntüleme Merkezi'ne gitmeden önce hiç duymamıştım ama arkadaşlarımın önerisi üzerine denemeye karar verdim. İlk izlenimim oldukça olumlu oldu, merkez temiz ve düzenliydi. Personel çok profesyonel ve ilgiliydi. Hizmet kalitesi beklediğimden daha iyiydi ve beklemek zorunda kalmadım. Fiyatlar da makul. Tekrar kullanmayı düşünüyorum.

2023-09-20 Fatma

İstanbul Açık Emar Tıbbi Tanı Amaçlı Görüntüleme Merkezi'nde bir kaç kez muayene oldum ve her seferinde sonuçlardan memnun kaldım. Merkez oldukça modern ve temiz, personel ise çok profesyonel ve yardımsever. Hizmetleri alışverişe değer.

2023-10-10 Dilara

İstanbul Açık Emar Tıbbi Tanı Amaçlı Görüntüleme Merkezi'ne sıra beklemeden randevu alabilirsiniz. Merkez temiz ve modern, personel ise çok yardımcı oluyor. Fiyatları biraz yüksek olsa da hizmet kalitesi buna değer.

2023-10-15 Emre

İstanbul Açık Emar Tıbbi Tanı Amaçlı Görüntüleme Merkezi'ne gitmeden önce biraz endişeliydim çünkü daha önce başka bir merkezde kötü bir deneyim yaşamıştım. Ama İstanbul Açık Emar Tıbbi Tanı Amaçlı Görüntüleme Merkezi oldukça profesyonel ve kaliteli bir hizmet sunuyor. Personel çok yardımcı ve güleryüzlü. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-20 Zeynep

İstanbul Açık Emar Tıbbi Tanı Amaçlı Görüntüleme Merkezi'nde birkaç kez muayene oldum ve her seferinde çok memnun kaldım. Merkez temiz ve rahattı ve personel çok yardımcıydı. Hizmetlerin kalitesi beklentilerimi karşıladı ve fiyatlar da uygun. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-10-30 Gamze

İstanbul Açık Emar Tıbbi Tanı Amaçlı Görüntüleme Merkezi'ne son derece memnun kaldım. Merkez modern ve temiz, personel ise çok profesyonel ve yardımseverdi. Hizmetleri kaliteli ve fiyatları da makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-09 Gözde

İstanbul Açık Emar Tıbbi Tanı Amaçlı Görüntüleme Merkezi'ndeki deneyimim oldukça olumluydu. Merkez modern ve temiz, personel ise çok yardımcı oldu. Hizmetlerin kalitesi beklediğimden iyiydi ve fiyatları da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-14 Can

İstanbul Açık Emar Tıbbi Tanı Amaçlı Görüntüleme Merkezi'ne gitmek için randevu aldım ve beklemek zorunda kalmadım. Merkez temiz ve düzenliydi ve personel çok yardımcı oldu. Hizmet kalitesi beklediğimden daha iyi ve fiyat da uygun. Kesinlikle tekrar geleceğim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? İstanbul Açık Emar?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?