Deneyim Bağımsız Denetim ve Danışmanlık A.Ş. yorumlar

Deneyim Bağımsız Denetim ve Danışmanlık A.Ş. yakın 1495. Sokak, İşçi Blokları Mahallesi, Ankara, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06521

  • Enlem, Boylam: 39.8948815, 32.8107684

Deneyim Bağımsız Denetim ve Danışmanlık A.Ş., bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Deneyim Bağımsız Denetim ve Danışmanlık A.Ş. yorumlar
2023-09-22 Ayşe

Deneyim Bağımsız Denetim ve Danışmanlık A.Ş. şirketinin hizmetlerinden çok memnun kaldım. Genel deneyimim 5 yıldızlık bir deneyimdi. Çalışanlar oldukça yardımcıydı ve herhangi bir sorunum olduğunda hızlıca çözmek için ellerinden geleni yaptılar. Müşteri hizmetleri mükemmeldi ve her ihtiyacımı karşıladılar. Tesisler oldukça modern ve temizdi, kendimi rahat hissettim. Ortam sakin ve sıcak bir atmosfere sahipti. Hizmet kalitesi harikaydı ve bütçeme uygun bir fiyat sunuldu. Hiç bekleme yapmadım ve randevusuz gitme gibi bir sorun yaşamadım.

2023-09-22 Cem

Deneyim Bağımsız Denetim ve Danışmanlık A.Ş. firmasıyla çalıştığımı söyleyebilirim. Genel deneyimim oldukça hoştu ve şirketin hizmetlerinden memnun kaldım. Çalışanlar son derece profesyoneldi ve müşterilere yardımcı olmak için ellerinden geleni yaptılar. Müşteri hizmetleri oldukça hızlı ve etkiliydi ve herhangi bir sorun yaşamadım. Tesisler güncel ve ihtiyacım olan her şey vardı. Ortam sakin ve neşeliydi, dekorasyon moderndi. Hizmet kalitesi oldukça iyiydi ve alınan hizmetin karşılığında ödediğim ücreti değerlendirebilirim. Bekleme süresi minimumdu ve randevu için hiç sorun yaşamadım.

2023-09-22 Fatma

Deneyim Bağımsız Denetim ve Danışmanlık A.Ş. firmasından oldukça memnun kaldım. Deneyimim genel olarak 5 yıldızlık bir deneyimdi. Çalışanlar nazik ve yardımseverdi ve herhangi bir sorun yaşadığımda hızlıca çözüm bulmak için ellerinden geleni yaptılar. Müşteri hizmetleri mükemmel ve ihtiyaçlarımı karşıladılar. Tesisler modern ve temizdi ve rahatlatıcı bir atmosfere sahipti. İlk izlenimim oldukça olumlu ve ortam sıcak ve dostça idi. Hizmetlerin kalitesi mükemmeldi ve parasının karşılığını alıyordum. Bekleme süresi minimum seviyedeydi ve rezervasyonumla ilgili hiçbir sorun yaşamadım.

2023-10-07 Mehmet

Deneyim Bağımsız Denetim ve Danışmanlık A.Ş. şirketiyle çalıştım ve deneyimim genellikle olumlu oldu. Çalışanlar profesyonel ve yardımseverdi. Müşteri hizmetleri etkili ve herhangi bir sorunu hızlıca çözmek için ellerinden geleni yaptılar. Tesisler temiz ve moderndi. Ortam sakin ve rahattı ve dekorasyon hoştu. Hizmet kalitesi iyiydi ve ödediğim ücrete değerdi. Bekleme süresi kabul edilebilir düzeydeydi ve randevu almakta sorun yaşamadım.

2023-10-12 Hazal

Deneyim Bağımsız Denetim ve Danışmanlık A.Ş. şirketiyle gerçekten güzel bir deneyim yaşadım. Çalışanlar oldukça yardımseverdi ve herhangi bir sorun yaşadığımda hızlı bir şekilde çözüme kavuşturdular. Müşteri hizmetleri harikaydı ve her ihtiyacımı karşılayabileceklerini hissettim. Tesisler modern ve temizdi ve oldukça rahattı. Atmosfer neşeli ve sıcak bir ortam yaratıyordu. Hizmet kalitesi mükemmeldi ve ödediğim ücrete denk geliyordu. Bekleme süresi minimumdu ve rezervasyonum olmadan gitmekte sorun yaşamadım.

2023-10-17 Can

Deneyim Bağımsız Denetim ve Danışmanlık A.Ş. firmasının hizmetlerinden memnun kaldım. Çalışanlar profesyonel ve yardımseverdi ve herhangi bir sorun yaşadığımda hızlıca çözüm bulma konusunda yardımcı oldular. Müşteri hizmetleri harika ve ihtiyaçlarımı karşıladı. Tesisler güncel ve temizdi ve oldukça rahat hissettim. Ortam sakin ve hoş bir atmosfere sahipti. Hizmet kalitesi harikaydı ve ödediğim ücreti değerlendirebilirim. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve randevu almakta sorun yaşamadım.

2023-10-22 Hülya

Deneyim Bağımsız Denetim ve Danışmanlık A.Ş. firmasının hizmetlerinden çok memnun kaldım. Genel olarak deneyimim 5 yıldızdı. Çalışanlar son derece yardımseverdi ve her ihtiyacımı karşılamak için ellerinden geleni yaptılar. Müşteri hizmetleri harikaydı ve herhangi bir sorunum olduğunda hemen yardım ettiler. Tesisler modern ve temizdi ve ortam oldukça rahattı. Atmosfer hoş bir şekilde dekore edilmişti. Hizmetin kalitesi harikaydı ve her kuruşunu hakediyordu. Bekleme sürem minimum seviyedeydi ve rezervasyon yapmadığım zaman bile sorun yaşamadım.

2023-10-27 Sibel

Deneyim Bağımsız Denetim ve Danışmanlık A.Ş. şirketiyle çalıştım ve genel olarak iyi bir deneyim yaşadım. Çalışanlar son derece dostça ve yardımcıydı. Müşteri hizmetleri hızlı ve etkiliydi ve herhangi bir zamanda ihtiyaç duyduğum yardımı sağlayabileceklerini hissettim. Tesisler güncel ve temizdi ve rahat bir atmosfere sahipti. Ortam sakin ve hoş bir dekorasyonla dekore edilmişti. Hizmet kalitesi iyi ve ödediğim ücrete denk geliyordu. Bekleme süresi kabul edilebilir düzeydeydi ve rezervasyon konusunda hiç sorun yaşamadım.

2023-11-01 Orhan

Deneyim Bağımsız Denetim ve Danışmanlık A.Ş. şirketiyle çalıştım ve deneyimim genel olarak olumlu oldu. Çalışanlar son derece profesyonel ve herhangi bir konuda yardımcı olmak için ellerinden geleni yaptılar. Müşteri hizmetleri hızlı ve etkiliydi ve herhangi bir sorunum olduğunda yardımcı olabileceklerini hissettim. Tesisler temiz ve moderndi ve rahat bir ortam yaratmaktaydı. Atmosfer sakin ve hoştu. Hizmet kalitesi iyiydi ve ödediğim ücrete denk geliyordu. Bekleme süresi kabul edilebilir düzeydeydi ve rezervasyon yapmakta herhangi bir sorun yaşamadım.

2023-11-06 Burcu

Deneyim Bağımsız Denetim ve Danışmanlık A.Ş. firmasıyla çalıştım ve memnun kaldım. Çalışanlar profesyonel ve yardımseverdi ve tüm konulara hızlı bir şekilde çözüm bulma konusunda yardımcı oldular. Müşteri hizmetleri etkili ve ihtiyaçlarımı karşıladı. Tesisler güncel ve temizdi, bir sorun yaşamadım. Ortam sakin ve neşeli bir atmosfere sahipti. Hizmetin kalitesi iyiydi ve ödediğim ücreti karşıladı. Bekleme süresi minimumdu ve rezervasyonla ilgili herhangi bir sorun yaşamadım.

2023-11-11 Kemal

Deneyim Bağımsız Denetim ve Danışmanlık A.Ş. firmasıyla çalıştım ve şirketin hizmetlerinden memnun kaldım. Çalışanlar yardımsever ve her zaman istediğim yardımı vermek için ellerinden geleni yaptılar. Müşteri hizmetleri harikaydı ve tüm sorularıma hızlı ve etkili bir şekilde yanıt verdiler. Tesisler oldukça modern ve temizdi. Atmosfer sakin ve hoştu, dekorasyon modern ve etkileyiciydi. Hizmet kalitesi mükemmeldi ve parasını hak ediyordu. Bekleme süresi hiç yoktu ve herhangi bir rezervasyon yapmakta sorun yaşamadım.

2023-11-16 Esra

Deneyim Bağımsız Denetim ve Danışmanlık A.Ş. şirketiyle çalıştım ve memnun kaldım. Çalışanlar profesyonel ve yardımseverdi, herhangi bir sorun yaşadığımda yardıma hazır oldular. Müşteri hizmetleri hızlı ve etkiliydi ve herhangi bir zamanda benimle ilgilenebileceklerini hissettim. Tesisler modern ve temizdi ve konforlu bir atmosfere sahipti. Ortam sakin ve rahattı. Hizmet kalitesi iyiydi ve ödediğim ücrete değerdi. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve rezervasyon için herhangi bir sorun yaşamadım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Deneyim Bağımsız Denetim ve Danışmanlık A.Ş.?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?