Şirince Kırkınca Şarap Evi yorumlar

Şirince Kırkınca Şarap Evi yakın Şirince Tarihi Kapalı Çarşı, 211 Sokak, Şirince Mahallesi, Selçuk, Izmir, Aegean Region, 35920

  • Adres: Şirince, Çarşı içi sokak no:48, 35920 Selçuk/İzmir, Türkiye
  • Telefon: +90 542 337 00 20
  • Enlem, Boylam: 37.9422689, 27.4334592

Şirince Kırkınca Şarap Evi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Şirince Kırkınca Şarap Evi yorumlar

The wine selection and wine tasting was very nice! The price for the wine tasting was very affordable! The staff were very friendly. Ideally, we would have preferred more information about each wine. The music added to the warm atmosphere.

Eşimle şirince turumuzda kahve içtikten sonra Kırkınca’ya denk geldik ve limonlu şaraplarından denememizi istediler, içtiğimiz en güzel şaraplardan birisiydi. Şişemizi oraya bıraktık gezdikten sonra geldik ve bu kez de diğer şaraplarından … Daha fazla

Atmosferi ve şarapları o kadar güzeldi ki ✨ Limonlu şarabı çok sevdik iki şişe aldık ???? çalışanları keza öyle çok saygılı güler yüzlü ve hoş sohbetlerdi✨ … Daha fazla

2023-09-29 Mert

Şarap seçimi ve şarap tadımı çok güzeldi! Şarap tadımı için fiyat çok uygun idi! Personel çok dostça idi. Her şarap hakkında daha fazla bilgi tercih ederdik. Müzik sıcak atmosfere katkıda bulundu.

2023-09-29 Selin

Eşimle şirince turumuzda kahve içtikten sonra Kırkınca’ya denk geldik ve limonlu şaraplarından denememizi istediler, içtiğimiz en güzel şaraplardan birisiydi. Şişemizi oraya bıraktık gezdikten sonra geldik ve bu kez de diğer şaraplarından denedik. Hepsi mükemmeldi! Personel ilgili ve anlayışlı idi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-29 Ayşe

Atmosferi ve şarapları o kadar güzeldi ki. Limonlu şarabı çok sevdik iki şişe aldık. Çalışanları da çok saygılı, güler yüzlü ve hoş sohbetti.

2023-10-14 Ahmet

Çok güzel bir mekan. Şarapları lezzetli ve kaliteliydi. Personel çok yardımcı oldu ve hoş sohbetti. Fiyatlar da uygun. Tek sıkıntı her şarap hakkında daha fazla bilgi alamamamızdı.

2023-10-19 Fatma

Şaraplar çok güzeldi. Hepsi farklı bir lezzete sahipti. Personel çok yardımcı oldu ve hızlı hizmet verdi. Fiyatlar da makul düzeydeydi. Tek eksiğimiz her şarap hakkında daha fazla bilgi alabilmekti. Genel olarak güzel bir deneyimdi.

2023-10-24 Kemal

Şarapları çok beğendik. Özellikle limonlu şarabı favorimiz oldu. Personel çok ilgili ve yardımcıydı. Atmosfer de çok hoştu. Sadece her şarap hakkında daha fazla bilgi verilebilirdi.

2023-10-29 Zeynep

Şarap evinde harika vakit geçirdik. Şaraplar çok lezzetliydi ve tadımlar çok keyifliydi. Personel çok samimi ve misafirperverdi. Sadece her şarap hakkında daha fazla bilgi almayı isterdik. Müzik atmosfere çok katkı sağladı.

2023-11-08 Berk

Ortam çok güzeldi, şaraplar da çok lezzetliydi. Personel çok ilgili ve hoş sohbetti. Sadece her şarap hakkında daha fazla bilgi almayı isterdik.

2023-11-13 Ece

Şarap evi çok güzeldi. İyi bir seçimleri vardı ve tadım çok keyifliydi. Personel çok cana yakın ve samimiydi. Tek sıkıntı her şarap hakkında daha fazla bilgi alamamamızdı. Müzik rahat bir atmosfer yaratmada çok etkiliydi.

2023-11-18 Emre

Şaraplar çok güzel ve lezzetliydi. Personel çok güler yüzlü ve yardımcı oldu. Fiyatlar da uygun idi. Sadece her şarap hakkında daha fazla bilgi verilebilirdi.

2023-11-23 Gül

Çok güzel bir mekan. Şarapları lezzetli ve kaliteliydi. Personel çok yardımcı oldu ve hoş sohbetti. Fiyatlar da uygun idi. Tek sıkıntı her şarap hakkında daha fazla bilgi alamamamızdı. Müzik de güzel bir atmosfer yarattı.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Şirince Kırkınca Şarap Evi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?