Singapore Embassy in Ankara yorumlar

Singapore Embassy in Ankara yakın Embassy of Singapore, 5, 719. Sokak, Yıldızevler Mahallesi, Ankara, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06550

  • Adres: Yıldızevler, 719. Sk. No:5, 06550 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 442 43 30
  • Web sitesi: mfa.gov.sg
  • Enlem, Boylam: 39.8742741, 32.857107

Singapore Embassy in Ankara, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Singapore Embassy in Ankara yorumlar

Personel mükemmel, en iyi şekilde, en güzel şekilde yardımcı oluyorlar. Ne güzel insalar. Teşekkürler....

Personel ilgisi çok güzel özellikle yardımcı olabilmek için çok uğraşıyorlar. Teşekkürler elçilik çalışanları

2023-09-27 Ayşe

Personel mükemmel, en iyi şekilde, en güzel şekilde yardımcı oluyorlar. Ne güzel insanlar. Teşekkürler....

2023-09-27 Mehmet

Personel ilgisi çok güzel özellikle yardımcı olabilmek için çok uğraşıyorlar. Teşekkürler elçilik çalışanları

2023-10-12 Selin

Personel, elçilikteki deneyimime ilişkin ayrıntılı bilgi vermiştir. Bunun yanı sıra, elçilikteki ambiyans ve dekorasyon oldukça hoştu. Konforlu bir beklememe olanak sağlayan tesislerin ve olanakların kaliteli olduğunu düşünüyorum. Müşteri hizmetleri oldukça profesyoneldi ve personel de son derece nazikti. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve rezervasyon yaptırmamış olmama rağmen sıra beklemem gerekmedi. İlk izlenimim oldukça pozitifti ve atmosfer oldukça sıcak ve dostça hissettiriyordu. Hizmet ve ürün kalitesi çok iyiydi ve genel olarak oldukça memnun kaldım. Verdiğim paraya değdi.

2023-10-17 Mustafa

Personel mükemmel bir deneyim sağlamış ve her aşamada yardımseverlik göstermiştir. Konforlu bir beklemenin sağlandığı tesislerde hizmetler sunulmuştur. Müşteri hizmetleri oldukça etkileyiciydi ve personel de oldukça dostça ve profesyoneldi. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve rezervasyon yaptırmama rağmen sıra beklememe gerek kalmadı. İlk izlenim oldukça yerindeydi ve atmosfer oldukça hoştu. Hizmet ve ürün kalitesi oldukça yüksekti ve genel olarak oldukça memnun kaldım. Harcadığım paraya kesinlikle değdi.

2023-10-27 Ali

Personel çok yardımsever ve profesyoneldi. Elçilikteki tesisler oldukça rahattı ve beklemek için konforlu bir alan sunulmuştu. Müşteri hizmetleri oldukça etkileyiciydi ve personel de oldukça nazikti. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve rezervasyon yapmadığım halde sıra beklemem gerekmeme rağmen hemen içeri alındım. İlk izlenim gayet olumluydu ve atmosfer oldukça samimi ve sıcaktı. Hizmet ve ürün kalitesi mükemmeldi ve genel olarak oldukça memnun kaldım. Aldığım hizmete kesinlikle verdiğim paraya değdi.

2023-11-01 Zeynep

Personel mükemmel ve son derece yardımseverlerdi. Elçilikteki ambiyans ve dekorasyon oldukça hoştu ve konforlu beklemenin sağlandığı tesisler vardı. Müşteri hizmetleri gayet iyiydi ve personel oldukça profesyoneldi. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve rezervasyon yaptırmama rağmen sıra beklemem gerekmedi. İlk izlenim olumlu ve atmosfer oldukça samimi ve sıcaktı. Hizmet ve ürün kalitesi mükemmel ve genel olarak oldukça memnun kaldım. Harcadığım paraya kesinlikle değdi.

2023-11-06 Muhammed

Personel oldukça yardımsever ve ilgililerdi. Elçilikteki ambiyans ve dekorasyon oldukça etkileyiciydi ve tesisler oldukça konforluydu. Müşteri hizmetleri oldukça profesyoneldi ve personel de son derece dostça davranmışlardı. Bekleme süresi çok kısaydı ve rezervasyon yapmamama rağmen hemen içeri alındım. İlk izlenim oldukça yerindeydi ve atmosfer oldukça sıcak ve samimiydi. Hizmet ve ürün kalitesi mükemmeldi ve genel olarak oldukça memnun kaldım. Harcadığım paraya kesinlikle değdi.

2023-11-11 Seda

Personel yardımseverlikleriyle beni oldukça etkilediler. Elçilikteki ambiyans ve dekorasyon oldukça hoştu ve tesisler konforlu beklemeye olanak sağladı. Müşteri hizmetleri oldukça profesyoneldi ve personel son derece nazik ve yardımseverdi. Bekleme süresi kısadı ve rezervasyon yapmamama rağmen hemen içeri alındım. İlk izlenim gayet önemliydi ve atmosfer oldukça sıcak ve samimiydi. Hizmet ve ürün kalitesi çok iyiydi ve genel olarak oldukça memnun kaldım. Verdiğim paraya kesinlikle değmişti.

2023-11-16 Burak

Personel yardımcı olmada oldukça başarılı, hizmet kaliteleri iyiydi. Elçilikteki ambiyans ve dekorasyon oldukça hoş ve etkileyiciydi. Tesisler oldukça konforluydu ve beklemek için rahat bir alan sunuldu. Müşteri hizmetleri profesyoneldi ve personel de oldukça nazikti. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve rezervasyon yapmaksızın hemen içeri alındım. İlk izlenim oldukça olumluydu ve atmosfer oldukça samimiydi. Hizmet ve ürün kalitesi mükemmeldi ve genel olarak oldukça memnun kaldım. Aldığım hizmet için verdiğim paraya kesinlikle değer.

2023-11-21 Nur

Her şey çok güzel ve profesyonelce ilerledi. Personel çok yardımsever ve nazikti. Elçilikteki tesisler oldukça hoştu ve beklemek için konforlu bir alan sunulmuştu. Müşteri hizmetleri oldukça etkileyiciydi ve personel de son derece profesyoneldi. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve rezervasyon yapmadan hemen içeri alındım. İlk izlenim oldukça pozitifti ve atmosfer gayet sıcak ve samimiydi. Hizmet ve ürün kalitesi çok yüksekti ve genel olarak oldukça memnun kaldım. Verdiğim paraya kesinlikle değdi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Singapore Embassy in Ankara?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?