ADANALI ÜMİT USTA OCAKBAŞI ET & KEBAP yorumlar

ADANALI ÜMİT USTA OCAKBAŞI ET & KEBAP yakın Kadı Paşa Sokağı, Kozyatağı Mahallesi, Kadıköy, Istanbul, Marmara Region, 34742

  • Adres: Kozyatağı, Şakacı Sk. No:28, 34742 Kadıköy/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 216 380 63 00
  • Web sitesi: umitusta.com.tr
  • Enlem, Boylam: 40.9686705, 29.0919493

ADANALI ÜMİT USTA OCAKBAŞI ET & KEBAP, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
ADANALI ÜMİT USTA OCAKBAŞI ET & KEBAP yorumlar

Adana kebap son zamanlarda yediğim en güzel kebaptı diyebilirim. Kendilerine has değişik pişirme tarzıyla lezzeti bir tık diğerlerinden farklı geldi. Kendi yaptıkları şalgam da gayet güzeldi tavsiye ederim. … Daha fazla

Kozyatagi’nda bulunan, lezzeti asmis bir ocakbasi konsepti. Mekan hizli bir servis sunuyor, siparisi vermemizle mezelerin ve kebaplarin sofraya gelmesi 5 dakika icerisinde oldu. Tum yemekler cok lezzetliydi, ancak cok kalabalikti ve sigara … Daha fazla

2023-09-21 Ayşe

Adana Kebap ve kanat güzeldi, kuzu şiş vasattı. Mezelere özenilmiş hoşumuza gitti çiğköfte de gayet iyiydi. Gavurdağı salata söylemiştik maalesef vasattı. Masaya direk gelen minik zeytin ve ekmekler de orijinaldi. Kadayıf da maalesef bizi tatmin etmedi.

2023-09-21 Ali

Adana kebap son zamanlarda yediğim en güzel kebaptı diyebilirim. Kendilerine has değişik pişirme tarzıyla lezzeti bir tık diğerlerinden farklı geldi. Kendi yaptıkları şalgam da gayet güzeldi tavsiye ederim.

2023-09-21 Mehmet

Kozyatağı'nda bulunan lezzeti asmış bir ocakbaşı konsepti. Mekan hızlı bir servis sunuyor, siparişi vermemizle mezelerin ve kebapların sofraya gelmesi 5 dakika içerisinde oldu. Tüm yemekler çok lezzetliydi, ancak çok kalabalıktı ve sigara içilen bölümde oturuyorduk bu yüzden havasız bir yerde oturduğumuzu hatırlatmak isterim.

2023-10-06 Fatma

Lezzetli kebaplar yiyebileceğiniz güzel bir mekan. Servis hızlı ve memnun edici. Fiyatlar biraz pahalı ama sunulan hizmete değer. Rahat bir ortamda yemek yemek isterseniz tavsiye ederim.

2023-10-16 Zeynep

Adana kebabı gerçekten çok lezzetliydi. Ama servis biraz yavaştı. Mekanın atmosferi hoş ve sakin. Kesinlikle tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-10-21 Cem

Çok güzel bir ocakbaşı restoranı. Adana kebapları muhteşem. Personel çok misafirperver ve yardımsever. Servis biraz yavaş olabilir ancak lezzet buna değer.

2023-10-26 Gül

Yemeklerin lezzeti harikaydı. Ancak fiyatlar biraz yüksek. Servis iyiydi ancak bazı meşrubatlar stokta olmadığı için başka bir şey seçmek zorunda kaldık.

2023-10-31 İbrahim

Güzel bir mekan. Kebaplar gerçekten lezzetli. Mezeler ve salatalar da çok iyiydi. Servis biraz yavaş olabilir.

2023-11-10 Orhan

Kaliteli et yemekleri için güzel bir mekan. Kebaplar gerçekten lezzetli ve etler yumuşak. Servis hızlı ve efektif. Fiyatlar biraz yüksek ama değer.

2023-11-15 Pelin

Mekan güzel bir konumda bulunuyor. Ancak gürültülü bir ortamda yemek yemek zorunda kaldık. Kebaplar lezzetliydi ancak bekleme süresi biraz uzun oldu.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? ADANALI ÜMİT USTA OCAKBAŞI ET & KEBAP?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?