Del Mare yorumlar

Del Mare yakın Kuleli Mahallesi, Üsküdar, Istanbul, Marmara Region, 34684

  • Adres: Çengelköy, Kuleli Cd. No:45/1, 34680 Üsküdar/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 216 422 57 62
  • Web sitesi: delmarerestaurant.com
  • Enlem, Boylam: 41.054384, 29.052033

Del Mare, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Del Mare yorumlar

Anadolu yakası boğaz hattında nezih bir balık restorantidir.Gonul rahatlığıyla gelinebilir.Meze çeşitliliği ve servis kalitesi yerindedir Ana yemek için birçok balık tercihiz mevcuttur.Hem kara hemde denizden ulaşımı mevcuttur. Daha fazla

Manzara tabi ki mukemmel, Mezelerde farklilik sunmuslar ama cok da begendigimiz birsey cikmadi. Fiyatlar Bagdat caddesi restoranlarina kiyasla %50 daha yuksek. Ama tabi manzaraya karsi uzun uzun oturup sohbet etmelik mis gibi bir mekan. Daha fazla

Restaurant Del Mar is undoubtedly the best in Istanbul! It is located on the Bosporus of the Asian part in the Uskudar district. Gorgeous view of the Bosphorus! We were satisfied with the delicious seafood. Very tasty meze and fresh fish)) … Daha fazla

2023-10-01 Levent

Anadolu yakası boğaz hattında nezih bir balık restorantidir.Gonul rahatlığıyla gelinebilir.Meze çeşitliliği ve servis kalitesi yerindedir Ana yemek için birçok balık tercihiz mevcuttur.Hem kara hemde denizden ulaşımı mevcuttur.

2023-10-01 Ayşe

Manzara tabi ki mukemmel, Mezelerde farklilik sunmuslar ama cok da begendigimiz birsey cikmadi. Fiyatlar Bagdat caddesi restoranlarina kiyasla %50 daha yuksek. Ama tabi manzaraya karsi uzun uzun oturup sohbet etmelik mis gibi bir mekan.

2023-10-01 Ahmet

Restaurant Del Mar is undoubtedly the best in Istanbul! It is located on the Bosporus of the Asian part in the Uskudar district. Gorgeous view of the Bosphorus! We were satisfied with the delicious seafood. Very tasty meze and fresh fish))

2023-10-22 Ayşe

Anadolu yakası boğaz hattında nezih bir balık restorantidir. Gönül rahatlığıyla gelinebilir. Meze çeşitliliği ve servis kalitesi yerindedir. Ana yemek için birçok balık tercihi mevcuttur. Hem kara hem de denizden ulaşımı mevcuttur.

2023-10-22 Mehmet

Manzara tabii ki mükemmel. Mezelerde farklılık sunmuşlar ama çok da beğendiğimiz bir şey çıkmadı. Fiyatlar Bağdat Caddesi restoranlarına kıyasla %50 daha yüksek. Ama tabii manzaraya karşı uzun uzun oturup sohbet etmelik, mis gibi bir mekan.

2023-10-22 Ali

Restaurant Del Mar kuşkusuz İstanbul'daki en iyisidir! Anadolu yakasının Üsküdar ilçesinde bulunan Boğaz'ın üzerindedir. Muhteşem Boğaz manzarası var! Leziz deniz ürünleriyle memnun kaldık. Çok lezzetli meze ve taze balıklar :)

2023-11-06 Ayşegül

Restoranın atmosferi güzel, manzarası harika. Mezeleri çeşitlilik sunuyor ama beğendiğimiz bir şey pek çıkmadı. Fiyatlar diğer restoranlara göre biraz yüksek. Yine de manzara karşısında oturup keyifli bir akşam yemeği için güzel bir yer.

2023-11-11 Ahmet

Deniz mahsülleri restoranı gayet nezih bir mekan. Hem kara hem de denizden ulaşımı var. Mezeler lezzetli, servis kaliteli. Ana yemek için birçok balık seçeneği mevcut. Rahatlıkla gidilebilecek bir yer.

2023-11-16 Hatice

Manzara inanılmaz güzel, huzur verici. Mezeler çok çeşitli ve lezzetli. Ana yemek olarak balık tercihleri de çok iyiydi. Servis hızlı ve kaliteli. Fiyatlar biraz yüksek olsa da kesinlikle gidilmesi gereken bir yer.

2023-11-21 Cem

Restoran Del Mar, İstanbul'daki en iyi restorandır! Anadolu yakasının Üsküdar ilçesindeki Boğaz'ın üzerinde bulunur. Muhteşem Boğaz manzarası var! Leziz deniz ürünleri nedeniyle memnun kaldık. Çok lezzetli mezeler ve taze balık :)

2023-11-26 Ebru

Restoranın atmosferi çok hoş. Manzarası da kendine hayran bırakıyor. Mezeleri farklılık sunmuşlar ama benim damak zevkime çok hitap etmedi. Fiyatlar biraz yüksek olsa da manzara karşısında güzel bir akşam yemeği için tavsiye ederim.

2023-12-01 Serkan

Deniz mahsülleri restoranı gerçekten nezih bir mekan. Mezeler çok lezzetli ve çeşitli. Servis kalitesi de çok iyiydi. Ana yemek olarak tercih ettiğim balık da çok lezzetliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-12-06 Nevin

Manzara harika, büyüleyici. Mezeler güzel sunulmuş ama çok beğendiklerimiz olmadı. Fiyatlar diğer mekanlara göre biraz yüksek. Yine de manzara karşısında lezzetli bir akşam yemeği için ideal bir yer.

2023-12-11 Murat

Deniz mahsülleri restoranı harika bir mekan. Hem karadan hem denizden ulaşımı mevcut. Mezeler lezzetli, ana yemek balıkları da çok çeşitli. Servis kaliteli. Fiyatlar biraz yüksek olsa da kesinlikle değer.

2023-12-16 Gülay

Manzara nefes kesici, muhteşem. Mezeler farklılık sunmuş ama çok etkilendiğim bir şey çıkmadı. Fiyatlar biraz yüksek. Yine de manzaraya karşı uzun uzun oturup keyifli bir akşam yemeği için güzel bir yer.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Del Mare?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?