Diktaş Endüstriyel Mutfak Ekipmanları Ostim yorumlar

Diktaş Endüstriyel Mutfak Ekipmanları Ostim yakın 1232. Sokak, Ostim Organize Sanayi Bölgesi, Ostim OSB Mahallesi, Yenimahalle, Ankara, Central Anatolia Region, 06374

  • Adres: Ostim, 100. Yıl Bulvarı, 1232. Sk. No:55, 06374 Ostim Osb/Yenimahalle/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 385 98 72
  • Web sitesi: diktasltd.com.tr
  • Enlem, Boylam: 39.977466, 32.743736

Diktaş Endüstriyel Mutfak Ekipmanları Ostim, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Diktaş Endüstriyel Mutfak Ekipmanları Ostim yorumlar

Çalışanlar güler yüzlü, ilgi ve alaka konusunda çok memnun kaldım. Mağazaya girişte bunu hissedebiliyorsunuz. Çok fazla ürün çeşidi olduğu için her bütçeye uygun fiyat bulabilirsiniz. Paslanmaz çelik tezgah, dolap, raf bu tarz ürünlerin … Daha fazla

2023-09-22 İrem

Çalışanlar güler yüzlü, ilgi ve alaka konusunda çok memnun kaldım. Mağazaya girişte bunu hissedebiliyorsunuz. Çok fazla ürün çeşidi olduğu için her bütçeye uygun fiyat bulabilirsiniz. Paslanmaz çelik tezgah, dolap, raf bu tarz ürünlerin kaliteli ve dayanıklı olduğunu düşünüyorum. Mağazada alışveriş yapmaktan çok memnun kaldım.

2023-10-02 Çalışanlar güler yüzlü, ilgi ve alaka konusunda çok memnun kaldım.

Mağazaya girişte bunu hissedebiliyorsunuz. Çok fazla ürün çeşidi olduğu için her bütçeye uygun fiyat bulabilirsiniz. Paslanmaz çelik tezgah, dolap, raf bu tarz ürünlerin kaliteli ve dayanıklı olduğunu düşünüyorum. Mağazada alışveriş yapmaktan çok memnun kaldım.

2023-11-06 Mağazaya girişte bunu hissedebiliyorsunuz

Çok fazla ürün çeşidi olduğu için her bütçeye uygun fiyat bulabilirsiniz. Paslanmaz çelik tezgah, dolap, raf bu tarz ürünlerin kaliteli ve dayanıklı olduğunu düşünüyorum. Mağazada alışveriş yapmaktan çok memnun kaldım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Diktaş Endüstriyel Mutfak Ekipmanları Ostim?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?