Dental Estetik yorumlar

Dental Estetik yakın 9, Tunus Caddesi, Tunalı, Kavaklıdere Mahallesi, Ankara, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06680

  • Adres: Kavaklıdere, Tunus Cd. 79/9, 06700 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 428 38 30
  • Enlem, Boylam: 39.912112, 32.856149

Dental Estetik, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Dental Estetik yorumlar
2023-09-21 Ayşe

Dental Estetik Protez Diş Bakımı Merkezi'ne son derece memnun kaldım. Öncelikle tesiste bulunan imkanlar ve olanaklar oldukça iyiydi. Çalışanlar çok nazik ve profesyoneldi. Beni çok rahat ettirdiler. Merkezin atmosferi ve dekoru da oldukça hoştu. Diş bakımı konusundaki tecrübelerim çok olumlu oldu. Hizmet kalitesi oldukça yüksekti. Bekleme süresi de oldukça kısaydı. Fiyat performans dengesi de oldukça iyiydi. İlk izlenim ve atmosfer oldukça etkileyiciydi. Çalışanlar ve müşteri hizmetleri de son derece profesyonel ve yardımseverdi.

2023-09-21 Fatma

Dental Estetik Protez Diş Bakımı Merkezi'ndeki deneyimim oldukça olumluydu. Tesiste bulunan imkanlar ve olanaklar çok iyiydi. Çalışanlar son derece yardımcı ve ilgiliydi. Merkezin atmosferi ve dekoru da çok hoştu. Diş bakımı konusundaki tecrübelerim çok olumlu oldu. Hizmet kalitesi oldukça yüksekti. Bekleme süresi de oldukça kısaydı. Fiyat performans dengesi de oldukça iyiydi. İlk izlenim ve atmosfer oldukça etkileyiciydi. Çalışanlar ve müşteri hizmetleri de son derece profesyonel ve yardımseverdi.

2023-10-11 Zeynep

Dental Estetik Protez Diş Bakımı Merkezi'nde geçirdiğim deneyim oldukça memnun ediciydi. Tesiste bulunan imkanlar ve olanaklar oldukça iyiydi. Çalışanlar çok nazik ve bilgilendirdi. Merkezin atmosferi ve dekoru da oldukça hoştu. Diş bakımı konusundaki tecrübelerim çok olumlu oldu. Hizmet kalitesi oldukça yüksekti. Bekleme süresi de oldukça kısaydı. Fiyat performans dengesi de oldukça iyiydi. İlk izlenim ve atmosfer oldukça etkileyiciydi. Çalışanlar ve müşteri hizmetleri de son derece profesyonel ve yardımseverdi.

2023-10-21 Ali

Dental Estetik Protez Diş Bakımı Merkezi'ndeki deneyimim olumlu oldu. Tesiste bulunan imkanlar ve olanaklar iyiydi. Çalışanlar yardımcı ve dostça davrandılar. Merkezin atmosferi ve dekoru da güzeldi. Diş bakımı konusundaki tecrübelerim olumlu yönde oldu. Hizmet kalitesi yüksekti. Bekleme süresi de kısaydı. Fiyat performans dengesi de iyiydi. İlk izlenim ve atmosfer ise güzeldi. Çalışanlar ve müşteri hizmetleri de profesyonel ve yardımseverdi.

2023-10-31 Osman

Dental Estetik Protez Diş Bakımı Merkezi'nde geçirdiğim deneyim gayet memnuniyet vericiydi. Tesiste bulunan imkanlar ve olanaklar oldukça iyiydi. Çalışanlar çok nazik ve yardımcı oldular. Merkezin atmosferi ve dekoru da oldukça hoştu. Diş bakımı konusundaki tecrübelerim oldukça olumlu yönde oldu. Hizmet kalitesi çok iyi seviyede idi. Bekleme süresi de kısaydı. Fiyat performans dengesi de oldukça iyiydi. İlk izlenim ve atmosfer oldukça etkileyiciydi. Çalışanlar ve müşteri hizmetleri de son derece profesyonel ve yardımseverdi.

2023-11-10 Gizem

Dental Estetik Protez Diş Bakımı Merkezi'ndeki deneyimim çok olumlu oldu. Tesiste bulunan imkanlar ve olanaklar gerçekten çok iyiydi. Çalışanların davranışları oldukça nazik ve yardımcıydı. Merkezin atmosferi ve dekoru da son derece hoştu. Diş bakımı konusunda da oldukça memnun kaldım. Hizmet kalitesi gerçekten çok yüksekti. Bekleme süresi de oldukça kısaydı. Fiyat performans dengesi de çok iyiydi. İlk izlenim ve atmosfer oldukça etkileyiciydi. Çalışanlar ve müşteri hizmetleri de oldukça profesyonel ve yardımseverdi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Dental Estetik?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?