Akustik Müzik yorumlar

Akustik Müzik yakın Batıkent Mahallesi, Şehitkamil, Gaziantep, Southeastern Anatolia Region, 27560

  • Adres: Batıkent Mah. Kürşat Tüzmen Bul. 24 Nolu Sok. No:27, (Akbank Karşısı), 27560, Türkiye
  • Telefon: +90 342 322 73 00
  • Web sitesi: facebook.com
  • Enlem, Boylam: 37.074347, 37.337661

Akustik Müzik, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Akustik Müzik yorumlar
2023-09-27 Ayşe

Akustik Müzik Müzik Mağazası'na dün gittim ve çok memnun kaldım. Personel çok yardımcı oldu ve beni gerçekten önemsediklerini hissettirdiler. Çok sayıda çeşitli enstrüman ve müzik aksesuarları bulunuyordu. Fiyatlar da oldukça uygun. Mağaza oldukça temiz ve rahattı. Genel olarak harika bir deneyimdi.

2023-09-27 Mehmet

Akustik Müzik Müzik Mağazası'nda bir gitar satın aldım ve çok memnun kaldım. Çalışanlar çok yardımcı oldular ve düşük fiyatlı bir gitar bulmamda bana yardımcı oldular. Mağazada bol miktarda çeşitli gitarlar ve diğer enstrümanlar vardı. Mağaza da oldukça konforluydu ve atmosfer rahattı.

2023-10-12 Ali

Akustik Müzik Müzik Mağazası'nda gitar teli aldım ve memnun kaldım. Personel hızlı ve yardımcı oldu. Ürün kaliteliydi ve fiyatı makuldu. Mağaza temiz ve düzenliydi. Genel olarak iyi bir deneyimdi.

2023-10-17 Zeynep

Akustik Müzik Müzik Mağazası'ndaki müzik aletleri çok çeşitli ve kaliteli. Personel müşterilere karşı oldukça ilgili ve yardımcı. Mağaza da oldukça büyük ve rahat bir atmosfere sahip. Fiyatlar da rekabetçi. Burayı kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-22 Murat

Akustik Müzik Müzik Mağazası'na birkaç kez gittim ve her seferinde memnun kaldım. Personel her zaman yardımcı oldu ve beni iyi ağırladı. Ürünler kaliteli ve fiyatları uygun. Mağazada birçok müzik aleti seçeneği bulunuyor. Genel bir deneyim olarak kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-27 Ebru

Akustik Müzik Müzik Mağazası'na ilk kez gittim ve çok etkilendim. Çalışanlar çok nezaketliydi ve beni iyi ağırladılar. Fiyatlar oldukça makul ve ürünlerin kalitesi iyi. Mağaza temiz ve düzenliydi. Genel olarak harika bir deneyimdi.

2023-11-11 Hasan

Akustik Müzik Müzik Mağazası'na bugün gittim ve çok memnun kaldım. Çalışanlar oldukça yardımcıydı ve beni iyi ağırladılar. Fiyatlar da oldukça uygun. Mağaza büyük ve temizdi. Genel olarak harika bir deneyimdi.

2023-11-21 Deniz

Akustik Müzik Müzik Mağazası'na bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim ve çok memnun kaldım. Personel çok ilgiliydi ve beni iyi karşıladılar. Fiyatlar da oldukça uygun ve ürün kalitesi iyiydi. Mağaza geniş ve rahattı. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Akustik Müzik?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?