Demirezen Sarraf yorumlar

Demirezen Sarraf yakın Şehit Tamer Gülveren Bulvarı, Cumhuriyet Mahallesi, Tomarza, Kayseri, Central Anatolia Region, 38900

  • Adres: Cumhuriyet, Şht. Tamer Gülveren Blv., 38940 Tomarza/Kayseri, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 38.4477096, 35.8011275

Demirezen Sarraf, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Demirezen Sarraf yorumlar
2023-09-18 Ahmet

Demirezen Sarraf Kuyumcu'da müşteri hizmetleri çok yardımcı ve kibar. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve fiyatları da uygun. Mağazanın ortamı da sıcak ve hoş. İlk izlenimim çok olumlu. Müşteriler için rahatlık sağlayacak tesis ve olanaklara sahiptir.

2023-09-18 Ayşe

Demirezen Sarraf Kuyumcu'ya gitmek için rezervasyon yapmama gerek yok. Hemen içeri girebilirim ve biraz beklemeliyim. Mağazanın sunduğu hizmetten memnunum ve genel deneyimim olumlu oldu. Ürünlerin kalitesi çok iyi ancak fiyatlar biraz pahalı olabilir.

2023-09-18 Mehmet

Demirezen Sarraf Kuyumcu'da çalışanlar çok yardımcı ve hoş. Ürünlerin kalitesi mükemmel ve mağazanın ortamı çok sıcak. İlk izlenimim çok olumlu ve fiyatlar da çok makul. Tesisler ve olanaklar da gereksinimlerimi karşılıyor.

2023-10-03 Fatma

Demirezen Sarraf Kuyumcu'da rezervasyon yaptırmama gerek yok. Mağazaya hemen girebilirim ve beklemem gerektiğinde genellikle çok uzun sürmez. Müşteri hizmetleri çok iyidir ve personel çok yardımcıdır. Ürünlerin kalitesi harika ve mağaza atmosferi çok hoş.

2023-10-08 Hüseyin

Demirezen Sarraf Kuyumcu'da müşteri hizmeti çok iyi. Ürünlerin kalitesi beklentilerimi karşılıyor ve fiyatlar da makul. Mağazanın ortamı sıcak ve hoş. İlk izlenimim olumlu ve tesisler ve olanaklar gereksinimlerimi karşılıyor.

2023-10-13 Zeynep

Demirezen Sarraf Kuyumcu'ya herhangi bir rezervasyon yapmadan gidebilirim ve beklemem genellikle çok uzun sürmez. Personel çok yardımcı ve müşteri hizmetleri mükemmel. Mağaza atmosferi hoş ve ürünlerin kalitesi harika. Fiyatlar biraz pahalı olabilir.

2023-10-18 Osman

Demirezen Sarraf Kuyumcu'da müşteri hizmetleri çok yardımcı ve kibar. Ürünlerin kalitesi mükemmel ve fiyatlar da uygun. Mağazanın ortamı çok sıcak ve hoş. İlk izlenimim çok olumlu ve tesisler ve olanaklar gereksinimlerimi karşılıyor.

2023-10-23 Emine

Demirezen Sarraf Kuyumcu'ya rezervasyon yapmadan gidebilirim. Bekleme süresi genellikle çok uzun sürmez ve müşteri hizmetleri harika. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve mağaza atmosferi hoş. Fiyatlar biraz yüksek olabilir ancak hala değerli.

2023-10-28 Mustafa

Demirezen Sarraf Kuyumcu'da müşteri hizmetleri harika. Personel yardımcı ve kibar. Ürünlerin kalitesi mükemmel ve fiyatlar da uygun. Mağaza atmosferi çok hoş ve benim ilk izlenimim çok olumlu. Tesisler ve olanaklar da gereksinimlerimi karşılıyor.

2023-11-02 Gül

Demirezen Sarraf Kuyumcu'ya gitmek için rezervasyon yapmaya gerek yok. Hemen içeri girebilirim ve beklemem gerektiğinde genellikle çok uzun sürmez. Müşteri hizmetleri harika ve personel çok yardımcı. Ürünlerin kalitesi harika ve fiyatlar makul.

2023-11-07 Ali

Demirezen Sarraf Kuyumcu'da müşteri hizmetleri çok yardımcı ve kibar. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve fiyatlar da uygun. Mağazanın ortamı da sıcak ve hoş. İlk izlenimim çok olumlu. Müşteriler için rahatlık sağlayacak tesis ve olanaklara sahiptir.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Demirezen Sarraf?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?