OFFICE ISTANBUL Hazır Ofis ve Sanal Ofis Merkezi yorumlar

OFFICE ISTANBUL Hazır Ofis ve Sanal Ofis Merkezi yakın Gazi Güçnar Sokağı, Nispetiye Mahallesi, Beşiktaş, Istanbul, Marmara Region, 34340

  • Adres: Nisbetiye Mh. Gazi Güçnar Sk. No: 4 Kat: 0-1-2-3-4-5-6, 34340 Beşiktaş/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 337 37 37
  • Web sitesi: hazirofis.com.tr
  • Enlem, Boylam: 41.070351, 29.015904

OFFICE ISTANBUL Hazır Ofis ve Sanal Ofis Merkezi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
OFFICE ISTANBUL Hazır Ofis ve Sanal Ofis Merkezi yorumlar

1 yıldır farklı bir firmadan sanal ofis hizmeti alıyordum ofis İstanbul firmasını tercih etmemin benim için en büyük avantajı aracımla geldiğimde park sorunu olmaması ve boş vaktimde ücretsiz internet, çay ve kahve imkanı sağlamaları ayrıca … Daha fazla

Eski işyerim kirası arttığı için sanal ofis tutmaya karar verdim. Çalışma sistemleri, fiyatları ve imkanları çok iyi. 2 Yılımız bitti.

Bu sistemi uygulayan 5 firma ile görüştüm Office istanbul'da karar kıldım. Hem fiyatları hemde profeyonel çalışma sistemi ile masraflarımızı büyük oranda indirdiler.

2023-09-24 Ahmet

1 yıldır farklı bir firmadan sanal ofis hizmeti alıyordum ofis İstanbul firmasını tercih etmemin benim için en büyük avantajı aracımla geldiğimde park sorunu olmaması ve boş vaktimde ücretsiz internet, çay ve kahve imkanı sağlamaları ayrıca … Daha fazla;

2023-09-24 Ayşe

Eski işyerim kirası arttığı için sanal ofis tutmaya karar verdim. Çalışma sistemleri, fiyatları ve imkanları çok iyi. 2 Yılımız bitti.;

2023-09-24 Mehmet

Bu sistemi uygulayan 5 firma ile görüştüm Office istanbul'da karar kıldım. Hem fiyatları hemde profeyonel çalışma sistemi ile masraflarımızı büyük oranda indirdiler.

2023-10-13 Can

1 yıldır farklı bir firmadan sanal ofis hizmeti alıyordum ofis İstanbul firmasını tercih etmemin benim için en büyük avantajı aracımla geldiğimde park sorunu olmaması ve boş vaktimde ücretsiz internet, çay ve kahve imkanı sağlamaları ayrıca … Daha fazla;;

2023-09-29 Ayşe

Firma ile 1 yıldır çalışıyorum ve gerçekten memnunum. Sanal ofis hizmeti alıyorum ve park sorunu olmaması benim için çok önemli bir avantaj. Ücretsiz internet, çay ve kahve de sunuyorlar. Her şey çok iyi.

2023-09-29 Ahmet

Eski işyerimin kirası arttığı için sanal ofis tutmaya karar verdim. Office Istanbul'u seçmemin en büyük avantajı fiyatlarının uygun olması ve profesyonel çalışma sistemi. Masraflarımızı büyük oranda azalttık. Çalışma sistemleri, imkanlar ve fiyatlar gerçekten çok iyi.

2023-09-29 Fatma

Sanal ofis hizmeti alıyordum ve Office Istanbul firmasına geçmeye karar verdim. Park sorunu olmaması, ücretsiz internet, çay ve kahve sunmaları benim için büyük avantaj. Ayrıca fiyatları da çok uygun.

2023-10-14 Mehmet

Masraflarımızı azaltmak için sanal ofis hizmeti almaya karar verdik. Office Istanbul'u tercih ettik ve memnunuz. Fiyatlar uygun, çalışma sistemi profesyonel. Her şey çok iyi.

2023-10-19 Zeynep

İşyerimin kirası arttığı için sanal ofis tutmaya karar verdim. Office Istanbul'un hizmetleri çok iyi. Hem fiyatları uygun hem de imkanları çok geniş. 2 yılımızı burada tamamladık.

2023-10-24 Hakan

Sanal ofis hizmeti almak için 5 firma ile görüşme yaptım ve Office Istanbul'u tercih ettim. Hem fiyatları uygun hem de profesyonel bir çalışma sistemi ile masraflarımızı büyük oranda azalttık.

2023-10-29 Seda

Ofis Istanbul ile 1 yıldır sanal ofis hizmeti alıyoruz ve gerçekten memnunuz. Park sorunu olmaması ve ücretsiz internet, çay ve kahve sunmaları büyük avantaj. Her şey çok iyi.

2023-11-03 Mustafa

Eski işyerimizin kirası arttığı için sanal ofis hizmeti almaya karar verdik. Office Istanbul'u tercih etmek en iyi kararımızdı. Çalışma sistemleri, fiyatlar ve imkanlar gerçekten çok iyi.

2023-11-08 Gül

Sanal ofis hizmeti almak için birçok firma ile görüşme yaptık ve Office Istanbul'u tercih ettik. Hem fiyatları uygun hem de masraflarımızı büyük oranda azalttık. Çalışma sistemleri çok profesyonel.

2023-11-13 İbrahim

Office Istanbul ile 2 yıldır çalışıyoruz ve memnunuz. Fiyatlar uygun, imkanlar çok iyi. Sanal ofis hizmeti almak için en iyi seçeneklerden biri.

2023-11-18 Emine

Sanal ofis hizmeti almak için Office Istanbul'u tercih ettim ve memnun kaldım. Her şey çok iyi, özellikle park sorunu olmaması çok güzel bir avantaj.

2023-11-23 Yusuf

Sanal ofis hizmeti almak için birçok firma ile görüşme yaptık ve Office Istanbul'u tercih ettik. Fiyatlar uygun, imkanlar çok iyi. Şimdiye kadar her şey çok iyi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? OFFICE ISTANBUL Hazır Ofis ve Sanal Ofis Merkezi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?